FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la alan_kardec » 01 mar 2015, 18:01

Bravo Koka mačko :salut: ! Samo nastavi tako.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 mar 2015, 18:04

Djelmić odigrao vrhunski danas.. Većinu smo napravili posle njegovih prodora a i nazad je odlično zatvarao i pomagao Kvesi..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 01 mar 2015, 18:05

danas je sve nekako bilo prelijepo od ambijenta do same tekme. Vidi se veliko poboljsanje u igri i mislim da ovo moze na dobro izaci. Oni pasovi kombinacije u par navrata smo tako lahko izbacili odbranu Olimpica, sve u svemu prelijep dan u nasoj dolini, raja dosla u velikom broju :salut:
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 01 mar 2015, 18:08

Sve je savršeno. Od navijanja do igre na terenu..

Kokot, Đelmić, Bajić, Amir, Odović :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Mala zamjerka za trenutke navijanja, što su se probali dići neki nacionalistički uzvici i povici, ali korigovaćemo mi to. Svi u ŠB!!

Momak koji je pao sa ograde je u dobrom stanju, sa obzirom na to kako je mogao proći. Definitivno se od kluba treba tražiti da za vrh tribine naprave one korpice kao u Poljskoj što su urađene
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 01 mar 2015, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 01 mar 2015, 18:09

Bajić još samo malo da napreduje što se snage tiče i biće definitivno reprezentativni kalibar. Nešto što kod njega volim je da ne umire u ljepoti kada je riječ o realizaciji, za razliku od Hodzića koji je dosta zaokupljen umjetničkim dojmom.
Đelmića nisam puno pratio, jedino malo u Borcu, ali ovo danas što je pokazao je upgrade u odnosu na jesen.

Hadžiahmetović danas odigrao od početka prvu tekmu od početka u prvenstvu. Na otvaranju protiv direktnog konkurenta za Evropu, pod popriličnim pritskom rezultata, još na dosta lošem terenu, a momak je odigrao što se mene tiče odlično. Nadam se da je D. Sadiković gledao i da će se zapitati može li i on bolje, da će mu ovo biti poticaj.

Nadam se da u struci nisu digli ruke od Nuspahića, jer u ovim pripreminim tekmama nije baš bio u prvom planu, danas nije ni dobio priliku pri kraju. Valjda je sad potpuno zdrav, pa da vidimo je li ono prikazano na početku nije samo početnička sreća.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 mar 2015, 18:20

ljudi koji žive od toga su otprilike jednoglasni da je amir naš najveći talenat u veznom redu, veći od dade. ali može i on sigurno dosta bolje.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 mar 2015, 18:20

let3 je napisao/la:[youtube][/youtube]

:tokralju: :tokralju: Baja ubica :thumbup:
Sa minimalno 28 metara :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 mar 2015, 18:21

Bravo Željo!!! Bravo Manijaci!!!

Svi su bili odlicni danas,ali bih posebno izdvojio:

Hadziahmetović :thumbup:
Kokot
Bajić
Đelmić
Memija

Prelijepo popodne u dolini,Hvala ŽELJO,jos jednom :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 mar 2015, 18:23

ChWilla je napisao/la:ljudi koji žive od toga su otprilike jednoglasni da je amir naš najveći talenat u veznom redu, veći od dade. ali može i on sigurno dosta bolje.
Amir ima VIC i ide okomito na gol. Kakav li će biti kada postane punoljetan? Nakon Štilića, pojavio se novi Štilić :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 mar 2015, 18:25

Skupstina, statut :pray: ... da bude pozitivno pred Siroki.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 mar 2015, 18:26

Jako lijep dan i pobjeda.Iskreno Oda je odlicno upoznao ekipu i koristi ono sto ima odlicno,prepustili smo odmah igru olimpiku i onda kad osvojimo loptu jako brzo osvajali prostor i tako bili uvijek konkretni kad god priđemo golu.Kod nas najbolji Amir,Đelmic,Kokot i Bajic a i odbrana je djelovala konacno crvsto.Baja par puta bas komplikovao bezpotrebno ali sta ces,takav je.

Sada idemo u ŠB,tu ovaj put ne mozemo izgubiti bez obzira na ishod.

Brz oporavak Manjoni!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 mar 2015, 18:30

bistrikboy je napisao/la:
Sada idemo u ŠB,tu ovaj put ne mozemo izgubiti bez obzira na ishod.
:mrgreen:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 mar 2015, 18:32

i ako zijanimo i ako uzmemo dobro je :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 mar 2015, 18:33

fedeltafrotta je napisao/la:i ako zijanimo i ako uzmemo dobro je :mrgreen:
ma sklonicemo se ako zatreba :thumbup:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 01 mar 2015, 18:36

:D Uvijek su vladali korektni odnosi izmedju Zelje i Sirokog
SLOBODA NAVIJAČIMA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 mar 2015, 18:38

ennis je napisao/la:
:D Uvijek su vladali korektni odnosi izmedju Zelje i Sirokog
i Leotara :mrgreen:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 mar 2015, 18:42

Treba postovati dobre odnose sa Sirokim :mrgreen:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 01 mar 2015, 18:43

Da da, nestrpljivo ocekujemo povratak nasih sportskih prijatelja iz Trebinja u drustvo najboljih sledece sezone.
Mnoge stvari se poklapaju za sledecu sezonu :D ,da nastavimo gdje smo stali 2013.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 mar 2015, 18:44

Svaki pojedinac je danas imao svoj zadatak a svaki od igrača je bio na nivou, naročito Kokot, Đelmić, Bajić, Memija, Amir. Odbrana konačno na nivou također, ovaj dan kada oni nisu primili gol treba obavezno zabilježiti, Zeljković fenomenalan i bez greške je odigrao komplet utakmicu :clap:
Đelmić ne trči normalno, on samo šprinta gore-dole i ako ovako nastavi bit će vrhunsko pojačanje, u napadu odličan a također je i pomagao odbrani nazad.
Za Kokota se vidi da baš ima, ko što ono kažu "njuh za gol", čovjek je jednostavno uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Amir će da bude igračina, Dado se na njega treba ugledati. Momak koji je 97 godište je danas držao komplet vezni red, ukrao i presjekao bruku lopti, napravio nekoliko izuzetno važnih driblinga i gurnuo nekoliko lopti u prostor od kojih su se i razvijale opasne situacije.
Bajić će kroz godinu da napuni klupsku kasu i u budućnosti će biti jedan od izvora prihoda klubu(abd jedan od a ne jedini), nešto kao što je to danas Džeko kad se proda :D

Jednostavno predivno podne, čak je i još ljepše kad se sjetiš koliko su te otpisivali i koliko si već protiv Olimpica bio autsajder za druge. Najviše me raduje ta fizička sprema igrača koja se očigledno u većoj mjeri poboljšala. Sad u lištici odigrat kako znamo pa šta bude bude, a od sutra počinje priča vezano za statut, nadamo se da će biti izglasan.

Antolović fenomenalno stajao na golu, zapanjen sam njegovim šetkanjem tamo-vamo :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 01 mar 2015, 18:54

Na pocetku odmah da pohvalim Amira jer je bio fakat odlican. Iskreno se nisam nadao da cemo ovako igrati poslije tekme na Grbavici protiv Bratstva. Izgledali smo cvrsto u svim linijama, i ono sto je najvise bio problem a to je odbrana danas je izgledala odlicno. Bogdanovic isto odlican bio. A sta reci za Kokota, pokazao je danas sve. Bravo! :thumbup:

A sad u Siroki, i da izgubimo bice mi drago. :lolno:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.