Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Konate večeras stijena.
Aaaaaaaaaaaa konja jbt....
Aaaaaaaaaaaa konja jbt....
Zadnja izmjena: Fuerza, dana/u 19 feb 2025, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
U pm
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovo nije ni invalid, nez koju rijec da koristim
-
- Kontakt:
Oj mayku ti yebem idiote de proslijedi na stranu ooooj
Odjava ljudstvo, uzivajte
Odjava ljudstvo, uzivajte
Jos jedan idiotski kiks u najavi. Ne zabijamo na prazan, ali zato jeftino primamo
Srce, čast i ponos!
Diaz je trebao umjesto Darwina, a ne Mecalistera.
Ne pamtim goru igru nekog s klupe
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne znam što izvodimo kornere ikako
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Szobo ce, ako ovako nastavi, izgoriti totalno, za koju tekmu nece nimalo moci doprinijeti
Ko i Graven, nije ni cudo sto vise ne kontrolisemo utakmiceFieldsOfAnfieldRoad je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:15Szobo ce, ako ovako nastavi, izgoriti totalno, za koju tekmu nece nimalo moci doprinijeti
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Da, i on je na izmaku, lik nikako ne dobija predaha.StevieG8 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:18Ko i Graven, nije ni cudo sto vise ne kontrolisemo utakmiceFieldsOfAnfieldRoad je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:15Szobo ce, ako ovako nastavi, izgoriti totalno, za koju tekmu nece nimalo moci doprinijeti
Quansah ulazi, na sta ce ovo ličiti...
Na drugo mjesto u ligi za tri kola.FieldsOfAnfieldRoad je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:19Da, i on je na izmaku, lik nikako ne dobija predaha.StevieG8 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:18Ko i Graven, nije ni cudo sto vise ne kontrolisemo utakmiceFieldsOfAnfieldRoad je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:15Szobo ce, ako ovako nastavi, izgoriti totalno, za koju tekmu nece nimalo moci doprinijeti
Quansah ulazi, na sta ce ovo ličiti...
Četiri boda u dva meca jer primas gol u zadnjoj minuti i masis prazan gol.
Imali smo preokret u rukama, ali onda je ušao Nunez. Sva njegova neinteligencija je došla do izražaja.
Preteška sezona.
Preteška sezona.
Balvan je zavrsio s nastupima u eplu
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Iskreno, mozemo biti zadovoljni bodom. Imali su sada na kraju par šansi koje su lako mogle zavrsiti u nasem golu.
Koga kriviti realno, kada imamo vjerovatno najgoru verziju jednog finishera, pa usudio bih se reci, svih vremena. Ne pada mi na pamet lik koji je OVOLIKO otvorenih sansi propustio, nakon sto su mu kolege na pladnju dale loptu. Nemoguce je da ima veze sa samopouzdanjem, pa i panj bi ga jednom ubo, jbm ga ja.
Ostajem pri tome da je uklet i da nazalost vise u ovom timu nema sta traziti, fakat mu hvala za sve.
Koga kriviti realno, kada imamo vjerovatno najgoru verziju jednog finishera, pa usudio bih se reci, svih vremena. Ne pada mi na pamet lik koji je OVOLIKO otvorenih sansi propustio, nakon sto su mu kolege na pladnju dale loptu. Nemoguce je da ima veze sa samopouzdanjem, pa i panj bi ga jednom ubo, jbm ga ja.
Ostajem pri tome da je uklet i da nazalost vise u ovom timu nema sta traziti, fakat mu hvala za sve.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.