FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 08 maj 2016, 21:57

bordobijeli je napisao/la:
pitic je napisao/la:DINO NIJE TVOJE FKS NEGO NAŠE, IDI.
eh u tom grmu lezi zec, nazalost al nije vise nase ,jest to nas klub al mi navijaci ,bivsi igraci,bivse uprave nemamo uticaja ,mozemo mi zvizdati i ne znam sta raditi ako Tan kaze da Dino ostaje tako ce i biti .
Ovo pojedini treba da shvate.
Jeste, mi imamo kamp i nemamo dugove, ali ovo gore napisano je cijena toga.
FK Sarajevo je vlasnistvo jednog covjeka i moze sa njim raditi sta zeli.
Vrijeme ce pokazati da li je bilo vrijedno. Ja sve vise sumnjam u to...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 maj 2016, 21:59

DBR1987 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Sljedece godine u ovo doba bit cemo sampioni...
Hahahaha dobraaaaaa :bow: ...... i jesmo ko Mucke :)
nodi pravi del boy :think:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

High

Post Postao/la High » 08 maj 2016, 22:01

Prije će biti da je Bojsi. On je prevarant i stalno se kezi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 08 maj 2016, 22:04

Bosniacum Lilium je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Sljedece godine u ovo doba bit cemo sampioni...
Hahahaha dobraaaaaa :bow: ...... i jesmo ko Mucke :)
nodi pravi del boy :think:
Ma prije da ce bit Albert ...on prica samo o proslosti a noDi prica samo kako smo u + nemamo duga = proslost .... :)
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 maj 2016, 22:06

Dino sam sebi reko pred pocetak sezone.. Ko ne riskira ne profitira...

I razjeba coek komplet FKS od cistacice do predajednika :lol:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 maj 2016, 22:07

O ne ti nisi otišla još si tu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

DBR1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DBR1987 » 08 maj 2016, 22:07

Evander je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
pitic je napisao/la:DINO NIJE TVOJE FKS NEGO NAŠE, IDI.
eh u tom grmu lezi zec, nazalost al nije vise nase ,jest to nas klub al mi navijaci ,bivsi igraci,bivse uprave nemamo uticaja ,mozemo mi zvizdati i ne znam sta raditi ako Tan kaze da Dino ostaje tako ce i biti .
Ovo pojedini treba da shvate.
Jeste, mi imamo kamp i nemamo dugove, ali ovo gore napisano je cijena toga.
FK Sarajevo je vlasnistvo jednog covjeka i moze sa njim raditi sta zeli.
Vrijeme ce pokazati da li je bilo vrijedno. Ja sve vise sumnjam u to...
E to pola ljudi ne razumije na ovom forumu .... Ja iskreno krivim upravu sto je situacija kakva jeste .... prelazni rok je kriminalan bio .... sve to stoji ...al niko od nas tacno nezna kakva je situacija u klubu i sta malezijci rade po tom pitanju .... jel bio cilj da prodju "jeftino" ovu sezonu pod svaku cijenu (probijen budjet) .... Ne branim noDija majke mi !!! al i on je pijun ..... jbg .... @Evander sto kazesh ...vrijeme ce pokazat svoje....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

High

Post Postao/la High » 08 maj 2016, 22:08

Ko ono na početku sezone napisa da ćemo titulu slaviti protiv Olimpica? :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 maj 2016, 22:09

bojler je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ja sve manje vjerujem u to da ce kljucni ljudi otici. Bit ce nekih manjih promjena, dovest ce se neki igrac da se zamazu oci navijacima i idemo sve po starom.
Ma nece boli njih **** sad ce bit protiv Olimpika pobjeda i onda ce bit Evropa prodjemo nesto fino odigramo dodju 2,3 nova i tako to raja i zaboravi
Sto se mene tice Dino mi se zgadio kao i jos neki,na stranu sto smo mi cudna sorta navijaca,sto nam nista ne valja. Mi od rata smo dugo cekali titulu,tj osvojili je nakon dosta godina pa onda opet susa nigdje trofeja. Cega sam se sve nagledo od Blekica,Obradovica,Muce i Baljka ovo kako god da okrenes je med i mlijeko. Tad ni trofeja nije bilo,ni para totalno rasulo u svim segmentima,necemo ni pricat o tome da ni jedan igrac iz nase skole nije otisao nigdje ni napravio solidnu karijeru,cast izuzetcima. Nakon znaci dugo godina dolazi kup i sampionska titula,neke stvari su se poslozili,al eto sad se pljuje ovaj Haad sa razlogom naravno,al kad se sjetim da nam je na dresovima bisalo sex i selo muka mi bude. Znaci moramo malo i umjereniji biti,dug je proces stvaranja zdravog kluba,nece to doc za godinu i dvije,plus sto nama niko i nista ne valja,ipak su neki od ljudi u upravi uradili velike stvari i zasluzuju barem da se ne izruguju na sve nacine,da sad ljudi ne misle da ciljam na Dinu daleko od toga. Trebaju otic neki al i vidjet koga dovest i kakve su opcije,jer ako nam dodje neko gori nista dobili nismo,tako da se nadam ako odu da ce doc ljudi koji imaju m... i koji rade u interesu kluba i nisu podlozni raznim uticajima sa strane. Uostalom neki su psovali Stojceva i ostale sad ih prizivaju,pa onda su Jesica prizivali da rastjera i hvalili ga pa poslije Jesic je lud sve otjera mrs iz kluba sve najgore itd sve to u 3 mjeseca,Murinjo za par mjeseci nece poslozit nista. Znaci neki navijaci postaju ko i Dino licemjeri

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2016, 22:28

Ne igramo mi Bundesligu da stvaramo tim pet godina. Trenutna garnitura je imala sredstva, u odnosu na konkurente, da napravi dominantan tim u roku dva prelazna roka. Liga nikad losija, a mi nikad nesposobiji. Pa nasa titula je najskuplja ikad u ovoj ligi, a i to smo uzeli ne znamo ni sami kako.
Donijeli titulu? Sorry, ali onda isto mozemo reci da nam je i Baljak donio titulu, pritom nije prodao klub nekakvom vlasniku koji blage veze o fudbalu nema.
Rijeka se nazigu nekakvom talijanu, ali znaju zasto su to uradi. A sta smo mi dobili?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 maj 2016, 22:29

Sve ce nam (uglavnom) biti jasno nakon Skupstine 10. juna i ljetnog prelaznog roka,bar u ovom dijelu koji se odnosi na Tana,tj. sta su njegove ambicije i ciljevi-dali smo samo 'ribogojiliste' ili se imaju i neki sportski apetiti,ambicije i sl.
Tada cemo moci preciznije kazati jesmo li se usrecili investitorom ili ne.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 maj 2016, 22:32

Navijači realno se okreću kako vjetar puše.Sjetite se samo skandiranja sa sjeverne tribine kad ne odosmo na onaj derbi kad smo bojkotovali pa gledali utakmicu na platnu ispred sjevera.Pa kad jednom trenutku masa povede oni ti ga puse Zijade(Blekic) tad predsjednik bio.Hocu reći sa par rečenica se ulizao ušao tu da su mu se pjesme pjevale,ja sam i tad u šoku i sad kad se sjetim toga.Ovaj primjer spominjem jel zaista oslikava dosta nas kao nekoga ko se ponaša onako kako vjetar puse

Mi lično nemamo nikakav stav imamo stav sada kada trebamo tjerati.Ali manje više smo smo se u neko skorije vrijeme divili nekim stvarima,koje sad
proklijnjemo.

Dotakao bi se samo nekih sportskih tema tipa kako godinama svi molimo (ovo su sve banalni primjeri) dakle hoćemo 4 4 2 dobijemo je,pokaže se pogrešnim,mi smo u glas pu j.ebo ga otac i formacija.

Tražimo svi ukidanje pozicije SD oni je ukinu,nakon samo godinu svi pljujemo i tražimo da se vrati pozicija SD

Godinama tražimo trenera koji će imati ovlasti,dobijemo i to.Nakon kratkog vremena pljujemo sve ,jel nevalja da se jedan čovjek pita sve.

Dakle ovo su najdebilniji mogući primjeri koje sam spomenuo i tu već kiksamo,znači da ne spominjem ozbiljnije stvari.

Naravno da sam i ja za odlazak uprave,ali i mi smo kao i uvijek generali poslije bitke,samo seremo i seremo.I drkamo k.urac i kuricmo se kad netreba,malo ko ima lično sopstveno mišljenje obično se cjelina privuče i krene pričom jedne osobe koja je u tom trenutku bitna.Takvo smo društvo nažalost ,malo nas ima sopstveno mišljenje bez da nam ga neko ne nametne.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2016, 22:46

Miky, itekako ima istine u tome sto pises. Uprava je zelila da udovoljava navijacima, mislili su da ce na taj nacin kupiti njihovu lojalnost i simpatije. U stvari, samo su sebe zeznulu sa tim. Navijacima je mjesto na tribinama, nemaju oni sta odredjivati koja ce se taktikka igrati, koji ce igrac biti otjeran, koji ce trener ostati a koji otici. kazu, navijaci bili za Uscuplica, zato je ostao. Koji su to navijaci bili za Uscuplica? Samo oni koji ne vide dalje od nosa. U upravi su bili svjesni da Uscupllic nije kvalitet, ali su ga ostavili. Znaci, znas da je neko los izbor ali nemas damu radi ulice da uradis ispravnu stvar. Ko je onda tu kriv? Ispada da su radi svoje guziice, radili na stetu kluba, svjesno.
Meni je jadno bilo kad Sellimovic ne smije osuditi vandalski cin navijaca u Tuzli. I sta je dobio za uzvrat?

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 08 maj 2016, 22:52

zagorski je napisao/la:Sve ce nam (uglavnom) biti jasno nakon Skupstine 10. juna i ljetnog prelaznog roka,bar u ovom dijelu koji se odnosi na Tana,tj. sta su njegove ambicije i ciljevi-dali smo samo 'ribogojiliste' ili se imaju i neki sportski apetiti,ambicije i sl.
Jasno je da smo "ribogojiliste", ali da mi imamo pametnih ljudi mi bi imali fin ribnjak od toga svega,ali ovako ništa...
Sabrine mi moje!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 maj 2016, 23:00

Pa nažalost davno sam i ja rekao da se previse slušaju navijači,zato sam i spomenuo nas u cjelini
kao neodlučne ljude.

Vezano za Dzenu.Tada je jedini Ibrakovic( ma koliko to nekome čudno zvučalo) bio kategorično protiv toga da se Dzeno ostavi na klupi.No puno više njih je bilo da ga se ostavi,jel ipak imali su realno pritisak bilo je dosta više ljudi da se ostavi.

U suštini sigurno da im je najveća greška što su u nekim stvarima slušali i obraćali pažnju sta se priča okolo .Sad se kasno vaditi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 08 maj 2016, 23:01

miky_hz je napisao/la:Navijači realno se okreću kako vjetar puše.Sjetite se samo skandiranja sa sjeverne tribine kad ne odosmo na onaj derbi kad smo bojkotovali pa gledali utakmicu na platnu ispred sjevera.Pa kad jednom trenutku masa povede oni ti ga puse Zijade(Blekic) tad predsjednik bio.Hocu reći sa par rečenica se ulizao ušao tu da su mu se pjesme pjevale,ja sam i tad u šoku i sad kad se sjetim toga.Ovaj primjer spominjem jel zaista oslikava dosta nas kao nekoga ko se ponaša onako kako vjetar puse

Mi lično nemamo nikakav stav imamo stav sada kada trebamo tjerati.Ali manje više smo smo se u neko skorije vrijeme divili nekim stvarima,koje sad
proklijnjemo.

Dotakao bi se samo nekih sportskih tema tipa kako godinama svi molimo (ovo su sve banalni primjeri) dakle hoćemo 4 4 2 dobijemo je,pokaže se pogrešnim,mi smo u glas pu j.ebo ga otac i formacija.

Tražimo svi ukidanje pozicije SD oni je ukinu,nakon samo godinu svi pljujemo i tražimo da se vrati pozicija SD

Godinama tražimo trenera koji će imati ovlasti,dobijemo i to.Nakon kratkog vremena pljujemo sve ,jel nevalja da se jedan čovjek pita sve.

Dakle ovo su najdebilniji mogući primjeri koje sam spomenuo i tu već kiksamo,znači da ne spominjem ozbiljnije stvari.

Naravno da sam i ja za odlazak uprave,ali i mi smo kao i uvijek generali poslije bitke,samo seremo i seremo.I drkamo k.urac i kuricmo se kad netreba,malo ko ima lično sopstveno mišljenje obično se cjelina privuče i krene pričom jedne osobe koja je u tom trenutku bitna.Takvo smo društvo nažalost ,malo nas ima sopstveno mišljenje bez da nam ga neko ne nametne.
Da nas ovako bar pola razmislja , vjerujem da bi danas bila mnogo bolja slika u klubu a i oko kluba..
Svaka cast druze :salut:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 maj 2016, 23:02

BosnianKingdom je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Sve ce nam (uglavnom) biti jasno nakon Skupstine 10. juna i ljetnog prelaznog roka,bar u ovom dijelu koji se odnosi na Tana,tj. sta su njegove ambicije i ciljevi-dali smo samo 'ribogojiliste' ili se imaju i neki sportski apetiti,ambicije i sl.
Jasno je da smo "ribogojiliste", ali da mi imamo pametnih ljudi mi bi imali fin ribnjak od toga svega,ali ovako ništa...
[youtube][/youtube]
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 maj 2016, 23:04

Pa logičnost da je Ibrak bio protiv Đene jer je želio dovesti Ješića i co.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 maj 2016, 23:10

Evander je napisao/la:Ne igramo mi Bundesligu da stvaramo tim pet godina. Trenutna garnitura je imala sredstva, u odnosu na konkurente, da napravi dominantan tim u roku dva prelazna roka. Liga nikad losija, a mi nikad nesposobiji. Pa nasa titula je najskuplja ikad u ovoj ligi, a i to smo uzeli ne znamo ni sami kako.
Donijeli titulu? Sorry, ali onda isto mozemo reci da nam je i Baljak donio titulu, pritom nije prodao klub nekakvom vlasniku koji blage veze o fudbalu nema.
Rijeka se nazigu nekakvom talijanu, ali znaju zasto su to uradi. A sta smo mi dobili?
Rijeka opet nije prvak pa nisam vidio da tjeraju nesto,na stranu sto ja ne mirisem i ne podnosim neke ljude u upravi,al mi smo takvi da dovedemo najboljeg strucnjaka,koji ima plan i strategiju za koju nu treba vremena tj da igraci pocnu njegovom filozofijom da razmisljaju i da izgubi dvije na Kosevu odma bi ga tjerali,mater psovali itd jednostavno smo cudna sorta ljudi reko bi covjek da imamo 22 titule,nama jednostavno niko dobar nije. Klasican primjer je Benko covjek prvi strijelac,gine,trci,lomi se zabija nakon par promasaja neki su psovali i govorili da ide,il da ga na klupu stave

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 maj 2016, 23:11

Besic je napisao/la:Pa logičnost da je Ibrak bio protiv Đene jer je želio dovesti Ješića i co.
Nije tad Jesic ni bio u kombinacijama.Rekao je u u tom trenutku da misli da je prerano da se on uci na Sarajevu i to je to,što se na kraju i pokazalo ispravno jel

Nebitno je ovo,spomenuh ovo samo posto smo se dofatili teme u kojoj se podilazi zeljema javnosti.Pa je i ovo jedan primjer,nevezano za Ibrakovica,već čisto ono što im nevalja što nemaju svoje JA i što im je glave doslo
.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.