FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo nije normalno više, u kakvom sivilu se godinama nalazimo. I titula je bila na silu uzeta. Kakvi su lopovi prošli kroz klub zadnjih godina, i još su tu. Selimović se smije, a navijači tuguju, nevjerovatno. Klubom upravljaju lopovi, raznorazni menadžeri koje zanima samo lični interes, dok ih ne zanimaju posljedice toga. Ekipu su vodili, vode neznalice a ekipu čine antitalenti, antifudbaleri (čast izuzecima) koje su dovodili menadžerčići.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Vala sekac ovako igrati - NE SMIJE. Nabijem ga ko god kaze da je ovaj kvalitet igre u redu za klub kao Sarajevo.sekac je napisao/la:niko ne valja sramota je ovo što se piše zar se ne smije igrati loše ili izgubiti?
Prije rata su i Saobracajac i Stupcanica igrali bolje. A Vratnik i Hrid bi ovu ekipu razderali ko' macku. Najtuznije je da je Sloboda lose igrala a mi puno gori.
Nemoj se ni u zajebanciji ovako svrstavati u ovu grupu neznalica i ubleha!High je napisao/la:Gdje sam ja tu?joker90 je napisao/la:@keli1946, @nukleusmember, @soe, @molotovljev, @majkl, ima li vas rajaaaa?? Hocemo osvojiti titulu? Imamo li najjaci igracki kadar? Valja li nam uprava? Jesmo li mi pljuvaci a vi pametni??
Evo sta nas drug @Molotovljev kaze na onom **** forumu za ovu temu ovdje:
Kakav je ovo placenik, pa to je strasno, hvala kolegi sa ovog foruma koji mi je ovo poslao!haha ..
Ta tema, tamo, dugo je bila možda i najjača tema navijača FCS... međutim, trebalo je samo nekoliko mjeseci da je grupa stream navijača
uništi i rastjera sve one kvalitetne forumaše. Ono se više ne može nazvati temom FKS, jer nekad imate osjećaj da tu pišu najveći
dušmani našeg Sarajeva, jbt nekad čitam i ne mogu da vjerujem, pa kontam šta je ovo kao da su hakovani svi profili...
Prepoznali su to u Udruženju BP i skrenuli pažnju savjesnim navijačima, pa čak i apeluju da se takve teme (forumi) ne shvataju ozbiljno...
Nisam ja tek tako, bez razloga, odlučio prestati pisati tamo, pa ako hoćete i čitati, što nije bio slučaj u prethodnih 5,6 godina...
tema je izgubila značaj, mišljenje navijača sa te teme se više ne shvata ozbiljno, naprotiv...
Izbor je pao na ovaj forum, pa vidjećemo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zato sad gledaj ovo što imaš i ne pametujmo puno nego podrška pa kako god bude na kraju ja iskreno žalim za nhjima sad bi gledali mnogo bolje Sarajevo ali ipak ja sam jedinka a koliko mi fali Velkoski ili Bica. Bože moj pogledaj nas malo molim ti se.THEC je napisao/la:naravno da je navedene igrace trebalo otjerati, niko nije veci od kluba, cak upravi i zamjeram sto sve te nabrojane nisu odmah poslije osvojene titule otjerali, ne bi se desavali problemi u svlacionici na pocetku ove sezone, i kao drugo to sto je uprava bila nesposobna da ih zamjeni kvalitetnijim igracima ne znaci da sad treba da zalim za njima
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 maj 2016, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Koga su doveli?sekac je napisao/la:Tooooooo majstore kad se tjerao klan svi su govorili da je najbolji itd. a i Ješa je bio kralj tada. Koliko je do nas samih ??????**** ja Dini mater zato što se sluša mahala i odoše nam igrači poput Bilbije Velkoskog Tatomirovića Stojčeva za ostale me zaboli to Dino nije smjeo dozvoliti mislim i na kompletnu upravu tu je pušiona mahalla se natovarila na kosti igračima evo sad Duljević,Okić,Bekići niko ne valja sramota je ovo što se piše zar se ne smije igrati loše ili izgubiti?xbox je napisao/la:Nista navijaci nisu bolji od Dine tjerali su 99% iste igrace koji je klub na kraju otjerao drkali na brazilce i Harbe i ostale. Nista vecina navijaca nije bolja od Dine samo sto oni mogu mjenjati misljenja a Dino ne moze. Sad ce biti branim Dinu ne branim goni ga u tri lijepe al hocu samo da kazem da velika vecina navijaca su prelivode pa mjenjaju misljenja sva tri dana.
Mi nemamo problem sto su otisli pomenuti **** koji su i proslu sezonu katastrofalno igrali. Sjeti se Zvornika, Slavije i slicnih utakmica gdje smo izgledali cak i gore nego danas.
Problem je sto se za neprofesionalce koji su otjerini, nisu dovedene adekvatne zamjene.
E UPRAVO ZA TO JE KRIVA UPRAVA!
I bez olimpica će biti uškopljen,"klubski spasioc dino"Besic je napisao/la:Ako Bandović skine sve živo i mrtvo , a Hebib i Andušić zabiju gol , e onda Dinu treba kastrirat .

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Čuvali se naši za finale kupa .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Evo ja ću napisat komentar da prizovem molotovljeva da mi kaže da idem na opšte.
Pa onda dalje veli nas drug @Molotovljev tamo:
Više je razloga zašto je @molotovljev napustio tu temu, ali to u prevodu znači da smo prekinuli saradnju... nisu ni pokušali da me zadrže,
naprotiv, stali su u zaštitu onih koji su uništili temu, a meni su zabili nož u leđa. Mislim da nisu svjesni koliko sam ja važan faktor, ne ja
kao individua, već molotovljev kao predstavnik organizacije. Shvatit ćete siguran sam o čemu pričam.
Dalje što slijedi jeste prekid saradnje sa pojedinim medijima, o kome je riječ, vidjećemo uskoro... u svakom slučaju, obzirom na
našu popularnost i ono što pripremamo u bliskoj budućnosti, mediji kojima okrenemo leđa zbog njihovog nepromišljenog
i amaterskog izvještavanja, biće na velikom gubitku.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
vidis buraz ja ne zalim za tim igracima jer se sjecam dobro prosle sezone i sranja s njima a individualno su bili daleko najjaca ekipa, no onakve igre mi ne trebaju, ova ekipa kakva god da je ima moju podrsku, nazalost nema kvaliteta ali opet to nisu oni krivi, uprava je kriva i za sva ona desavanja prosle sezone al eto titula im je pomogla da se to zaboravi brzo, a pogotovo za sva sranja koja se desavaju ove sezone i zato ocekujem da odstupe jer mislim da bi novi ljudi u klubu bili pozitivan sok za nas u ovom trenutku, i naravno ocekujem da cemo se pojacati samo ovaj put konkretnim igracima a ne da nam razno razni menadzeri uvale nekakve svoje ublehesekac je napisao/la:Zato sad gledaj ovo što imaš i ne pametujmo puno nego podrška pa kako god bude na kraju ja iskreno žalim za nhjima sad bi gledali mnogo bolje sarajevo ali ipak ja sam jedinka a koliko mi fali Velkoski ili Bica. Bože moj pogledaj nas malo molim ti se.THEC je napisao/la:naravno da je navedene igrace trebalo otjerati, niko nije veci od kluba, cak upravi i zamjeram sto sve te nabrojane nisu odmah poslije osvojene titule otjerali, ne bi se desavali problemi u svlacionici na pocetku ove sezone, i kao drugo to sto je uprava bila nesposobna da ih zamjeni kvalitetnijim igracima ne znaci da sad treba da zalim za njima
Pyro is not a crime !
Slažem se slabo je bilo do bola ali šta se može sad nisu oni kvalitet za Sarajevo a mi smo da tako kažem pa barem malo kvalitetnije otjerali mi raja pisanjem po forumima i prozivanjem na stadionima ja mislim da je tako i sad gledamo Kramare i ostale falange krampe.Ne da se ne smije igrati ne smije se pomisliti da odigraš ovako loše kamoli šta drugo.kengur je napisao/la:Vala sekac ovako igrati - NE SMIJE. Nabijem ga ko god kaze da je ovaj kvalitet igre u redu za klub kao Sarajevo.sekac je napisao/la:niko ne valja sramota je ovo što se piše zar se ne smije igrati loše ili izgubiti?
Prije rata su i Saobracajac i Stupcanica igrali bolje. A Vratnik i Hrid bi ovu ekipu razderali ko' macku. Najtuznije je da je Sloboda lose igrala a mi puno gori.
Sarajevo ljubavi moja!
Moljotoljev je u loži u Tz džaba ga prizivate .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dajte ljudi da izborimo Evropu. Ako ostanemo bez Evrope to ce nas pratiti narednih godina jer cemo imati slabiji koeficijent. Moliti Boga da izvucemo makar X protiv Olimpica i da Sloboda osvoji Kup.
SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Pa onda dalje veli nas drug @Molotovljev tamo:
Više je razloga zašto je @molotovljev napustio tu temu, ali to u prevodu znači da smo prekinuli saradnju... nisu ni pokušali da me zadrže,
naprotiv, stali su u zaštitu onih koji su uništili temu, a meni su zabili nož u leđa. Mislim da nisu svjesni koliko sam ja važan faktor, ne ja
kao individua, već molotovljev kao predstavnik organizacije. Shvatit ćete siguran sam o čemu pričam.
Dalje što slijedi jeste prekid saradnje sa pojedinim medijima, o kome je riječ, vidjećemo uskoro... u svakom slučaju, obzirom na
našu popularnost i ono što pripremamo u bliskoj budućnosti, mediji kojima okrenemo leđa zbog njihovog nepromišljenog
"Mislim da nisu svjesni koliko sam ja važan faktor" - ovaj zvuči kao Dino Selimović himself.

Samo Saraj'vo.
Šta mislite možemo li izvući X protiv moćnog Olimpika ?
Ja citam i ne vjerujem sta lik pise tamo, placenik teski! Cudo ga nema da mi prijeti kako zna gdje izlazim i kako izgledam kao sto je znao na PL-prepucavanjima.PitarBordo je napisao/la:joker90 je napisao/la:Pa onda dalje veli nas drug @Molotovljev tamo:
"Mislim da nisu svjesni koliko sam ja važan faktor" - ovaj zvuči kao Dino Selimović himself.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne pamtim kad smo gore izgledali na terenu i kad je i ukupna situacija oko kluba bila losija,evo vidim forum opet ima rjesenje,dolaze nam bolji dani...
Ne bih da dolijevam ulje na vatru, ovako sa strane, uvijek naletim ovdje da normalno komentarisem. Mozda je i moje mjesto na opstim diskusijama, ali nebitno. Sto se tice utakmice, obratit cu paznju na par stvari. Da li je stvarno Duljevic sa onom svojom igrom kalibar za reprezentaciju? Ono sto je pokazao danas (u jako bitnoj utakmici) ali i prije je za federalne lige. Nepotrebni driblinzi, trka u prazno s viška kila , smijesno. Radovac je samo unazad godinu dana bio takva igračina da sam mislio da će ovaj lik zasjeniti bh fudbal. Ovo sto je pokazao danas je grozno. Sredina terena bas bas losa. Jedino Mihojevic kapa dole, momak je odlican bas. I jedna ogromna glupost vaseg trenera. Okej, ide se na sve ili nista ali kralju ne mozes povadit citavu odbranu, ubacit napad. Odradio je to skroz neiskusno i nije nista dobio s tim, samo jos izgubio.
Opet ponavljam, nisam dosao da hejtam , cinjenice sa strane su da ste se unazadili dosta u odnosu na proslu sezonu. Kao sto neko rece, kako IBrakovic ode sve niz stranu. Ne branim ga, ko ga ****, i u Mostaru je bio lincovan svakako, ali je to cinjenica samo.
Pozdrav momci
Opet ponavljam, nisam dosao da hejtam , cinjenice sa strane su da ste se unazadili dosta u odnosu na proslu sezonu. Kao sto neko rece, kako IBrakovic ode sve niz stranu. Ne branim ga, ko ga ****, i u Mostaru je bio lincovan svakako, ali je to cinjenica samo.
Pozdrav momci

- FrancescoTotti
- Kontakt:
popusi ga komplet forumuPAPE1 je napisao/la:Ne pamtim kad smo gore izgledali na terenu i kad je i ukupna situacija oko kluba bila losija,evo vidim forum opet ima rjesenje,dolaze nam bolji dani...

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Najbolji smo domaćin lige 12 pobjeda 2 poraza , fakt koji će prestravit Olimpić .