Ajde, budite dobri

mikki21 je napisao/la:treba samo pametno u subotu i opet igrat na kontre, tako moramo igrat i na domacem terenu jer ova ekipa nema zrelosti da upravlja tokom tekme, za godinu dvi ako svi ostanu na okupu i skupe iskustvo onda mozemo pricat o tome da meljemo protivnika od prve minute ali ovako kakvo je sad stanje bolje nam je da i kuci prepustimo protivniku inicijativu i da idemo na brze kontre, u suprotnom bi se opet mogao ponovit rudar!
Oprobani recept protiv Gradine, ovaj mislim Barcelonevm22 je napisao/la:Ma treba ih pustit da igraju.. Mi se zatvorimo, oni se umore do 70. minute i onda ih stisnut
Samo nek ne igra Kajtaz i nek Dzafa ne radi neke kombinacije svoje ko protiv Rudara i ja se ne sekiramzizu1991 je napisao/la:Oprobani recept protiv Gradine, ovaj mislim Barcelonevm22 je napisao/la:Ma treba ih pustit da igraju.. Mi se zatvorimo, oni se umore do 70. minute i onda ih stisnut, pošto smo mi Real, to smo već utvrdili
pa sad po tvome ne bi trebali napasti ni travnik kad dodje, i njih trebamo cekati na kontre ?...zizu1991 je napisao/la:Pa šta je Rudar bio do ove sezone nego ekipa iz donjega dijela tabele, krenuli smo ih napadati u Vrapčićima, pa smo se proveli gotovo k'o Gradina u Gradačcu protiv nas.
Naravno da je loš u gostima.. Govorim ti kad igramo kod kuce da ne mozes ocekivati da te jedan travnik napadne u mostaru, morat ce velez da nametne igru... Ali ti veze nemas o fudbalu ako mislis da sistem " igranja na kontre " moze proci svaku utakmicu, nema sanse !!!.... I siguran sam da ova ekipa moze i da nametne igru protiv " nekih " ekipa u nasoj PL.zizu1991 je napisao/la:Sad to k'o Travnik loš, jel ?
Željo ih nije dobio zadnjih 5 godina makar na gostovanju
Trebaš da shvatiš, da ova ekipa ne može da dominira, i tek su se skupili u jednu klapicu koja uči iz utakmice u utakmicu, i polako formira svoj način igre, a ti bi da ekipa koja se okupila ove godine i koja je najmlađa u čitavom prvenstvu dominira i napada, idi zamijeni Džafića pa nas usreći svih molim te
kroos je napisao/la:Naravno olimpic je kvalitetniji, ali sad koliko ce oni srljati, da dodju do pobjede , ne znam, jer njima i 1 bod da uzmu nije toliko lose. Ali kazem , moramo znati i protivnika napasti, jer kad dodju ekipe iz donjege dijela tabele, nece prolaziti sistem igranja na kontre.
Jeste, Travnik je loš, upravu si, samo je ovo kolo u gostima s 2 : 0 na 2 : 2 vratio, shvatam šta želiš reći.kroos je napisao/la: Naravno da je loš u gostima.. Govorim ti kad igramo kod kuce da ne mozes ocekivati da te jedan travnik napadne u mostaru, morat ce velez da nametne igru... Ali ti veze nemas o fudbalu ako mislis da sistem " igranja na kontre " moze proci svaku utakmicu, nema sanse !!!.... I siguran sam da ova ekipa moze i da nametne igru protiv " nekih " ekipa u nasoj PL.
kroos je napisao/la:Naravno da je loš u gostima.. Govorim ti kad igramo kod kuce da ne mozes ocekivati da te jedan travnik napadne u mostaru, morat ce velez da nametne igru... Ali ti veze nemas o fudbalu ako mislis da sistem " igranja na kontre " moze proci svaku utakmicu, nema sanse !!!.... I siguran sam da ova ekipa moze i da nametne igru protiv " nekih " ekipa u nasoj PL.zizu1991 je napisao/la:Sad to k'o Travnik loš, jel ?
Željo ih nije dobio zadnjih 5 godina makar na gostovanju
Trebaš da shvatiš, da ova ekipa ne može da dominira, i tek su se skupili u jednu klapicu koja uči iz utakmice u utakmicu, i polako formira svoj način igre, a ti bi da ekipa koja se okupila ove godine i koja je najmlađa u čitavom prvenstvu dominira i napada, idi zamijeni Džafića pa nas usreći svih molim te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.