Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Jbg ne smije talasat da mu Hrvati ne bi uskratili ulogu higijeničara u sljedećoj seriji
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakva je hrana u KFC-u?BosniaBoston je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:39Jbg ne smije talasat da mu Hrvati ne bi uskratili ulogu higijeničara u sljedećoj seriji

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
I ja sam anti SDA, a nisam anti BiH što on jeste. Drugo su predstave, filmovi a drugo baljezganje i ponižavanje žrtava. SDA svima onemogućava sve, ne samo njemu.Marsal je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:38Pa i ne daju mu medijskog prostora, čovjek je zato što je antiSDA izgubio mogućnost da ikada više zaigra u bilo čemu što je domaće produkcije.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:36Ulizuje se smećar Hrvatima da ga ne bi izbacili. Da su pametni u Sarajevu i bilo gdje u BiH da mu ne daju medijskog prostora, pa nek onda pravi storije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nisam lud da hrlim kad je najveća gužvaJustin je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:42Kakva je hrana u KFC-u?BosniaBoston je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:39Jbg ne smije talasat da mu Hrvati ne bi uskratili ulogu higijeničara u sljedećoj seriji![]()

#Punoljetstvo
- Marsal
- Kontakt:
Tu i tamo izlane neku glupost ali 90% njegovih stavova su uredni. Nije mi najdraži lik ali ne mogu ga hejtat jer se vidi da je neiskvaren i da mu zaista teško pada situacija u BiH.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:43I ja sam anti SDA, a nisam anti BiH što on jeste. Drugo su predstave, filmovi a drugo baljezganje i ponižavanje žrtava. SDA svima onemogućava sve, ne samo njemu.Marsal je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:38Pa i ne daju mu medijskog prostora, čovjek je zato što je antiSDA izgubio mogućnost da ikada više zaigra u bilo čemu što je domaće produkcije.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:36Ulizuje se smećar Hrvatima da ga ne bi izbacili. Da su pametni u Sarajevu i bilo gdje u BiH da mu ne daju medijskog prostora, pa nek onda pravi storije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Shategabri
- Kontakt:
Svejedno je dao diskutabilnu izjavu. Mogao je malo bolje ovo sastaviti.Marsal je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:46Tu i tamo izlane neku glupost ali 90% njegovih stavova su uredni. Nije mi najdraži lik ali ne mogu ga hejtat jer se vidi da je neiskvaren i da mu zaista teško pada situacija u BiH.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:43I ja sam anti SDA, a nisam anti BiH što on jeste. Drugo su predstave, filmovi a drugo baljezganje i ponižavanje žrtava. SDA svima onemogućava sve, ne samo njemu.
Kritikujući Šmita sebe je diskreditovao.
Koševo Zapad
- Marsal
- Kontakt:
Pa kažem i sam, 10% njegovih nastupa su upitni i ovaj zadnji je jedan od njih. To ipak nije razlog da ga mrzim i hejtam. Da je pola bošnjačkog korpusa patriotski orijentisano ko on ovo bi bila pet puta bolja država.Shategabri je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:48Svejedno je dao diskutabilnu izjavu. Mogao je malo bolje ovo sastaviti.Marsal je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:46Tu i tamo izlane neku glupost ali 90% njegovih stavova su uredni. Nije mi najdraži lik ali ne mogu ga hejtat jer se vidi da je neiskvaren i da mu zaista teško pada situacija u BiH.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:43
I ja sam anti SDA, a nisam anti BiH što on jeste. Drugo su predstave, filmovi a drugo baljezganje i ponižavanje žrtava. SDA svima onemogućava sve, ne samo njemu.
- Shategabri
- Kontakt:
Naravno, daleko od toga, samo kažem nekad treba razmisliti, dvaput pa i triput pročitati prije nego kažeš.Marsal je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:54Pa kažem i sam, 10% njegovih nastupa su upitni i ovaj zadnji je jedan od njih. To ipak nije razlog da ga mrzim i hejtam. Da je pola bošnjačkog korpusa patriotski orijentisano ko on ovo bi bila pet puta bolja država.Shategabri je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:48Svejedno je dao diskutabilnu izjavu. Mogao je malo bolje ovo sastaviti.
Bolje ne reći ništa nego reći da smo se međusobno ubijali

Koševo Zapad
Minijaturna.Justin je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:42Kakva je hrana u KFC-u?BosniaBoston je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:39Jbg ne smije talasat da mu Hrvati ne bi uskratili ulogu higijeničara u sljedećoj seriji![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
A šta je to on patriotski orijentisan? Svaka izjava mu je izjednačavanje krivice i stavljanja svih u isti koš što nema veze sa stvarnošću. Lik samo baljezga i sere po BiH, a kad si ga vidio da je nešto rekao protiv Hrvatske ili Srbije, a daleko su od cvjećki. Nego gleda svoj interes, nije patriotizam baljezganje preko društvenih mreža. To svako može radit, pogotovo ako je slavan.
Nzm što ovim glumcima treba da baljezgaju oko politike. Dođi, nasmij raju, uzmi keša, ideš i skroz si lagan
- Shategabri
- Kontakt:
I nađeš za shodno da dođeš iz Zagreba pred OHR u Sarajevo, pa snimiš kao da pošalješ VP nekakvu poruku i totalno uprskaš motku.
Koševo Zapad
- Marsal
- Kontakt:
Ne vidim ja to tako ko ti i ne bih dalje, nećemo se složiti svejedno pa da ne kuckamo džaba.Bundesliga je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:59A šta je to on patriotski orijentisan? Svaka izjava mu je izjednačavanje krivice i stavljanja svih u isti koš što nema veze sa stvarnošću. Lik samo baljezga i sere po BiH, a kad si ga vidio da je nešto rekao protiv Hrvatske ili Srbije, a daleko su od cvjećki. Nego gleda svoj interes, nije patriotizam baljezganje preko društvenih mreža. To svako može radit, pogotovo ako je slavan.
-
- Kontakt:
Pošteno.
- AshburtonG
- Kontakt:
Da vam politicari za koje glasate vole domovinu, ne bi se Enis ni morao provaljivat ovim cringe govorima. Covjek je regulara, ali ne znam kako nije makar na akademiji naucio pricat i drzat govor.
Sto se tice njegovih stavova, bolji su od 99% stanovnika BiH. S bilo koje strane.

Sto se tice njegovih stavova, bolji su od 99% stanovnika BiH. S bilo koje strane.
- ASD
- Kontakt:
Patriota je onaj što plaća porez. Nikakvi govori ne čine nekog patriotom ili ga eliminišu kao patriotu.
Što se tiče, priči o ratu. Podhitno treba prestati uništavati budućnost djece time.
Najveći nedostatak Sarajeva je previše ljudu sa PTSP-em. Na svakom koraku neki natpis i spomenik iz rata. Idealna situacija za kazati stranom kapitalu da nije tu dobrodošao
Što se tiče, priči o ratu. Podhitno treba prestati uništavati budućnost djece time.
Najveći nedostatak Sarajeva je previše ljudu sa PTSP-em. Na svakom koraku neki natpis i spomenik iz rata. Idealna situacija za kazati stranom kapitalu da nije tu dobrodošao
Naša opsjednustom i 90im je nevjerovatna. Prije par godina prikupljali smo novac za neki asfalt, skroz nešto malo tipa 200 metara. Jedva se prikupilo 3-4 hiljade. S druge strane u isto vrijeme u istom mjestu prikupljalo se za spomenik neki koji bi koštao 25 hiljada. Pare se prikupile za 2-3 mjesecaASD je napisao/la: ↑22 avg 2022, 14:06Patriota je onaj što plaća porez. Nikakvi govori ne čine nekog patriotom ili ga eliminišu kao patriotu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- bavariapivo
- Kontakt:
Ta će ti asfalt, kad možeš imati spomenik...
Patriota sam ako plaćam porez? Ako ne plaćam nisam patriota ?ASD je napisao/la: ↑22 avg 2022, 14:06Patriota je onaj što plaća porez. Nikakvi govori ne čine nekog patriotom ili ga eliminišu kao patriotu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovo je 100% tacno i kad raja ovo skonta, onda cemo i krenuti naprijed.
Sto neki dan lik rece, mi smo najveci stranci u ovoj drzavi, jer nemamo nikakva prava. Posebno raja koja nije bliska ni jednoj stranci.
A komentar da smo stranci u drzavi je bio jer je donesena odluka da kod Cuprije dzaba smiju parkirati turisticki autobusi nekih sat vremena, stranci mogu dzaba parkirati 10-ak minuta dok obidju i uslikaju se kod Cuprije, dok domace odmah pise policija, cim stanu minutu.
U prenesenom znacenju, tako je.
Ja guram drzavu svojim placanjem poreza, a ne ovi sto dodju sa vana sa ljiljanom oko vrata

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.