FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tower936
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tower936 » 28 feb 2015, 23:15

Buba00 je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:Kadeti dobili 1:0 (Sabanadzovic), a juniori 3:1(Beganovic x2,Osmankovic).
Interesuje me koju poziciju igra ovaj mali Sabanadzovic? Nadam se da je naslijedio babine gene :D
realno... i ne bas. mali igra sto mu je otac sabanadzovic , proslu polusezonu nam je derbi sje. , izgubio loptu pred kraj tekme i primili baju! Tako je 2 3 tekme grijesio ne znam guraju ga al eto... Na kraju krajeva i ne zamjerim neka ga guraju njegov otac je puno dao klubu... Tako da :thumbup:
mali je 99 godiste i igra zadnjeg veznog. ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 28 feb 2015, 23:17

Općenito mi navijači se previše bavimo statutom, bavimo se stvarima koje nisu naša briga. Ono što treba da radimo, a to je da dolazimo na stadion svaku utakmicu, podržimo ekipu, novog trenera sigurno nećemo uraditi. Mislim, nadam se da će sutra biti raje ali ....

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 feb 2015, 23:24

Svani nedeljo :njanjanja:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 feb 2015, 23:36

OdaVeliki je napisao/la:Općenito mi navijači se previše bavimo statutom, bavimo se stvarima koje nisu naša briga. Ono što treba da radimo, a to je da dolazimo na stadion svaku utakmicu, podržimo ekipu, novog trenera sigurno nećemo uraditi. Mislim, nadam se da će sutra biti raje ali ....
Inace se ne slazem sa 99% tvojih postova,ali si ovo od rijeci do rijeci u pravu :thumbup:

Doci,podrzati klub,pratiti tekmu,a ne ko je kad digao kredit i kad ga je vratio.Nidje veze
Licno sam malo nesto procitao od statuta,niti je moja briga,niti je moja struka,niti me interesuje vala...

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 28 feb 2015, 23:40

Kako se nosimo sa pritiskom? Vidjet cemo sutra. Imperativ pobjeda.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 28 feb 2015, 23:59

Čekam da počne pa da zaglamim. :bih:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 mar 2015, 00:12

Sretan 1 mart dan nezavisnosti :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 01 mar 2015, 00:30

SRETAN DAN NEZAVISNOSTI ! ŽELJO ŠAMPION ! :D :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Željezničar živimo !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 01 mar 2015, 00:52

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !
,Come on, Zeljo !
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u 01 mar 2015, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 01 mar 2015, 00:57

katakomba je napisao/la:SRETAN DAN NEZAVISNOSTI ! ŽELJO ŠAMPION ! :D :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Pridružujem se čestitkama. Ako je i neko sumnjao u Gospodina Šiljka i Gospodina Gredića nadam se da je tom kraj.
Sada imamo Ustav.Naravno, to je početak ali bez njega se ne može dalje. Ko je "pročitao" isti nadam se da je sve jasno.
Sutra je najljepši dan je igra naš ŽELJKAN.LIVERPOOL ima najljepšu Himnu a MI IMAMO TRI.
I ZATO SUTRA NA SVETOM MJESTU SVI UGLAS DA IH OTPJEVAMO I DA DAMO KRILA KREMEN MOMCIMA DA KRENU U POBJEDNIČKI POHOD.
OD OVOG BOŽIJEG ROBA LJUBAV TI JE GARANTOVANA DO GROBA.VOLIOM TE ŽELJO!!!!!!!!!!

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 01 mar 2015, 01:00

katakomba je napisao/la:SRETAN DAN NEZAVISNOSTI ! ŽELJO ŠAMPION ! :D :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Pridružujem se čestitkama. Ako je i neko sumnjao u Gospodina Šiljka i Gospodina Gredića nadam se da je tom kraj.
Sada imamo Ustav.Naravno, to je početak ali bez njega se ne može dalje. Ko je "pročitao" isti nadam se da je sve jasno.
Sutra je najljepši dan je igra naš ŽELJKAN.LIVERPOOL ima najljepšu Himnu a MI IMAMO TRI.
I ZATO SUTRA NA SVETOM MJESTU SVI UGLAS DA IH OTPJEVAMO I DA DAMO KRILA KREMEN MOMCIMA DA KRENU U POBJEDNIČKI POHOD.
OD OVOG BOŽIJEG ROBA LJUBAV TI JE GARANTOVANA DO GROBA.VOLIM TE ŽELJO!!!!!!!!!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 01 mar 2015, 02:12

Bit će sutra užasno teško. Teren loš, protivnik po meni čak i igrački jači, utakmica vrlo važna pa je samim tim i pritisak na igrače jak itd. Od nas se zbog imena očekuje da dobijemo, a oni nemaju šta izgubiti.
Zadnjih 5 i kusur godina Željo je na svakoj utakmici igrao ili pokušao da igra svoju igru u kojoj se postavljao kao favorit, nikad se nije branio, išao je na svakoj utakmici na pobjedu itd. Moje mišljenje je da takav pristup sa trenutnom ekipom, koja je najlošija u posljednjih 5 godina, više nije moguć osim u nekoliko domaćih utakmica sa par slabijih protivnika. Oda će morati tražiti druge taktičke zamisli i metode. Bez sredine terena i poroznom odbranom mi teško koga možemo napasti, a da ga ne fasujemo. Ako sutra krenemo grlom u jagode ne piše nam se dobro. Po meni bi trebali sutra igrati oprezno, disciplinovano i borbeno, čekati njihovu grešku i pokušati je iskoristiti. Neko rano vodstvo bi nam pravo dobro došlo i onda lagano se povući i čekati kontru jer po meni ovoj ekipi bi najbolja opcija bila igrati na kontre. Graditi igru nažalost nema ko.
Sutra i bod nije kraj svijeta jer imali bi bolji međusobni omjer s njima, a do Borca ćemo valjda bolje izgledati pa bi ga mogli i dobiti. Podrška sa tribina bi mogla sutra biti presudna i nadam se da se raja ako ništa zaželila Želje i Grbavice nakon ove pauze tako da bi nekih 3-4 milje bilo realno.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 01 mar 2015, 02:36

Sretan dan nezavisnosti,nase nam jedne jedine.Volio bi da ima ona s 6 ljiljana ali moze I ova bez problema :bih:

Olimpic nije los tim ,imaju dobre igrace.Njihov problem je sto nemaju podrske I sto nemaju damu boje se Zelje I Sar .
Nas stoperski par me najvise brine I zadnji vezni (dmf donji mafa*a :) ) plus teren u ovo doba godine :(
Kao sto neko rece ova 3 boda su kao 5
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 01 mar 2015, 05:40

Jos malo pa ce svanut. Dabogda nam i Drzavi i Zelji od danasnjeg jutra islo sve uzlaznom putanjom.
Bogami niko nije kikso a i ja sam cekao da neko omane. Pitari su pokazali da im je odbrana slaba ali Zvijezda nije imala znanja da to iskoristi. Pisem o njima jer hocu da kazem da i pored tolikih para imaju nazad probleme kao i mi.
Cekam neke snimke ovih ostalih.
bit ce veliki psihicki pritisak na momke danas. Nadam se da niko nece psovat danas sa zapada ili sa sjevera, treba im maximalna podrska kako god odigrali.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 mar 2015, 06:28

Praznik uz svetinju, neprocjenjivo :)

HAJDE ŽELJKANEEEEE !

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 01 mar 2015, 08:23

Evo mene opet :mrgreen:

Hajdeee Željoooooooooooo
Željeznicar za život cijeli !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 mar 2015, 08:48

likusa je napisao/la:Evo mene opet :mrgreen:

Hajdeee Željoooooooooooo
'bro došla :mrgreen:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 01 mar 2015, 08:57

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas.

HAJDE ŽELJOOOOOOOOOOO POBIJEDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 01 mar 2015, 09:03

avlami97 je napisao/la:
likusa je napisao/la:Evo mene opet :mrgreen:

Hajdeee Željoooooooooooo
'bro došla :mrgreen:
Došla, došla :mrgreen: ne može bez mene nastavak ha ja :cool:
Željeznicar za život cijeli !

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 01 mar 2015, 09:08

Sretan dan državnosti !!!
Ja danas aBd u dolini sa troje novih :)
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, dark44 i 54 gosta.