Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
evo i ja sam zaHeraklitMracni je napisao/la:ja i besic smo za njega i kazemo dodji najdrazi
RedEvil je napisao/la:Ma samo SLAVKO PETROVIC zasluzuje sansu u svakom smislu![]()
Izgubis 4 0 od ekipe, i on pita jos cemu panika?Rahma je napisao/la:Citam komentare na forumu i pitam se: Pa jesmo li mi to ispali iz lige jebote?
Ko smo mi to da svake sezone osvajamo titulu i kup? Kolika se panika uvukla ovdje, nevjerovatno.
Iako sam bio misljenja da se prevelika buka digla oko Dine na pocetku, ipak sam promjenio misljenje i mislim da bi mu bolje bilo da ode na kraju, jer sigurno nece moci ovako dalje. Ali pitanje ostaje, ko dolazi sljedeci?
Besic je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Ma samo SLAVKO PETROVIC zasluzuje sansu u svakom smislu![]()
![]()
Šegrt može al u akademiju.
Sto da ne,to bi bilo idealno,drugacije ih necemo prodatHeraklitMracni je napisao/la:Daj onda pliseka , pa da povede sa sobom u cesku radovca i duljevica
de mi reci kakvi su prije nasi omladinci bili ? mislim prije akademije , ja kako se sjecam uvjek smo u vrhu bili u bilo kojoj kategoriji ...Memara je napisao/la:Akademija radi fantasticno s obzirom kratkog vremena, pogledajte samo tabele i njihove rezultate.
Prosle godine kadeti uzeli ligu, juniori kup, ove godine kadeti ponovo ligu i to uz gol razliku +88 i jos 5 utakmica do kraja. Juniori igraju finale kupa protiv listice i dalje imaju sanse u ligi. U prvom timu imas Mihu, Kadusica, Gljivu i Hamzu. Na EP u Azerbejdzanu nastupaju Hadzic, Sadik, Rasic i Veladzic sve igraci iz prve postave.
Segrt je simpatican trener ali nije za nas, uspio je izbaciti Zvijezdu u drugu ligu.
Memara je napisao/la:Akademija radi fantasticno s obzirom kratkog vremena, pogledajte samo tabele i njihove rezultate.
Prosle godine kadeti uzeli ligu, juniori kup, ove godine kadeti ponovo ligu i to uz gol razliku +88 i jos 5 utakmica do kraja. Juniori igraju finale kupa protiv listice i dalje imaju sanse u ligi. U prvom timu imas Mihu, Kadusica, Gljivu i Hamzu. Na EP u Azerbejdzanu nastupaju Hadzic, Sadik, Rasic i Veladzic sve igraci iz prve postave.
Segrt je simpatican trener ali nije za nas, uspio je izbaciti Zvijezdu u drugu ligu.
Ma ko da je bitno koji si ma tabeli,vazno je dati jednog igraca da valja il dva za jednu il dvije godine,a evo Miha je tu,takodje i Kadusic,CatakovicHeraklitMracni je napisao/la:de mi reci kakvi su prije nasi omladinci bili ? mislim prije akademije , ja kako se sjecam uvjek smo u vrhu bili u bilo kojoj kategoriji ...Memara je napisao/la:Akademija radi fantasticno s obzirom kratkog vremena, pogledajte samo tabele i njihove rezultate.
Sad nista drugo nije kao sto je bilo i prije ...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, juka55, nedimmmm1337 i 38 gostiju.