Treba malo realno sagledat situaciju,Rustemovic nije organizator igre,vec neko ko ce rusit napade,trcat,ginut sto i radi,i nije kriv sto mu stave Radovca kao organizatora,lik koji ne uputi jedan pas za napadaca i koji nije razigrao Benku ni jednom al igra,i onda Rustemovic mora igrom prilika da ti organizuje igru i da vuce napad,u cenu je slab. Amer Bekic muha bez glave sto ti rece,svaki pokusaj driblinga,il probijanja po krilu lik izgubi loptu,Almir Bekic samo centarsut ima i malo brzine i to je to,duel igra 0. Dalje stranci trebaju da su ti prevaga,kvalitet a kod nas je obrnuto ljudi ne igraju uopste. Naravno osim Delaca ,Pavlovicai Benke. Mihojevic i Kadusic su odlicni. Dalje mi napadaca nemamo osim Benke ne racunam juniore jer njih ubaci po 2 sekundekanarinac je napisao/la:E ovako hladne glave opet **** Dinu I sve one koje ga podrzaju,covjek se smije nakon blamaze ejj covjek se smije ja kontam nemoguce.
E onda da prokmemtarisem nase vedete vi mozete ovde braniti Amera,Sefku I i ostale ali cinjenica je da su to smijesni igraci,jer nama je motor ekipe Rustemovic momak koji moze odigrati dobro,ali on moze biti motor u ekipama poput Radnik,Vitez to je taj nivo,e onda mozak nase ekipe je mali Radovac kojeg Sarajevo gura od njegove 16 godine,momku kojem je dat za nase uslove vrhunski ugovor I on je od tada katastrofalan ljudi pa on nezna dodati loptu vise,onda kada vam je napadac Amer Bekic momak koji je spreman do max ali on je jedini napadac koji kada prima loptu od njega se odbija po 10 metara momak kojeg treba probati na beku on napadac nemoguce,a joker sa klupe nam je alkos koji po terenu trci kao.muha bez glave,nas kapiten njemu je bitnije da repic zaveze nego da napokon nauci da zavrsnicu vec jednom.
I onda kad skontas da ti.je motor ekipe Dino
Mozak Samir
Napadac Amer
Joker sa klupe Alkos
Dodjes do najgore ekipe Sarajeva ikad
Ovi igraci da igraju za NK Vitez ja vam garantujem da bi tesko opstanak izborili.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nikad ne treba postaviti zenu ili u nasem slucaju feminiziranog muskaraca da obavlja posao za koji trebas imati muda i biti pravo musko. Znaci Dino je trebao od kluba odyebati ove taldzije, menadzercice ko Bulic, mafiju iz NS, razne sitne kokosare ko Dzeka Muminovic. On ne da to nije uradio, nego nam po lozi sjede kockasta glava Dzeka, mali peddercic Bulic i slicni. Zato jedan od uslova koje mora ispuniti osoba koja ce doci umjesto Dine je da ni u kojem slucaju ne bude feminiziran!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
sezona bez evrope za nas je katastrofalna i sa aspekta dovođenja novih/boljih igrača...koji ti neće htjet doć...ako je ne igraš.....bonusi i exponiranost
a zbog šutanja neznalica bi bilo dobro da ne izađemo jer bi ih lakše pošutali i imali šta zamjeriti , jer ovako je evropa vadiona, nemože titula svake godine itd. izšupljirat će sebi bar još sezonu...a dabogda da dovedemo trenera trezvenog koji može spustit očekivanja i koji nije taktički ograničen...
iskustvo....ne znam....dobar trener je skup....ali evo imali smo 5-6 koji šatro nisu skupi al bgm jesu........
a zbog šutanja neznalica bi bilo dobro da ne izađemo jer bi ih lakše pošutali i imali šta zamjeriti , jer ovako je evropa vadiona, nemože titula svake godine itd. izšupljirat će sebi bar još sezonu...a dabogda da dovedemo trenera trezvenog koji može spustit očekivanja i koji nije taktički ograničen...
iskustvo....ne znam....dobar trener je skup....ali evo imali smo 5-6 koji šatro nisu skupi al bgm jesu........
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
bezze priča , fol je da ga drže nečim u šaci , ko ga zna , zna i to....nadam se da će biti bivši vrlo brzo...i da na njegovo mjesto dođe neko ko ima sportski mozak a ne marketinški...Musemić bi bio idealan....ali snovi su jedno....joker90 je napisao/la:Nikad ne treba postaviti zenu ili u nasem slucaju feminiziranog muskaraca da obavlja posao za koji trebas imati muda i biti pravo musko. Znaci Dino je trebao od kluba odyebati ove taldzije, menadzercice ko Bulic, mafiju iz NS, razne sitne kokosare ko Dzeka Muminovic. On ne da to nije uradio, nego nam po lozi sjede kockasta glava Dzeka, mali peddercic Bulic i slicni. Zato jedan od uslova koje mora ispuniti osoba koja ce doci umjesto Dine je da ni u kojem slucaju ne bude feminiziran!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Drze Dinu u saci? Cime druze? Cime mozes postenog covjeka drzati u saci, nekog ko nema prljavog vesa kojeg mozes iznijeti u javnost?DenchiNL je napisao/la:bezze priča , fol je da ga drže nečim u šaci , ko ga zna , zna i to....nadam se da će biti bivši vrlo brzo...i da na njegovo mjesto dođe neko ko ima sportski mozak a ne marketinški...Musemić bi bio idealan....ali snovi su jedno....joker90 je napisao/la:Nikad ne treba postaviti zenu ili u nasem slucaju feminiziranog muskaraca da obavlja posao za koji trebas imati muda i biti pravo musko. Znaci Dino je trebao od kluba odyebati ove taldzije, menadzercice ko Bulic, mafiju iz NS, razne sitne kokosare ko Dzeka Muminovic. On ne da to nije uradio, nego nam po lozi sjede kockasta glava Dzeka, mali peddercic Bulic i slicni. Zato jedan od uslova koje mora ispuniti osoba koja ce doci umjesto Dine je da ni u kojem slucaju ne bude feminiziran!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
kadeti 1-1Evander je napisao/la:Ima li ko da prati juniore i kadete danas? Koji je rezultat?
Pyro is not a crime !
Naravno da su normalni nego pitanje je jeste li vas dvojica normalnifico je napisao/la:Upravo tako.DBR1987 je napisao/la:Kad cujem "spasit Olimpik"....poklonit im 3 boda slj. godine imash 6 sigurnih...... kosa mi se na glavi dize !!!!
Pa jesu li ljudi koji ovo izjavljuju normalni ....
Br 1 gubis koeficijent koji ce te unazadit 3 godine .....
Br 2 Mrzim taj yebeni Olimpik ljudi se naguze konama svaku tekmu smijem se zaklet da nikad X nije bio u medjusobnom omjeru ... a protiv nas zapnu jedva 1 gol damo ....ginu na terenu k'o da finale kupa igraju....
Sto se mene tice i oni i Borac nek idu gdje im je mjesto .... u drugu .... mrsh !

Evo vam statistika, poredim i Zvijezdu npr. koja izgleda da ce uci u PL-u:
Vitez: 8 utakmica, 7 pobjedili FKS, 1 remija, ukupno 22 bodova = 2,75 bodova po mecu FKSu
Olimpic: 13 utakmica, 9 pobjedili FKS, 2 remija, ukupno 29 bodova = 2,23 bodova po mecu FKSu
Zvijezda: 14 utakmica, 8 pobjedili FKS, 3 remija, ukupno 27 bodova = 1,93 bodova po mecu FKSu
Slavija: 28 utakmica, 14 pobjedili FKS, 9 remija, ukupno 51 bodova = 1,82 bodova po mecu FKSu
Borac: 28 utakmica, 12 pobjedili FKS, 7 remija, ukupno 43 bodova = 1,54 bodova po mecu FKSu
I to za golove; pa dali ste nam 24 golova, to ti je 1,85 po utakmici, sjecas li se izveli smo djecu jednom protiv vas kad vam je Zeba uvalio jedan i remizirali 1-1 na Kosevu, to kazes mi zapeli? Cime jbt?
Da nisu mozda vasi bili nesposobni djeci uvaliti tri komada? Igrali za nas Rahmanovic, Gojak, Duljevic(ovaj namjerno razvlacio tu utakmicu za vas nakon cega mu je slijedila ona suspenzija, provjereno), Cubara, Sivsic, Zec medju ostalima. I to je bio posljedni put kad smo vam "zapeli" odnosno gdje niste pobjedili.
A da ne govorim sta znaci ici na gostovanje na Otoci prema gostovanje u Vitezu, Banja Luci itd., bas im je drago vas vidjeti.
Mi smo bili trn u oku Sirokom Brijegu, Borcu, a i Slobodi cesto mada ove sezone posto su Tuzlaci jaki nismo im mogli nista a niste ni vi! Mi smo ih nadigrali na Otoci samo nam je pogodak nedostajao, svaka im cast ipak na pobjedi nad nama jer su fer pobjedili bez smijurije.
Sirokom smo zapeli, to sto Radnik vam nece uciniti, oni ce Sirokom dati, daju i Borcu i Slaviji - koji su ocito vama dvojici drazi od nas, jos Radnik gine protiv Slobode u kupu i ako uzmu onda su nas sviju u jednom mahu zahebali bez obzira dali vi nas pobjedite ili ne, samo bi vi njima odradili taj posao i nas njima otarasili.
Mi ako opstanemo, prvi na redu su nam Radnik da ih namlatimo za ovo sve sto mute, i onda i Siroki i Borac i Vitez i ostali. Vama sigurna 6 boda, inace borite se kadrom kako znate, a to za koeficijent; da smo vas pobjedili ili zapeli vam nebi vi ni sada imali sanse za Evropu pogotovo kad Radnik namjesti Sirokom Brijegu kako mi nebi uradili.
Nije nikakva tajna vise da su RS-ovci u talu i daju jedni drugima, a hocemo li se mi tako ujediniti pa im kvariti to sto oni protiv nas rade?
Ja se ne bojim poraza, vratit cemo se iz inata k'o terminator da pomrsimo racune onima koji su nam radili iza ledja i protiv nas, ali vi i Zeljo unatoc sjajnim nizovima pored ovakvog Zrinjskog, Slobode, Sirokog i podmuklog Radnika(jer ce im Borac i drugi vracati sve ove bodove kad im zafali, to ti obecavam) ima da izgubite cijeli koeficijent. Pa vi sad birajte s kim bi se radije obracunali; sa nama, Borcem, Slavijom ili Vitezom.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Po meni neka niko nikom ne pusta. Boli me briga i za vas i borac i vitez. Zelim da gledam Sarajevo u Evropi pa makar ispali u prvom kolu. Neki navijaci Sarajeva bi izgleda zeljeli da Sarajevo pusti Olimpicu, Zeljo pobjedi i da strumfovi idu u Evropu. Eto nek su oni zasluzili, yebali vas oni u vasu objektivnost.
SARAJEVO
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja povratio,kad sam to vidio.Mi nikad nikom nista nismo pustili nit je nama nekad neko nesto pustio nit cemo nekad nekom pustiti.Ovo je forum raja svasta pise ,pogotovo poslije poraza.Dobiti Olimpic i to nabusiti ih ako mognemo i pokazati da smo veliki .DBR1987 je napisao/la:Kad cujem "spasit Olimpik"....poklonit im 3 boda slj. godine imash 6 sigurnih...... kosa mi se na glavi dize !!!!
Pa jesu li ljudi koji ovo izjavljuju normalni ....
Br 1 gubis koeficijent koji ce te unazadit 3 godine .....
Br 2 Mrzim taj yebeni Olimpik ljudi se naguze konama svaku tekmu smijem se zaklet da nikad X nije bio u medjusobnom omjeru ... a protiv nas zapnu jedva 1 gol damo ....ginu na terenu k'o da finale kupa igraju....
Sto se mene tice i oni i Borac nek idu gdje im je mjesto .... u drugu .... mrsh !
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Cuj da zelim da nas pobjede,i da mi ne odemo u evropu,sta sve procitati necu
@fico Pa onda se nebi vas dvojica zalili da vam mi "zapinjemo", nemoj mi suplje majke ti, vidis da nas mrzis bezveze ili neces da kazes zasto ustvari.
I ja bi da se sve igra posteno, eno Leicester uzeo titulu pa demolirao Evertona ipak, tako i treba, ali kod nas nije tako inace bi mi vec sada izborili opstanak i zadnje kolo nebi bilo nervozno.
Haj' dosta sam pisao, odoh da ne ometam.
I ja bi da se sve igra posteno, eno Leicester uzeo titulu pa demolirao Evertona ipak, tako i treba, ali kod nas nije tako inace bi mi vec sada izborili opstanak i zadnje kolo nebi bilo nervozno.
Haj' dosta sam pisao, odoh da ne ometam.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jest, mrzim vas, naguzite se Željezničaru i Zrinjskom, a protiv nas igrate k'o da igrate protiv Reala. A ponavljam, volio bi da protiv sviju igrate normalno. I dabogda ispali i nikad se ne vratili. A aBd, dogodine nek vam se Borac i Čelik pridruže u Cvajti.
SARAJEVO
Hehehe, koji smo mi zaluđenici u Sarajevo naše, u našu bordo svetinju... i neka smo i neka se ovo dešava na forumu, svi se bore za najbolje Sarajevo.. Samo ne treba biti zatucan i gledati samo jednoumlje... Ja imam svoje razloge zbog čega mogu reci za neke igrače da su dobri odnosno loši(a svima se moze podvaliti 2 3 tekme u sezoni, al 10 je vec puno) jer smatram da sam realan i da dovoljno znam, i argumentima potkrijepiti... i svakoga treba saslušati, al nije jedan igrač Sarajevo, niti je Dino Sarajevo, niti je jedan navijač Sarajevo... Ako nekoga hvalimo ili kudimo, radimo to u cijelosti, počevši od nas navijača/simpatizera... Al' da na kraju svi budu zadovoljni, samo da bude bolje naše Sarajevo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
E neka si nam se nagovorio.fico je napisao/la:Jest, mrzim vas, naguzite se Željezničaru i Zrinjskom, a protiv nas igrate k'o da igrate protiv Reala. A ponavljam, volio bi da protiv sviju igrate normalno. I dabogda ispali i nikad se ne vratili. A aBd, dogodine nek vam se Borac i Čelik pridruže u Cvajti.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Ko vodi ovu stranicu bordo1946 ? Pa nemoš Dženu stavljat šta je vama .
Edit: Majkle nemoj da bi me citir'o.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ovaj transfer rok moramo napravit ekipu koja će po imenima bit najjača u ligi - rasuo nas je Ješić, jest da smo priželjkivali neka tjeranja, al vidimo sad gdje smo sa kvalitetom. Hoćemo onakvu ekipu kakvu smo imali kad smo uzeli i ligu i kup.
Samo naprijed Saraj'vo!
Juniori dobili kone 2:1
koja budala je stavila dzenu medju ove strucnjake??Besic je napisao/la:
Ko vodi ovu stranicu bordo1946 ? Pa nemoš Dženu stavljat šta je vama .
Edit: Majkle nemoj da bi me citir'o.
@fico, slazem se 100% za olimpic

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Iako sam na pp dobio informaciju o tome, zanima me taj "slucaj" oko Stefana Bulica? Vidim prozivalo ga je nekoliko vas ovdje. Jel stvarno moguce da je onakav , blago receno, glupan vama uvaljivao igrace i talio se preko kluba? Volio bih cisto da znam sta je tu bilo i moze na privatnu poruku da ne remetim temu. Kojeg je to on igraca mogao uvalit? Kome ? S kim je u talu ?
Da se razumijemo , nemam nista s momkom, cak smo i imali mali licni obracun ja i on ali unazad par godina. S najboljom namjerom ovo pisem, pozdrav
Da se razumijemo , nemam nista s momkom, cak smo i imali mali licni obracun ja i on ali unazad par godina. S najboljom namjerom ovo pisem, pozdrav
Ovaj post kopiram na teme sarajeva i zelje, mada mu je mjesto na temi 'forum'. Ali eto, da ga primjetite.
ko god se pojavi sa razlicitim misljenjem krenu prozivanja i prijave moderatorima. Molim vas da to ne radite. Ne morate se svi slagati, cak bi bilo jako cudno i sumnjivo da svi mislite isto.
Ovo vrijedi i za Sarajevo I za zelju, jedina razlika je sto kod jednih ne smijes biti zadoboljan, a kod drugih ne smijes biti nezadovoljan.
Forum je tu za razmjenu misljenja, logicno je da su razlicita. Ko to ne moze I ne zeli svariti, nije za foruma. Molim vas da se okrenemo diskusijama, a ne medjusobnim prozivanjima.
ko god se pojavi sa razlicitim misljenjem krenu prozivanja i prijave moderatorima. Molim vas da to ne radite. Ne morate se svi slagati, cak bi bilo jako cudno i sumnjivo da svi mislite isto.
Ovo vrijedi i za Sarajevo I za zelju, jedina razlika je sto kod jednih ne smijes biti zadoboljan, a kod drugih ne smijes biti nezadovoljan.
Forum je tu za razmjenu misljenja, logicno je da su razlicita. Ko to ne moze I ne zeli svariti, nije za foruma. Molim vas da se okrenemo diskusijama, a ne medjusobnim prozivanjima.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, avalPacidoroP, Hajdeee, PapakIzSa, rimljanin90, worchester i 22 gosta.