FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bravo Koka mačko
! Samo nastavi tako.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- champions1921
Djelmić odigrao vrhunski danas.. Većinu smo napravili posle njegovih prodora a i nazad je odlično zatvarao i pomagao Kvesi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
danas je sve nekako bilo prelijepo od ambijenta do same tekme. Vidi se veliko poboljsanje u igri i mislim da ovo moze na dobro izaci. Oni pasovi kombinacije u par navrata smo tako lahko izbacili odbranu Olimpica, sve u svemu prelijep dan u nasoj dolini, raja dosla u velikom broju 

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Sve je savršeno. Od navijanja do igre na terenu..
Kokot, Đelmić, Bajić, Amir, Odović
Mala zamjerka za trenutke navijanja, što su se probali dići neki nacionalistički uzvici i povici, ali korigovaćemo mi to. Svi u ŠB!!
Momak koji je pao sa ograde je u dobrom stanju, sa obzirom na to kako je mogao proći. Definitivno se od kluba treba tražiti da za vrh tribine naprave one korpice kao u Poljskoj što su urađene
Kokot, Đelmić, Bajić, Amir, Odović

Mala zamjerka za trenutke navijanja, što su se probali dići neki nacionalistički uzvici i povici, ali korigovaćemo mi to. Svi u ŠB!!
Momak koji je pao sa ograde je u dobrom stanju, sa obzirom na to kako je mogao proći. Definitivno se od kluba treba tražiti da za vrh tribine naprave one korpice kao u Poljskoj što su urađene
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 01 mar 2015, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Bajić još samo malo da napreduje što se snage tiče i biće definitivno reprezentativni kalibar. Nešto što kod njega volim je da ne umire u ljepoti kada je riječ o realizaciji, za razliku od Hodzića koji je dosta zaokupljen umjetničkim dojmom.
Đelmića nisam puno pratio, jedino malo u Borcu, ali ovo danas što je pokazao je upgrade u odnosu na jesen.
Hadžiahmetović danas odigrao od početka prvu tekmu od početka u prvenstvu. Na otvaranju protiv direktnog konkurenta za Evropu, pod popriličnim pritskom rezultata, još na dosta lošem terenu, a momak je odigrao što se mene tiče odlično. Nadam se da je D. Sadiković gledao i da će se zapitati može li i on bolje, da će mu ovo biti poticaj.
Nadam se da u struci nisu digli ruke od Nuspahića, jer u ovim pripreminim tekmama nije baš bio u prvom planu, danas nije ni dobio priliku pri kraju. Valjda je sad potpuno zdrav, pa da vidimo je li ono prikazano na početku nije samo početnička sreća.
Đelmića nisam puno pratio, jedino malo u Borcu, ali ovo danas što je pokazao je upgrade u odnosu na jesen.
Hadžiahmetović danas odigrao od početka prvu tekmu od početka u prvenstvu. Na otvaranju protiv direktnog konkurenta za Evropu, pod popriličnim pritskom rezultata, još na dosta lošem terenu, a momak je odigrao što se mene tiče odlično. Nadam se da je D. Sadiković gledao i da će se zapitati može li i on bolje, da će mu ovo biti poticaj.
Nadam se da u struci nisu digli ruke od Nuspahića, jer u ovim pripreminim tekmama nije baš bio u prvom planu, danas nije ni dobio priliku pri kraju. Valjda je sad potpuno zdrav, pa da vidimo je li ono prikazano na početku nije samo početnička sreća.
ljudi koji žive od toga su otprilike jednoglasni da je amir naš najveći talenat u veznom redu, veći od dade. ali može i on sigurno dosta bolje.
Sa minimalno 28 metaralet3 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Baja ubica

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- SarajlijaTM
Bravo Željo!!! Bravo Manijaci!!!
Svi su bili odlicni danas,ali bih posebno izdvojio:
Hadziahmetović
Kokot
Bajić
Đelmić
Memija
Prelijepo popodne u dolini,Hvala ŽELJO,jos jednom

Svi su bili odlicni danas,ali bih posebno izdvojio:
Hadziahmetović

Kokot
Bajić
Đelmić
Memija
Prelijepo popodne u dolini,Hvala ŽELJO,jos jednom

Amir ima VIC i ide okomito na gol. Kakav li će biti kada postane punoljetan? Nakon Štilića, pojavio se novi ŠtilićChWilla je napisao/la:ljudi koji žive od toga su otprilike jednoglasni da je amir naš najveći talenat u veznom redu, veći od dade. ali može i on sigurno dosta bolje.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Skupstina, statut
... da bude pozitivno pred Siroki.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Jako lijep dan i pobjeda.Iskreno Oda je odlicno upoznao ekipu i koristi ono sto ima odlicno,prepustili smo odmah igru olimpiku i onda kad osvojimo loptu jako brzo osvajali prostor i tako bili uvijek konkretni kad god priđemo golu.Kod nas najbolji Amir,Đelmic,Kokot i Bajic a i odbrana je djelovala konacno crvsto.Baja par puta bas komplikovao bezpotrebno ali sta ces,takav je.
Sada idemo u ŠB,tu ovaj put ne mozemo izgubiti bez obzira na ishod.
Brz oporavak Manjoni!
Brz oporavak Manjoni!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:

-
- Kontakt:
i ako zijanimo i ako uzmemo dobro je 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- bistrikboy
- Kontakt:
ma sklonicemo se ako zatrebafedeltafrotta je napisao/la:i ako zijanimo i ako uzmemo dobro je

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:ma sklonicemo se ako zatrebafedeltafrotta je napisao/la:i ako zijanimo i ako uzmemo dobro je

SLOBODA NAVIJAČIMA
- bistrikboy
- Kontakt:
i Leotaraennis je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:ma sklonicemo se ako zatrebafedeltafrotta je napisao/la:i ako zijanimo i ako uzmemo dobro jeUvijek su vladali korektni odnosi izmedju Zelje i Sirokog

- SarajlijaTM
Treba postovati dobre odnose sa Sirokim 

Da da, nestrpljivo ocekujemo povratak nasih sportskih prijatelja iz Trebinja u drustvo najboljih sledece sezone.
Mnoge stvari se poklapaju za sledecu sezonu
,da nastavimo gdje smo stali 2013.
Mnoge stvari se poklapaju za sledecu sezonu

SLOBODA NAVIJAČIMA
Svaki pojedinac je danas imao svoj zadatak a svaki od igrača je bio na nivou, naročito Kokot, Đelmić, Bajić, Memija, Amir. Odbrana konačno na nivou također, ovaj dan kada oni nisu primili gol treba obavezno zabilježiti, Zeljković fenomenalan i bez greške je odigrao komplet utakmicu
Đelmić ne trči normalno, on samo šprinta gore-dole i ako ovako nastavi bit će vrhunsko pojačanje, u napadu odličan a također je i pomagao odbrani nazad.
Za Kokota se vidi da baš ima, ko što ono kažu "njuh za gol", čovjek je jednostavno uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Amir će da bude igračina, Dado se na njega treba ugledati. Momak koji je 97 godište je danas držao komplet vezni red, ukrao i presjekao bruku lopti, napravio nekoliko izuzetno važnih driblinga i gurnuo nekoliko lopti u prostor od kojih su se i razvijale opasne situacije.
Bajić će kroz godinu da napuni klupsku kasu i u budućnosti će biti jedan od izvora prihoda klubu(abd jedan od a ne jedini), nešto kao što je to danas Džeko kad se proda
Jednostavno predivno podne, čak je i još ljepše kad se sjetiš koliko su te otpisivali i koliko si već protiv Olimpica bio autsajder za druge. Najviše me raduje ta fizička sprema igrača koja se očigledno u većoj mjeri poboljšala. Sad u lištici odigrat kako znamo pa šta bude bude, a od sutra počinje priča vezano za statut, nadamo se da će biti izglasan.
Antolović fenomenalno stajao na golu, zapanjen sam njegovim šetkanjem tamo-vamo

Đelmić ne trči normalno, on samo šprinta gore-dole i ako ovako nastavi bit će vrhunsko pojačanje, u napadu odličan a također je i pomagao odbrani nazad.
Za Kokota se vidi da baš ima, ko što ono kažu "njuh za gol", čovjek je jednostavno uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Amir će da bude igračina, Dado se na njega treba ugledati. Momak koji je 97 godište je danas držao komplet vezni red, ukrao i presjekao bruku lopti, napravio nekoliko izuzetno važnih driblinga i gurnuo nekoliko lopti u prostor od kojih su se i razvijale opasne situacije.
Bajić će kroz godinu da napuni klupsku kasu i u budućnosti će biti jedan od izvora prihoda klubu(abd jedan od a ne jedini), nešto kao što je to danas Džeko kad se proda

Jednostavno predivno podne, čak je i još ljepše kad se sjetiš koliko su te otpisivali i koliko si već protiv Olimpica bio autsajder za druge. Najviše me raduje ta fizička sprema igrača koja se očigledno u većoj mjeri poboljšala. Sad u lištici odigrat kako znamo pa šta bude bude, a od sutra počinje priča vezano za statut, nadamo se da će biti izglasan.
Antolović fenomenalno stajao na golu, zapanjen sam njegovim šetkanjem tamo-vamo

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Na pocetku odmah da pohvalim Amira jer je bio fakat odlican. Iskreno se nisam nadao da cemo ovako igrati poslije tekme na Grbavici protiv Bratstva. Izgledali smo cvrsto u svim linijama, i ono sto je najvise bio problem a to je odbrana danas je izgledala odlicno. Bogdanovic isto odlican bio. A sta reci za Kokota, pokazao je danas sve. Bravo!
A sad u Siroki, i da izgubimo bice mi drago.

A sad u Siroki, i da izgubimo bice mi drago.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.