bojler je napisao/la:Evander je napisao/la:Ja sve manje vjerujem u to da ce kljucni ljudi otici. Bit ce nekih manjih promjena, dovest ce se neki igrac da se zamazu oci navijacima i idemo sve po starom.
Ma nece boli njih **** sad ce bit protiv Olimpika pobjeda i onda ce bit Evropa prodjemo nesto fino odigramo dodju 2,3 nova i tako to raja i zaboravi
Sto se mene tice Dino mi se zgadio kao i jos neki,na stranu sto smo mi cudna sorta navijaca,sto nam nista ne valja. Mi od rata smo dugo cekali titulu,tj osvojili je nakon dosta godina pa onda opet susa nigdje trofeja. Cega sam se sve nagledo od Blekica,Obradovica,Muce i Baljka ovo kako god da okrenes je med i mlijeko. Tad ni trofeja nije bilo,ni para totalno rasulo u svim segmentima,necemo ni pricat o tome da ni jedan igrac iz nase skole nije otisao nigdje ni napravio solidnu karijeru,cast izuzetcima. Nakon znaci dugo godina dolazi kup i sampionska titula,neke stvari su se poslozili,al eto sad se pljuje ovaj Haad sa razlogom naravno,al kad se sjetim da nam je na dresovima bisalo sex i selo muka mi bude. Znaci moramo malo i umjereniji biti,dug je proces stvaranja zdravog kluba,nece to doc za godinu i dvije,plus sto nama niko i nista ne valja,ipak su neki od ljudi u upravi uradili velike stvari i zasluzuju barem da se ne izruguju na sve nacine,da sad ljudi ne misle da ciljam na Dinu daleko od toga. Trebaju otic neki al i vidjet koga dovest i kakve su opcije,jer ako nam dodje neko gori nista dobili nismo,tako da se nadam ako odu da ce doc ljudi koji imaju m... i koji rade u interesu kluba i nisu podlozni raznim uticajima sa strane. Uostalom neki su psovali Stojceva i ostale sad ih prizivaju,pa onda su Jesica prizivali da rastjera i hvalili ga pa poslije Jesic je lud sve otjera mrs iz kluba sve najgore itd sve to u 3 mjeseca,Murinjo za par mjeseci nece poslozit nista. Znaci neki navijaci postaju ko i Dino licemjeri