FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 feb 2015, 18:21

IlProfessore je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
EDIT: Samo da dodam. Sta je zapravo problem sa ovim Mup-om? Jesi li oni ovdje sluze gradanima ili gradani njima?
Ko koga ovdje **** u ovoj **** Alijoj tvorevini od **** drvaze?
Pripazi malo na vokabular i 2x razmisli prije nego napišeš neku glupost poput ove.
Nema potrebe da ulazimo u ove teme sada!

Glupost za tebe jeste, za mene nisu! Supka necemo vise spominjati ovdje. Bitan je Zeljo, ne supak i njegova tvorevina zvana "zlatna kasika"!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 feb 2015, 18:38

Kaže nema potrebe da raspravljamo o političkim temama i u nastavku posta napiše svoje političke stavove koji meni više liče na frustracije. A najlakše je to iz dijaspore pisati..

Yebo ga MUP glupi, ne mogu da vjerujem da nam je došlo odigravanje utakmice u pitanje, piččka im materina. Kerovi
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 feb 2015, 19:36

Klub nece platiti marke,chwilla je objasnio u cemu je fazon,tako da opusteno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 27 feb 2015, 20:02

bistrikboy je napisao/la:Klub nece platiti marke,chwilla je objasnio u cemu je fazon,tako da opusteno...
Ne plaćati iz principa ni po koju cijenu, bolje igrati pred praznim tribinama.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 feb 2015, 20:08

mavi je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Klub nece platiti marke,chwilla je objasnio u cemu je fazon,tako da opusteno...
Ma treba otici u Lukavicu igrati nek vide sta rade sportu u Sarajevu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 27 feb 2015, 20:13

Nastavak sezone sutra, a kod nas ovdje zatisje, od mastanja kako nam dolaze neka ultra, mega , giga pojacanja do potpune tisine, valjda se raja razocarala, sta li, sve oci uprte u statut, nadam se da tu necemo dozivjeti razocarenje, jer svi znamo sta nam on donosi,Olimpik hmmm patnja ko da gledam , al s obzirom da nam na neki nacin leze nadati se minimalnoj pobjedi, MUP :guz: . Idemo da pozdravimo momke u velikom broju , bar se nadam, i da izborimo tu EvropU abd. Poozzz Zeljovci i sto mali Kerim rece "MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS"
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 feb 2015, 20:18

pile87 je napisao/la:
mavi je napisao/la:
Ma treba otici u Lukavicu igrati nek vide sta rade sportu u Sarajevu.
Ma oni sistematski unistavaju BH sport jer od njega ne nemaju koristi. U prevodu, treba uloziti da bi ti se vratilo a oni hoce samo da klepaju...

Neka se igra pred praznim tribinama i zavrseno. Bolje opet to, nego da ti plate nekoga da ti napravi problem pa da oni moraju intervenisati.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 27 feb 2015, 20:41

EDIT: Samo da dodam. Sta je zapravo problem sa ovim Mup-om? Jesi li oni ovdje sluze gradanima ili gradani njima?
Pripazi malo na vokabular i 2x razmisli prije nego napišeš neku glupost poput ove.

Glupost za tebe jeste, za mene nisu! Supka necemo vise spominjati ovdje. Bitan je Zeljo, ne supak i njegova tvorevina zvana "zlatna kasika"!
brate pises gluposti molim te vrati se temi i nema potrebe ovakve postove pisati jer apsolutno nemaju mjesta na ovoj temi samo kvare razgovor.Pojma nemas o nekim stvarima a nesto pises iz ''vruce'' sobe. Aco bar obrisi neprikladne postove
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 27 feb 2015, 22:06

Jel ovdje fakat zavladala neka neobjasnjiva letargija, ili je to samo prividno? Pa jbt ubrzo ce utakmica, sta se desava

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 27 feb 2015, 22:23

Ma ne treba se baviti politikom, svi znaju da ce nastati haos ne odigra li se ta tekma u nedelju... Na nama je da sa nestrpljenjem sačekamo tu tekmu i nosimo naše lavove do nove pobjede !
Željezničar živimo !

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 27 feb 2015, 22:38

Nažalost Đole je samo bez uvijanja detektovao problem.Ko god je preslušao zadnji Gredićev intervju mogao je čuti koji je cirkus napravljen oko zakona o sportu.Sa tim zakonom danas ne bi bili u ovakvoj situaciji.I tačno je politika sistematski rastura sport,fudbal Želju,kako god hoćete.
Bojim se da ćemo morati platiti.Zakon je naprosto takav jer ovdje te kadija tuži,kadija uši zavrće,kadija kara itd
Zaista ne bih da zagađujem temu imenima najnovijih vlastodržaca i grobara Bosne ali ćemo teško dobiti ovu pravnu bitku.Nedavno sam pisao o neisplativosti igranja pred publikom a ove demokrate me brzo demantovaše i dovedoše u pitanje svrhu igranja ili fudbala,kako god hoćete.
Sad nam samo treba budala koja će zapaliti recimo gumu,onako reda radi.Navodno zbog Želje
Vidjećemo ,biće ovo uzbudljiv vikend mada se iskreno bojim da je gradsko ,urbano ,radničko ,plavo vrlo nepopularna kategorija o ovom vilajetu.Minderi nas definitivno ne podnose

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 27 feb 2015, 22:41

Đole postovi su ti neprikladni za najposjeceniji i pdf sa najvise postova. Realno.
Direktor je danas rekao, ako im platis 15.000 onda priznajes i onih 400.000 KM. Vidjecemo sta ce se sutra izdesavati.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 27 feb 2015, 22:48

Gredic treba da se manje bavi zakonima u sportu a vise da radi oko ulagaca, statusa, sponzora ... Budala zna da u ovoj drzavi ne stima nijedan zakon, tako ni u sportu. Nije otkrio toplu vodu. Ali postoje uvijek nacini da se nesto uradi. Manje price a vise rada.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 27 feb 2015, 22:58

Kad nekoga napadas i nazivas pogrdnim rijecnikom barem budi siguran da si upravu " onclick="window.open(this.href);return false; nadji mi kada i gdje je to rekao!

A ovo nije Alijina tvorevina nego krvlju njenih heroja odbranjena nasa jedna jedina domovina.

I da ovo jeste sportski forum ali kad neko napise bezvezne stvari zasluzuje odgovor na to a za svaki slucaj cu ti poslati klip na pp jer ce ovdje sigurno biti ukljonjen!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 27 feb 2015, 23:05

Kad nekoga napadas i nazivas pogrdnim rijecnikom barem budi siguran da si upravu " onclick="window.open(this.href);return false; nadji mi kada i gdje je to rekao!

A ovo nije Alijina tvorevina nego krvlju njenih heroja odbranjena nasa jedna jedina domovina.

I da ovo jeste sportski forum ali kad neko napise bezvezne stvari zasluzuje odgovor na to a za svaki slucaj cu ti poslati klip na pp jer ce ovdje sigurno biti ukljonjen![/quote]
tako je brate potpisujem a Bosnjo je cudo to nema nigdje na dunjaluku, da je bogdo ovakvih ljudi danas a ne ovih smetljara koji nam vode drzavu sve bi bilo bolje al jok Bosnjo je cudo
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 27 feb 2015, 23:05

Želio sam ti odgovoriti na način koji nije primjeren ovome forumu, ali uskoro je 1. mart- Dan nezavisnosti i ova naša država, a ne kako ti kažeš tvorevina (sram da te bude) zaslužuje svu našu ljubav i odanost pa bolje da se suzdržim. A
takvima kao ti jedan mali poklon :bih:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 27 feb 2015, 23:10

Tacno me bude stid ovakvih kao @Dzole :facepalm:
SLOBODA NAVIJAČIMA

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 27 feb 2015, 23:14

Zeljeznicar sampion!!!

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 27 feb 2015, 23:18

ennis je napisao/la:Tacno me bude stid ovakvih kao @Dzole :facepalm:
Jedni klali,drugi krali ;) Utakmica je u nedelju,nema potrebe maltit praznu slamu,potrosimo nasu energiju na tribini.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 27 feb 2015, 23:24

DukeOfWellington je napisao/la:MUP nije nekakva privatna firma sa nekom privatnom politikom, to je jedno ministarstvo u sklopu kantonalne Vlade, dakle politička institucija. Shodno tome prava adresa za obraćanje nije Nefić ili neki pomoćni službenik, prava adresa je Premijer KS, njega treba pitati kako to da jedno ministarstvo njegove Vlade vodi privatnu politiku, ucjenjuje i prijeti gašenju sporta u ovom kantonu. Sve što su službenici u MUP-u smislili kako bi izmuzli pare može biti suspendovano odlukama Vlade, ali postavlja se pitanje da li su ovo smislili službenici MUP-a i dokle sežu pipci ove ucjenjivačke politike. Podsjećam da je ucjena krivično djelo i da se za to može i krivično odgovarati.
I postaviti neka logična pitanja:
Zašto klub mora plaćati da bi mene kao građanina policija zaštitila,tačnije da li gazda kafane mora platiti policiju da bi intervenisala? Zašto klub plaća kazne savezu kad policija ne uradi svoj posao? Da li plaćena policija snosi odgovornost za incidente? Da li klub ujedno ima pravo naređivati ljudima koje plaća šta i kako da rade za vrijeme utakmice? Zašto se policija plaća za posao za koji je već plaćena? Ko je uopšte donio taj zakon? Ko je u stanju da otpiše sve dugove prema MUP-u i ujedno promjeni zakon kako bi policija ubuduće štitila građane jer su već plaćeni za to? Koga policija uopšte štiti?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Argentina, seha77 i 45 gostiju.