Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Evander
-
Kontakt:
zagor1987 je napisao/la:Redevil nisam se pronasao jer imam slicno misljenje kao vecina,samo sto je razlika sto neki daju sebi za pravo da prozivaju il tjeraju ljude sa foruma,nesto bi tjerali a tekme na stream gledaju? Kad smo tjerali jos od vremena zapada,dobijali batine oni su vjerovatno isto pisali,al eto manje je tad stramova bilo pa su mozda i na tekme isli. Svoj razlog zbog mog bana prije par godina sam napisao,a to znaju oni koji su tad ovdje diskutovali,mnogo kvalitetnih forumasa je bilo,koji su takodje il dobili ban il otisli zbog tadasnje politike admina,isto sto su sad uradile komsinice,mada sam uvijek citao,al nikad vise frustracija i pljuvanja nisam vidio kao kod pojedinaca,takve frustracije jos od vremena Muce nisam vidio
Koliko su ti platili?
Jel te stid braniti one koji rade protiv FK Sarajevo?
-
zagor1987
-
Kontakt:
nukleusmember je napisao/la:joker90 je napisao/la:Đe sad @keli1946, đeee sad nukleusretard?? Ko je sad pljuvac?? Evo vam optimizam i najjaci igracki kadar, yebo vas Dino
**** ti retard komplet familiju,pichka ti materina balava
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nukleuse to su ti novopeceni navijaci,koji se raduju porazu kluba zbog licemjera Dine tako da opusteno ipak si ti dugo ovdje da te jedan joker pljuvac nervira,pokuso je na jos nekim forumima al brzo je presto pisat
-
Besic
-
Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:Kad smo zadnji put zijanili sa 4+ golova razlike?
Leotar prije jedno 10 godina.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
RedEvil
-
Kontakt:
@nukleusmember
Tebra dobar si momak,al ne treba ti takav rijecnik ibogami,odg.mu istom mjerom,bez te seljacke psovke

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
Mokes
-
Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:Kad smo zadnji put zijanili sa 4+ golova razlike?
Ako se dobro sjecam protiv Leotara 2007.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
PAPE1
-
Kontakt:
Zagor druze gdje si ti to kisnuo?
-
zagor1987
-
Kontakt:
Evander je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Redevil nisam se pronasao jer imam slicno misljenje kao vecina,samo sto je razlika sto neki daju sebi za pravo da prozivaju il tjeraju ljude sa foruma,nesto bi tjerali a tekme na stream gledaju? Kad smo tjerali jos od vremena zapada,dobijali batine oni su vjerovatno isto pisali,al eto manje je tad stramova bilo pa su mozda i na tekme isli. Svoj razlog zbog mog bana prije par godina sam napisao,a to znaju oni koji su tad ovdje diskutovali,mnogo kvalitetnih forumasa je bilo,koji su takodje il dobili ban il otisli zbog tadasnje politike admina,isto sto su sad uradile komsinice,mada sam uvijek citao,al nikad vise frustracija i pljuvanja nisam vidio kao kod pojedinaca,takve frustracije jos od vremena Muce nisam vidio
Koliko su ti platili?
Jel te stid braniti one koji rade protiv FK Sarajevo?
Sinko mene nema ko sta platiti,ja znam ovdje licno neke ljude al nije ni bitno,nas ni Muco nije mogo platiti kad smo na zapadu batine dobijali a ne Dino,a nabijem na neku stvar i Dinu i njemu slicne,mada si ti u par deka sa njima,prvi stream navijac foruma i strumf maleni,za razliku od tebe nikad al nikad nisam pljuvao klub niti cu,jer i gore se prolazilo od ovoga. Svako je placenik ko se ne slaze sa strumfom Evanderom,jel ja branim upravu? Sve najgore zelim bilo kome ko se okoristio il radio lose Sarajevu i njemu i blizem mu rodu
-
PAPE1
-
Kontakt:
Ma nije strumf,vidis da je bolestan,paranoja...
-
THEC
-
Kontakt:
Mokes je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:Kad smo zadnji put zijanili sa 4+ golova razlike?
Ako se dobro sjecam protiv Leotara 2007.
Zrinjski u sezoni 07/08 cini mi se
Pyro is not a crime !
-
zagor1987
-
Kontakt:
Eto i nukleus placenik hahaha strasno... ovdje su nekad dobri momci pisali sad samo mozes procitati evanderove gluposti,jokerove itd i da ti prepricaju sa streama tekmu
-
nukleusmember
-
Kontakt:
Postao/la nukleusmember » 07 maj 2016, 21:30
zagor1987 je napisao/la:nukleusmember je napisao/la:joker90 je napisao/la:Đe sad @keli1946, đeee sad nukleusretard?? Ko je sad pljuvac?? Evo vam optimizam i najjaci igracki kadar, yebo vas Dino
**** ti retard komplet familiju,pichka ti materina balava
VVVBK
Nukleuse to su ti novopeceni navijaci,koji se raduju porazu kluba zbog licemjera Dine tako da opusteno ipak si ti dugo ovdje da te jedan joker pljuvac nervira,pokuso je na jos nekim forumima al brzo je presto pisat
ma izdrkotina najobichnija,nije u zhivotu 100KM zaradio,on che shatro **** svima sve?
VVVBK
-
Majkl
-
Kontakt:
nukleusmember je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:nukleusmember je napisao/la:
ma izdrkotina najobichnija,nije u zhivotu 100KM zaradio,on che shatro **** svima sve?
VVVBK
Nukleus brate ,nemoj da te iznerviraju,pogotovo ovi sto preko streama prate Sarajevo kad igra na Kosevu a zive u Sarajevu.
Zadnja izmjena:
Majkl, dana/u 07 maj 2016, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
sekac
-
Kontakt:
amypitar je napisao/la:Ja sam prvi branio upravu,ali trenutno stanje na tabeli je takvo da ista mora da podnese izvjestaj navijacima, i da podnesu ostavke.Jednostavno to je tako u fudbalu kad ne ide,neko mora da odgovara,a ova uprava je glavni krivac za los plasman ekipe, i treba da se povuce.
Ali nikako ne mozemo Dinu,Kusturicu i ostale stavljati u isti kos sa Baljkom,Bekicem i drugima.Sviđalo se to nekom ili ne, oni ce uci u istoriju kao uprava koja je dovela Tana,vratila dugove,porez ,napravila kamp i to je tako.
Isto tako nema potrebe ovde ovde vrijeđati i pljuvati igrace,a danas je bilo zalosno citati neke komentare,gdje pojedini forumasi likuju i raduje se, kad primamo golove od Slobode.
Treba sacekati zadnje kolo,pa onda sjesti i vidjeti sta dalje.
Uh evo da malo trolam kako nas već nazivate zagorsski baš si me sjebo tebi sam na pp svašta povjeeravao nema veze idemo dalje.Kome buraz uprava da podnese ostavku -Navijačima je li ne znam baš koliko je to ispravno.Tanu e o tome se može pričati a već su pojedini po meni pogrešni ponudili ostavke a opet amiđa se o tome pita a ne navijači.Ja sam trubio i prije derbija da se sačeka kraj prvenstva i da onda mora se podnijeti izvještaj ili izvješče kako o poslovanju ,finansijama tako i o sportskom segmnentu rezultattima pa onda neka gazda odluči šta i kako.Ali mi je li jedan poraz ili nešto odma se ponavljamo sa istom pričom o upravi i Dini.Još malo i gotovo pa bit če kako ađo kaže i to sačekati ljudi moji ne napadajte zagora ne znate ga bez veze vam je priča pa ne mora ovde biti jednoumlje ako ne mislimo isto ne mora biti da manje volimo klub od vas ili kontra. Hajde ba nemojte se više svađati **** ga život pa nismo mi krivi za ovo možda malo ali ne za sve ovo šta je bilo.
Sarajevo ljubavi moja!
-
Besic
-
Kontakt:
Zašto Simeunović nije igrao danas ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
Sabinho
-
Kontakt:
sekac je napisao/la:amypitar je napisao/la:Ja sam prvi branio upravu,ali trenutno stanje na tabeli je takvo da ista mora da podnese izvjestaj navijacima, i da podnesu ostavke.Jednostavno to je tako u fudbalu kad ne ide,neko mora da odgovara,a ova uprava je glavni krivac za los plasman ekipe, i treba da se povuce.
Ali nikako ne mozemo Dinu,Kusturicu i ostale stavljati u isti kos sa Baljkom,Bekicem i drugima.Sviđalo se to nekom ili ne, oni ce uci u istoriju kao uprava koja je dovela Tana,vratila dugove,porez ,napravila kamp i to je tako.
Isto tako nema potrebe ovde ovde vrijeđati i pljuvati igrace,a danas je bilo zalosno citati neke komentare,gdje pojedini forumasi likuju i raduje se, kad primamo golove od Slobode.
Treba sacekati zadnje kolo,pa onda sjesti i vidjeti sta dalje.
Uh evo da malo trolam kako nas već nazivate zagorsski baš si me sjebo tebi sam na pp svašta povjeeravao nema veze idemo dalje.Kome buraz uprava da podnese ostavku -Navijačima je li ne znam baš koliko je to ispravno.Tanu e o tome se može pričati a već su pojedini po meni pogrešni ponudili ostavke a opet amiđa se o tome pita a ne navijači.Ja sam trubio i prije derbija da se sačeka kraj prvenstva i da onda mora se podnijeti izvještaj ili izvješče kako o poslovanju ,finansijama tako i o sportskom segmnentu rezultattima pa onda neka gazda odluči šta i kako.Ali mi je li jedan poraz ili nešto odma se ponavljamo sa istom pričom o upravi i Dini.Još malo i gotovo pa bit če kako ađo kaže i to sačekati ljudi moji ne napadajte zagora ne znate ga bez veze vam je priča pa ne mora ovde biti jednoumlje ako ne mislimo isto ne mora biti da manje volimo klub od vas ili kontra. Hajde ba nemojte se više svađati **** ga život pa nismo mi krivi za ovo možda malo ali ne za sve ovo šta je bilo.
Eh tacno tako ima i takvih, to su oni sto su prvi najavljivali mocno Sarajevo na celu sa JESICEM, predstavljali ga kao Fergusona i kad su kola krenula niz brdo prvi su se okrenuli protiv njega i prvi poceli srati po upravi. Eto provjeri slobodno, lako ih je pronaci jer godinama izigravaju dvorske lude po forumu, od insajdera do kojekakvih znalaca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
nukleusmember
-
Kontakt:
Postao/la nukleusmember » 07 maj 2016, 21:39
RedEvil je napisao/la:@nukleusmember
Tebra dobar si momak,al ne treba ti takav rijecnik ibogami,odg.mu istom mjerom,bez te seljacke psovke

ma kretena nisam nikada uzeo u usta al' nikada,proziva me seljachki pa chu uzvratiti 5 puta jache,takva mi je filozofija
VVVBK
-
RedEvil
-
Kontakt:
Pa ljudi sto se @hilmo nije ocitovao odavno,sta je snjim,ili ja nisam upratio

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
DBR1987
-
Kontakt:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 07 maj 2016, 21:40
zagor = koktelcic
jadan si pajdo

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
Sabinho
-
Kontakt:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.