FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
evo i mene, Željo is back 

Sretan dan drzavnosti.
Konacno je svanuo i taj dan, Željooooooooooooo......
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo jedna stara.Danas cemo zivot dati Zeljo mora zaigrati.
Velahalve je napisao/la:Sretan dan drzavnosti.
Drugovi danas je DAN NEZAVISNOSTI.Minhi je napisao/la:Sretan dan državnosti !!!
Ja danas aBd u dolini sa troje novih
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Opet sam jutros ustao rano i krenuo na stadion Grbavicu....

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
dan nezavisnosti, državnosti je 25.11.
evo recimo, pričamo o stoperskom paru. ja ne mogu da se otmem utisku da recimo kosorić ima neko znanje, ali ga psihološki prenosi. dobro 20,25,30 minuta i onda ispad iz tramvaja. ili zeljković, za kojeg se sjećamo da je prošle sezone uz stanu bio i naš najpouzdaniji odbrambeni igrač i skoro bez velikih grešaka. hoću da kažem, mislim da bi njima dobar psiholog/psihijatar/hodža/sveštenik mogao pomoći da izgledaju vrlo pristojno. ili da sami jedno jutro ustanu i kažu, dosta je više, odoh odigrati kako stvarno umijem
evo recimo, pričamo o stoperskom paru. ja ne mogu da se otmem utisku da recimo kosorić ima neko znanje, ali ga psihološki prenosi. dobro 20,25,30 minuta i onda ispad iz tramvaja. ili zeljković, za kojeg se sjećamo da je prošle sezone uz stanu bio i naš najpouzdaniji odbrambeni igrač i skoro bez velikih grešaka. hoću da kažem, mislim da bi njima dobar psiholog/psihijatar/hodža/sveštenik mogao pomoći da izgledaju vrlo pristojno. ili da sami jedno jutro ustanu i kažu, dosta je više, odoh odigrati kako stvarno umijem

Ja sam vec ranije pisao o psihickoj nestabilnosti zadnje linije, Amar je bio najbolji psiholog on je čak o od B Colic napravio bio konstantnog igrača, danas da nas se sto vise skupi, da damo podršku, ona je sad najbitnija
- diplomatija
- Kontakt:
Jebbo nestabilnost, jebbo sve, bitno je da smo mi danas na grbavici, nervoza me neka puca, samo cekam da dodje 12h da izletim iz kuce, bas sam se zaželio i zelje i grabvaice..
možeš ti i odmah iz kuće. ako ti žena ne brani ili tako nešto 

Sretan Dan nezavisnosti nase drage BiH
Teska tekma nas ceka, a ono sto je najvaznije da se moramo pripaziti kontri Olimpika.Tu su strasno dobri u toj transformaciji prema naprijed gdje prednjace Pandza i Smajic.

Teska tekma nas ceka, a ono sto je najvaznije da se moramo pripaziti kontri Olimpika.Tu su strasno dobri u toj transformaciji prema naprijed gdje prednjace Pandza i Smajic.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Igraaaaj ŽELJOOOOO hrabro borii seeee, kad je teško nemoj da se predaaaaš jer sa JUGA pjesma oriii seeee !
Pozdrav plavoj braći stiže raja iz Konjica
. Neka smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !

Pozdrav plavoj braći stiže raja iz Konjica

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
HAJDEEEEEE ZELJOOOOOO!
Svi na jug.
Kako ces ti papku objasniti onaj osjecaj, kad od nervoze u 7 ustanes. Kad sjedes u mahalu, popijes jednu kaficu da dodjes sebi, onda roknes pivu da bas dodjes sebi. Bacis neki tiket, suplju s rajom, i onda lagano preko mosta na Malti krenes prema svetinji. GAZI ŽELJO KAO NEKAD !!!!!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
GAZII ŽELJOOO
Manijaci iz Zavidovića su danas tu

Manijaci iz Zavidovića su danas tu

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
- bistrikboy
- Kontakt:
Sretan nam dan nezavisnosti BiH!
Samo pobjeda!
Samo pobjeda!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sretan nam dan nezavisnosti nasoj jednoj jedinoj domovini !
Danas po tri boda koja znace Europu !!
[youtube][/youtube]

Danas po tri boda koja znace Europu !!
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
HAJDEEE POCNIIII
DOMOVINO NASA, NI PEDALJ NE DAMO !
ps. sanjao sam gol vareee
DOMOVINO NASA, NI PEDALJ NE DAMO !
ps. sanjao sam gol vareee

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pomozi Boze da pobjedi Ljoze
Docekasmo i utakmicu preduga je ova pauza.O utakmici nakon iste iskreno ne znam sta da ocekujem od nase ekipe.
Ali ima stvari koje jako raduju prva i osnovna da NS konacno radi nesto na smanjenju lige samim tim i dizanju kvaliteta.Mozemo ocekivati kvalitetni nogomet a to donosi dosta novih stvari igraci bi lakse dolazili u nasu ligu uslovi za igranje bili bi bolji.A ova liga ima ono sto nemaju recimo Hrvatska i Srpska i prije rata koncetracija klubova koji igraju najbolji nogomet je upravo bila iz BiH.
Ono sto jos vise raduje od ovoga sa NS je da Zeljo radi sam na sebi bice sigurno i vise novca a Boga mi i vise igrackog kvaliteta u buducnosti.Nama je potreban ovaj statut radi ljudi koji ce se baviti Zeljom.A po naznakama ima ih fin broj.Bitno je da nasi ne ukake i da udju pare u klub.Sve se ovo moze razviti u jednu finu pricu iz koje bi moglo izdaci dosta dobrih stvari od stadiona pa preko sponzora i dalje.A mi bi kao finalni prozivod gledali jednog dobrog i konkuretnog Zelju pa vjerovatno i u evropskim takmicenjima ako se neke stvari ralizuju kako treba.
Konacno se i u nasem nogometu stvari krecu sa mrtve tacke bolje receno stvaraju se preduslovi za nesto bolje i bilo je vrijeme.Evo i selektor je neko ko razumije problematiku i zeli bazu igraca iz nase lige jer samo tako moze napredovati i reprezentacije i liga a znamo svi ko je dao najveci broj reprezentativaca i ko bi mogao imati najvise koritisti od toga.

Docekasmo i utakmicu preduga je ova pauza.O utakmici nakon iste iskreno ne znam sta da ocekujem od nase ekipe.
Ali ima stvari koje jako raduju prva i osnovna da NS konacno radi nesto na smanjenju lige samim tim i dizanju kvaliteta.Mozemo ocekivati kvalitetni nogomet a to donosi dosta novih stvari igraci bi lakse dolazili u nasu ligu uslovi za igranje bili bi bolji.A ova liga ima ono sto nemaju recimo Hrvatska i Srpska i prije rata koncetracija klubova koji igraju najbolji nogomet je upravo bila iz BiH.
Ono sto jos vise raduje od ovoga sa NS je da Zeljo radi sam na sebi bice sigurno i vise novca a Boga mi i vise igrackog kvaliteta u buducnosti.Nama je potreban ovaj statut radi ljudi koji ce se baviti Zeljom.A po naznakama ima ih fin broj.Bitno je da nasi ne ukake i da udju pare u klub.Sve se ovo moze razviti u jednu finu pricu iz koje bi moglo izdaci dosta dobrih stvari od stadiona pa preko sponzora i dalje.A mi bi kao finalni prozivod gledali jednog dobrog i konkuretnog Zelju pa vjerovatno i u evropskim takmicenjima ako se neke stvari ralizuju kako treba.
Konacno se i u nasem nogometu stvari krecu sa mrtve tacke bolje receno stvaraju se preduslovi za nesto bolje i bilo je vrijeme.Evo i selektor je neko ko razumije problematiku i zeli bazu igraca iz nase lige jer samo tako moze napredovati i reprezentacije i liga a znamo svi ko je dao najveci broj reprezentativaca i ko bi mogao imati najvise koritisti od toga.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ima li gdje danas prenos...
FORZA ŽELJO
FORZA ŽELJO
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 35 gostiju.