FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eto ti si glavni ovdje,pricaj djeci o tome,bice odusevljeni...
Po cemu je neko trol? Po tome sto svaku tekmu visi na sjeveru,ide svako gostovanje itd? Sto za razliku od tebe ne pratim tekme preko streama? Ovo nije tvoja stranica vec tema za navijace Sarajeva,a apsolutno isto misljenje imam kao seki tj sekac,i to tebi neki problem stvara?PitarBordo je napisao/la:Povrh svega, gledaj ovih trolova... Majklovi, Zukanovići, Papići, Zagorčići...
Eto novih placenika

Nasa ekipa ove sezone, samo ko nije htio, nije naguzio!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ovde ko god drukcije misli je trol ali pasa ignorises samo likove i to je to.zagor1987 je napisao/la:Imam na ovom forumu na starom acc vise staza nego ti i slicni,i kad tvoj forum bude onda mozes banivat koga briga uopste sta ti mislis? Kad budes kao ja imao staza od tribine i bilo cega vezanog za Sarajevo mozes pricat sa mnom. To sto je vas par pojedinaca privatizovalo forum vasa stvar,a sa starog profila sam popusio trajni ban kao i jos mnogi u tom periodu zbog adminna i pljuvacke politike u to vrijemw ove stranice prema nasem klubu i navijacima ako te bas toliko zanima. A bordo,jokeri,evanderi koji nisu bitni nikad na ovom forumu bili sad vidim kolo vode u pljuvanju,a stari fanatici kao Seki tj sekac se pljuju ovdje a covjek ima staza i voli tim vise nego svi vi zajedno. Trolanje nije razlicito misljenje to treba da nauciskengur je napisao/la:Zagore ovo ti je PRVI post a nadam se i zadnji pa trolaj materi.zagor1987 je napisao/la:Dino i jos neki trebaju da idu necemo se lagati,al ovo sto mi radimo sami sebi je smijesno. Kad covjek vidi ovog Evandera najveceg pljuvaca kojeg sam vidio mrak mi na oci padne. Lik je glavni forum navijac,koji utakmice prati preko streama koji nam otvara oci nama koji idemo svaku tekmu bilo gdje,smetaju mu navijaci,nebo itd Pravi navijac Sarajeva nece po forumu pljuvat iz razloga je time pljujemo klub koji mi je preci i od Dine i ostalih licemjera,al takav isti je i Evander. Pratimo mi Sarajevo duze i znamo da smo titulu cekali 10 godina,da smo odron bili itd pa smo izdrzali,al mjenjanjem svega i svacega nakon pola godine ne vodi nigdje i bilo ko to da radi uprava,navijaci il neko treci on ne misli dobro klubu. Na ovom forumu da je ovaj Evander prije pisao ovako odma bi ga otjerali i prozvali strumfom,sto vjerovatno i jeste
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
zayebi ovo. evo nek ovi brane upravu ne da mi se ni citat vise.
aco yebi se i ti, milion puta smo ti trazili da banujes ove trolove, al i ti haman uzivas u tome.
vozdra svima
aco yebi se i ti, milion puta smo ti trazili da banujes ove trolove, al i ti haman uzivas u tome.
vozdra svima
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nadati se Evropi i dovesti pojacanja koja ce izabrati sef strucnog staba ,bio to Hurtic,Musemic ili Petrovic (mada ne bi volio njega pogotvo zbog ovog pustanja Slaviji i Borcu,takav ne zasluzuje Sarajevo ali eto ako on bude sta ja tu mogu ) nek kaze ko treba da ostane i nek prodje pripreme.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ospem se kad vidim ovaj nick .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Troll? Mogu ti poslat tvoj pm prije par godina da se razuvjeris? Ovo nije jednoumlje pa da ti nekom ispiras mozak,pa na koji god si drugi forum bio smijali se ljudi tvojim razmisljanjima itd pljuvanjem svega sto veze sa Sarajevom ima,danas si vidio trolove u Tuzli na kisi i gledanju one brukeFrancescoTotti je napisao/la:zayebi ovo. evo nek ovi brane upravu ne da mi se ni citat vise.
vozdra svima
Ne zna se sta je gore,danasnji poraz ili ovi trolovi! Kako se samo kote k'o zohari u pm!
Pa jel ti stvarno imas problema-ne branim ja upravu,ni igrace ali kad kazete ne valja npr. Okic-i ja se slazem ali daj mi odmah ime igraca koji je bolji od njega,ne valja vam nijedan trener,dajte vi neko ime s kim cemo pisati po sirotinji narednih 10-godina...
Ja sam prvi branio upravu,ali trenutno stanje na tabeli je takvo da ista mora da podnese izvjestaj navijacima, i da podnesu ostavke.Jednostavno to je tako u fudbalu kad ne ide,neko mora da odgovara,a ova uprava je glavni krivac za los plasman ekipe, i treba da se povuce.
Ali nikako ne mozemo Dinu,Kusturicu i ostale stavljati u isti kos sa Baljkom,Bekicem i drugima.Sviđalo se to nekom ili ne, oni ce uci u istoriju kao uprava koja je dovela Tana,vratila dugove,porez ,napravila kamp i to je tako.
Isto tako nema potrebe ovde ovde vrijeđati i pljuvati igrace,a danas je bilo zalosno citati neke komentare,gdje pojedini forumasi likuju i raduje se, kad primamo golove od Slobode.
Treba sacekati zadnje kolo,pa onda sjesti i vidjeti sta dalje.
Ali nikako ne mozemo Dinu,Kusturicu i ostale stavljati u isti kos sa Baljkom,Bekicem i drugima.Sviđalo se to nekom ili ne, oni ce uci u istoriju kao uprava koja je dovela Tana,vratila dugove,porez ,napravila kamp i to je tako.
Isto tako nema potrebe ovde ovde vrijeđati i pljuvati igrace,a danas je bilo zalosno citati neke komentare,gdje pojedini forumasi likuju i raduje se, kad primamo golove od Slobode.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 07 maj 2016, 21:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Redevil nisam se pronasao jer imam slicno misljenje kao vecina,samo sto je razlika sto neki daju sebi za pravo da prozivaju il tjeraju ljude sa foruma,nesto bi tjerali a tekme na stream gledaju? Kad smo tjerali jos od vremena zapada,dobijali batine oni su vjerovatno isto pisali,al eto manje je tad stramova bilo pa su mozda i na tekme isli. Svoj razlog zbog mog bana prije par godina sam napisao,a to znaju oni koji su tad ovdje diskutovali,mnogo kvalitetnih forumasa je bilo,koji su takodje il dobili ban il otisli zbog tadasnje politike admina,isto sto su sad uradile komsinice,mada sam uvijek citao,al nikad vise frustracija i pljuvanja nisam vidio kao kod pojedinaca,takve frustracije jos od vremena Muce nisam vidio
-
- Kontakt:
Kako još niko nije okačio sliku Dine što se smije nakon utakmice?! Jel moguće da neko stavi, da promjenim pozadinu na računaru.
Još nam samo bleki fali pa da orkestar bude kompletan.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dobro ti si umjeren i pravi navijac bio,slazem se sa tobom. Kardinalne greske su pravili kad se trebalo najvise napredovat mi smo stagniralo, da hoce samo otic Dino,Kantardzic i jos neki,al na zalost otice zbog ove hajke i neki ljudi poput Fedje Kusturice i jos nekih koji su ostvareni i koji su puno uradili za klub a tesko da cemo bolje nac,za razliku od Dine i slicnih licemjera oni su bitni. Dajte tu sliku Dine nisam gledao tekmu preko tv il streama nego kisnuo uzivo pa nisam vidio taj blazeni osmjeh nakon bruke od 4-0amypitar je napisao/la:Ja sam prvi branio upravu,ali trenutno stanje na tabeli je takvo da ista mora da podnese izvjestaj navijacima, i da podnesu ostavke.Jednostavno to je tako u fudbalu kad ne ide,neko mora da odgovara,a ova uprava je glavni krivac za los plasman ekipe, i treba da se povuce.
Aki nikako ne mozemo Dinu,Kusturicu i ostale stavljati u isti kos sa Baljkom,Bekicem i drugima.Sviđalo se to nekom ili ne, oni ce uci u istoriju kao uprava koja je dovela Tana,vratila dugove,porez ,napravila kamp i to je tako.
Zalosno je uopste citat komentare da neko zeli da se ne plasiramo u Evropu,il da se raduju kad gubimo,toliko o tome koliko se voli klub,al to misljenje nije ni bitno vazno je da ono danas navijaca sto je otislo i kisnulo za bruku nije se radovalo porazu
Tebe nemoze forumas otjerati s foruma,al si ti malo uletio s neba pa u rebra i jbg docekali te na noz,znas kako ide pogano iskustvo,cim se nesto desi kao danas npr.nalete padobranci i ti si uletio u masinu jbgzagor1987 je napisao/la:Redevil nisam se pronasao jer imam slicno misljenje kao vecina,samo sto je razlika sto neki daju sebi za pravo da prozivaju il tjeraju ljude sa foruma,nesto bi tjerali a tekme na stream gledaju? Kad smo tjerali jos od vremena zapada,dobijali batine oni su vjerovatno isto pisali,al eto manje je tad stramova bilo pa su mozda i na tekme isli. Svoj razlog zbog mog bana prije par godina sam napisao,a to znaju oni koji su tad ovdje diskutovali,mnogo kvalitetnih forumasa je bilo,koji su takodje il dobili ban il otisli zbog tadasnje politike admina,isto sto su sad uradile komsinice,mada sam uvijek citao,al nikad vise frustracija i pljuvanja nisam vidio kao kod pojedinaca,takve frustracije jos od vremena Muce nisam vidio

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Gdje se druže u Evropi igra s onolikim guzovima ? Može jedino u Osijek ili Slaven Belupo.joker90 je napisao/la:Hoce li DuljEEE otici za 2m eura?? Je li dres-ravo?Zukanovic je napisao/la:Neodrađene suspenzije
Sarajevo : Bekić Almir
Olimpic : Hadžić Emir, Smajić Sulejman, Milović Đoko
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, fera, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, jurisicduska, Proximic i 56 gostiju.