FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 28 feb 2015, 11:25

imekorisnicko je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
Ako uzimaju placeno valjda je normalno i da snose odgovornost za belaje i sl. Znaci ok evo vama 400.000KM a hajde sad vi fino nama vratite sve pare sto smo platili NSBIH za razno razne kazne itd.. Mi smo udruzenje gradjana jos uvijek i ja licno ne vjerujem da ce ovo policiji da prodje na sudu. Eh sad kad bi se privatizovali to bi bila druga prica.
I u slučaju privatizacije, ne razumijem zašto bilo ko mora plaćati policiji da bi osigurala događaj kojem prisustvuje par hiljada građana koje je dužna i već plaćena (od strane tih istih građana) da štiti.
Nemoj me drzat za rijec ali fazon je ja mislim u tome sto kao udruzenje gradjana mi ovo ne radimo za profit a ako se privatiziras onda radis za profit pa se zato ocekuje da platis policiju mada opet se moze kontrat npr. imas u nekim zemljama evrope privatne kompanije koje u svojim rukama drze nuklearne centrale pa kad se okupe gradjani i protestiraju protiv njih onda policija naravno izlazi na lice mjesta ali kasnije ne salje racun tim firmama a kod nas bi za primjer mogli uzeti npr. protest radnika Grasa, jel policija grasu kasnije poslala racun?? Uglavnom ima pametnijih od nas pa nek se skontaju oko ovog. Jedini argument u mojim ocima koji policja moze imat je to sto se tekme igraju vikendom tj, moraju pozvati extra polcajaca koji bi inace bili slobodni pa im se mozda mora placat prekovremeno ili extra satnica posto je vikend ali kao sto rekoh nemoj me drzat za rijec. Eto nadam se da te nisam zbunio.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

MauMau
Kontakt:

Post Postao/la MauMau » 28 feb 2015, 11:34

Kad već plaćamo poreze da bismo dobili usluge od države, među kojima je i policijska zaštita, nema nikakvog razloga da nam se ta zaštita dodatno naplaćuje. Ovih 15000 KM ne treba platiti, makar i izgubili.
ULTRAS NO POLITICA!
51%

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 28 feb 2015, 11:41

Tito je neuporetivo vise dao ovoj drzavi i narodu nego Alija pa se opet pljuje i to nikome ne smeta, ne znam samo zasro neko toliko odlucno brani nesto sto se ne moze odbraniti

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 28 feb 2015, 11:43

fujj kakav smo mi narod.. Oni dizu ratne zlocince , a mi heroje odbrane pljujemo. Sine nisam SDA , al da nije Alije mi bi sad svi bili Velika Srbija , i vecina nas pobijeni samo toliko da znas!! Hebo politiku al mi svoje heroje pljujemo , pogleda malo , procitaj koju knjigu iz Historije... Mrzim politiku , mrzim nacionalizam al pljuvati po Bosni nasoj je dno dna! Sto posto za ovakve izjave treba zatvora pa da vidim hoces li tako mislit... Moja je drzava Bosna i Hercegovina , nije najbolja al je moja kako god ! Kome ne odgovara pravac granicni prelaz Izacici , Brod , Šamac i ćaoo :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Jedna si Jedina!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 feb 2015, 11:44

perodeformero je napisao/la:Tito je neuporetivo vise dao ovoj drzavi i narodu nego Alija pa se opet pljuje i to nikome ne smeta, ne znam samo zasro neko toliko odlucno brani nesto sto se ne moze odbraniti
To danas nema skole pa si jako aktivan postedi nas svojih gluposti.

OdaVeliki
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la OdaVeliki » 28 feb 2015, 11:46

Buba00 je napisao/la:fujj kakav smo mi narod.. Oni dizu ratne zlocince , a mi heroje odbrane pljujemo. Sine nisam SDA , al da nije Alije mi bi sad svi bili Velika Srbija , i vecina nas pobijeni samo toliko da znas!! Hebo politiku al mi svoje heroje pljujemo , pogleda malo , procitaj koju knjigu iz Historije... Mrzim politiku , mrzim nacionalizam al pljuvati po Bosni nasoj je dno dna! Sto posto za ovakve izjave treba zatvora pa da vidim hoces li tako mislit... Moja je drzava Bosna i Hercegovina , nije najbolja al je moja kako god ! Kome ne odgovara pravac granicni prelaz Izacici , Brod , Šamac i ćaoo :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Jedna si Jedina!!!
Sta ti je super :D opusti se ba. Sutra igramo tekmu. Sastav, vrijeme, kakvi crni prelazi ? Statut?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 28 feb 2015, 11:50

Pusti te se prica oko Alije, dzabe ce ispast rasprava teška, daleko od toga da je on svima "legenda", shvatite da nemamo svi isto mišljenje ;)

Opet pitanje koji stoperski par ce igrat?

MauMau
Kontakt:

Post Postao/la MauMau » 28 feb 2015, 11:52

Valjda kao i u generalci, Kosorić i Zeljković.
ULTRAS NO POLITICA!
51%

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 28 feb 2015, 11:52

OdaVeliki je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:fujj kakav smo mi narod.. Oni dizu ratne zlocince , a mi heroje odbrane pljujemo. Sine nisam SDA , al da nije Alije mi bi sad svi bili Velika Srbija , i vecina nas pobijeni samo toliko da znas!! Hebo politiku al mi svoje heroje pljujemo , pogleda malo , procitaj koju knjigu iz Historije... Mrzim politiku , mrzim nacionalizam al pljuvati po Bosni nasoj je dno dna! Sto posto za ovakve izjave treba zatvora pa da vidim hoces li tako mislit... Moja je drzava Bosna i Hercegovina , nije najbolja al je moja kako god ! Kome ne odgovara pravac granicni prelaz Izacici , Brod , Šamac i ćaoo :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Jedna si Jedina!!!
Sta ti je super :D opusti se ba. Sutra igramo tekmu. Sastav, vrijeme, kakvi crni prelazi ? Statut?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
vrijeme je da se vratimo Želji,ali buba 100% si u pravu al Bosnjo je to, ne zna ili nece da zna, **** ti nas zato i jesmo ovakvi kakvi smo go sljam, sami sebi noge podmecemo, prodajemo se za sicu, tudje volimo svoje pljujemo to nema nigdje osim kod nas, znam ja nas **** ti nas!
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 feb 2015, 11:53

Kakvo vrijeme najavljuju sutra ?

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 28 feb 2015, 11:53

JoseMourinho je napisao/la:Pusti te se prica oko Alije, dzabe ce ispast rasprava teška, daleko od toga da je on svima "legenda", shvatite da nemamo svi isto mišljenje ;)

Opet pitanje koji stoperski par ce igrat?
Ja mislim da ce poceti Zeljkovic i Kosoric, ali sam siguran da ce Uzelac za par kola biti u tandemu s Kosoricem
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 28 feb 2015, 11:54

Dođem na Željinu temu i čitam o Aliji... Kao da nije dosta što sam mu sina stalno osuđen gledati po tv programima...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 feb 2015, 12:02

Sutra vjerovatno bez Kokota zbog povrede,ocekuje se Memija i Đelmić na krilima.
Idemo po tri boda koja znace vjerovatno izborenu europu ! :pray:

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 28 feb 2015, 12:03

Ok samo sam htio reci to moje misljenje nema potrebe o raspravi! Zao mi je sto je tako al boze moj imam svoje misljenje! Sutra ocekujem Antolovic - Memija - Kosoric - Zeljkovic - Kvesic - Hasanovic- Hadziahmetovic-Varea- Delmic-Bajic- Kokot pozzz i no hard feelings nisam tip koji o tome nesto pretjerano al zasmetali su mi pojedini komentari pozzz

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 feb 2015, 12:05

Buba00 je napisao/la:Ok samo sam htio reci to moje misljenje nema potrebe o raspravi! Zao mi je sto je tako al boze moj imam svoje misljenje! Sutra ocekujem Antolovic - Memija - Kosoric - Zeljkovic - Kvesic - Hasanovic- Hadziahmetovic-Varea- Delmic-Bajic- Kokot pozzz i no hard feelings nisam tip koji o tome nesto pretjerano al zasmetali su mi pojedini komentari pozzz
Ne igra vjerovatno Kokot :thumbdown:
Nazad ulijece Bogdanovic na stopera,a Memija ide na krilo.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 28 feb 2015, 12:06

arelinho je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:Ok samo sam htio reci to moje misljenje nema potrebe o raspravi! Zao mi je sto je tako al boze moj imam svoje misljenje! Sutra ocekujem Antolovic - Memija - Kosoric - Zeljkovic - Kvesic - Hasanovic- Hadziahmetovic-Varea- Delmic-Bajic- Kokot pozzz i no hard feelings nisam tip koji o tome nesto pretjerano al zasmetali su mi pojedini komentari pozzz
Ne igra vjerovatno Kokot :thumbdown:
Nazad ulijece Bogdanovic na stopera,a Memija ide na krilo.
Steta :thumbdown: :thumbdown: mislim na kokota

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 feb 2015, 12:06

sve što vidite oko sebe je SDA demokratija, udio svih drugih stranaka u kreiranju "sistema" u ovom dijelu države je minoran. a dobrog dedu aliju ne možete odvojiti od toga, on i njegovi svojeručno odabrani saradnici su sve ovo napravili. pa neka svako za sebe odluči jesu li dobro napravili.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 28 feb 2015, 12:10

terabajt je napisao/la:Kakvo vrijeme najavljuju sutra ?
U nedjelju 01.03.2015., nakon pretežno oblačnog jutra očekuje se postepeno razvedravanje. Prema kraju dana naoblačenje sa sjeverozapada.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 28 feb 2015, 12:16

Sta je sa Kokotom?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 feb 2015, 12:18

AsharaK je napisao/la:Sta je sa Kokotom?
Jucer na treningu Bucan uletio i zakacio mu zglob.Zglob mu citav poplavio.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Lokomotifa i 30 gostiju.