pile87 je napisao/la:Pa nesto slicno kao i kod Zelje, para se nema samo sto se kod Amara to se ne smije u javnost iznositi, za razliku od igraca Sarajeva koji to javno kazu.Da nije bajno u Zelji mozes pitati Sehica i Kerlu kakve su im mizerne ugovore ponudili u Zelji, da javno od stida nisu mogli cifru spomenuti,a o platama da ti ne pricam i to nije tesko provjeriti nekom kasne,a nekom su redovne sve zavisi kako je koji igrac sa Amarom u šemi za buduci transfer vani!Uglavnom totalno jednoumje koje ce kad tad puci, i neko poput Sehe to javno iznijeti!
Ni blizu, sve plate u Zelji su isplacene ne kasni ni jedna a da ne napominjem da su i puno vece nego kod vas jer kod vas ima neko pravilo da su svi na minimalcu a da ne spominjem da mi trebamo naplatiti pare od LP al to nije tema pa necemo o tome ( bujrum slobodno na Zeljinu temu tamo mozemo ).
pitar-istok je napisao/la:Pojedini igrači hoće da uzmu ispisnice iz kluba radi velikog dugovanja prema njima.vidjet ćete šta će se dešavati u narednim danima.Daj Bože da griješim.
Ne grijesis Hamzagic je ve zatrazio raskid ugovora i pregovara s jednom ekipom, Arsenijevic je u pregovorima pa Scepanovic ce najvjerovatnije uzeti papire... ima jos kandidata
Al vi niste fakat svjesni koliko ste sretni sto odlazi blekonja...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Mourinhokilledbarca je napisao/la:evo vako: današnje "informacije o Sportu u SA"
Blekić podnio ostavku;
Raščić Tri Godine u Olimpicu;
Dragan Jović Trener Sarajeva u rpoljetnom dijelu---MEGAMON šta je od ovoga tačno,pretpostavljam odgovor ali eto od viška glava ne libo
Ima i nastavak ovoga niko nije spominjao igrace koji traze slobodne papire tipa Hamzagic( nije on jedini ) ne znam zasto sute ljudi o tome...
Pa nesto slicno kao i kod Zelje, para se nema samo sto se kod Amara to se ne smije u javnost iznositi, za razliku od igraca Sarajeva koji to javno kazu.Da nije bajno u Zelji mozes pitati Sehica i Kerlu kakve su im mizerne ugovore ponudili u Zelji, da javno od stida nisu mogli cifru spomenuti,a o platama da ti ne pricam i to nije tesko provjeriti nekom kasne,a nekom su redovne sve zavisi kako je koji igrac sa Amarom u šemi za buduci transfer vani!Uglavnom totalno jednoumje koje ce kad tad puci, i neko poput Sehe to javno iznijeti!
Ami, ne pisi gluposti. Svi igraci Zelje dobivaju platu zajedno, ko vecu ko manju, a igraci dobro znaju kad im Amar nesto obeca da im to i ispuni. Amar je i menadzer kluba pa radi i na transferima a i to mu nista nije pomoglo da se "obogati" od Zelje jer je do sada samo davao "svoje" pare a da li ce ih vratiti, ja se iskreno nadam da hoce a o zaradi moze samo sanjati. Kerla ide 100% a mozda ce i Seha ako drugi dobro plate za njega jer mu cifra nije ista kao kod drugih, s pravom jer je treci golman reprezentacije i jedan od najboljih golmana lige a uz to veoma mlad a igracki iskusan.
pitar-istok je napisao/la:Pojedini igrači hoće da uzmu ispisnice iz kluba radi velikog dugovanja prema njima.vidjet ćete šta će se dešavati u narednim danima.Daj Bože da griješim.
Vise ce prostora dobiti juniori. Konkretno Peljto Jasmin koji je na pripremama razvaljivao, a do sada nije igrao nikako. Zapravo ga nema ni na klupi. Cak je i onaj trebinjac igrao, a u isto su vrijeme potpisali ugovore.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Iza svega ovog stoje batrljci koji su godinama mahalski vladali sto iz sjene sto preko raznoraznih uprava. Naravno dradi se o Mirsadu Fazlagicu i zetu mu Mirzi Varesanovicu, Baljaku, Basicu, Merdanovicu, Alihodzicu, Huskicu i jos par manje bitnih poltrona. Oni jednostavno zele da i dalje vladaju i da se oni pitaju za sve.
Ako se BP sa njima ne moze obracunati i ako se tek tako povuku neka se i raspadnu, sta ce nam? Sta ce ikome?
Zijade, ne idi...pitari te kolektivno vole.
Prisjeti se Zijade ove neizmjerne topline ljubavi koji ti je sjever podario, ne tako davno. (0:55 na klipu)
[youtube][/youtube]
Zijade vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe...ozdravi nam što prije Zijade.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Pozivam sve bordo prijatelje i pitare sa istoka da u znak solidarnosti ,zbog iznenadne bolesti omiljenog predsjednika, svi kolektivno stave sliku najdražeg predsjednika na svom avataru...u sto veceoj velicini i sto boljoj rezoluciji.
pile87 je napisao/la:
Al vi niste fakat svjesni koliko ste sretni sto odlazi blekonja...
obrazloženje zbog čega smo sretni?
Zato sto pusite pricu kako je sve sjajno bajno a nije zato sto pusite pricu kako ce neko sve nesto napraviti a nije se maklo smjesta sto se mene tice licno ja sam neki dan raspravljao ovdje i blekic je za vas gospodin i dobar covjek i ja sam vam pozelio da dugo ostane u sarajevu...Nisam htio javno al eto kad vec hoces sve utakmica sto ste uzeli je podmazano nemate ekipe sad je puklo po savovima odlaze igraci odlazi pola uprave dok se dohavizate prodje sezona.... od prije poznato sve al ja se ne radujem ovome kroz ovo je Zeljo proso a navijaci sarajeva imali trans nek komsiji crkne krava...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zijadu Blekiću, bivšem predsjedniku FK Sarajevo, želim da što prije ozdravi i da se ako Bog da ponovo vrati na funkciju koju je obavljao do prije par sati.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Mandrak je napisao/la:Pozivam sve bordo prijatelje i pitare sa istoka da u znak solidarnosti ,zbog iznenadne bolesti omiljenog predsjednika, svi kolektivno stave sliku najdražeg predsjednika na svom avataru...u sto veceoj velicini i sto boljoj rezoluciji.
Čovječe ti si roba za svog predsjednika(kluba tvog),dalje nebi ništa pričao.
avlami97 je napisao/la:Zijadu Blekiću, bivšem predsjedniku FK Sarajevo, želim da što prije ozdravi i da se ako Bog da ponovo vrati na funkciju koju je obavljao do prije par sati.
Pa sta mu je to bilo od jednom pa se razbolio toliko da je moro dati ostavnu kao predsjednik kluba?
Sto je vise prevara i lazi,Zijad Blekic mi je miliji i drazi
PS:BAljak umri
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Mandrak je napisao/la:Pozivam sve bordo prijatelje i pitare sa istoka da u znak solidarnosti ,zbog iznenadne bolesti omiljenog predsjednika, svi kolektivno stave sliku najdražeg predsjednika na svom avataru...u sto veceoj velicini i sto boljoj rezoluciji.
Čovječe ti si roba za svog predsjednika(kluba tvog),dalje nebi ništa pričao.
Žuju staru varalicu, bar nisu navijaci birali i doveli za predsjednika, za razliku od najdražeg Zijada idola širokih pitarskih masa.
Zijade izdrži, ozdravi sto prije i vrati se...bez tebe ne mogu.