FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bice bolje, ne vrijedi ocajavati.
Zar nije zadnje kolo u subotu?
I jeste to vec upisali bodove Uskom protiv Radnika?
Besicu, skidaj avatar!
Zar nije zadnje kolo u subotu?
I jeste to vec upisali bodove Uskom protiv Radnika?
Besicu, skidaj avatar!
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
FrancescoTotti je napisao/la:ccccc.kanarinac je napisao/la:Popusi I njemu I nama svima,nije ni Dine bilo nigdje prije Sarajeva jel imao cvaju ili ne u novcaniku sad prije utakmice zovne onog sto skace ja mu nezz ima vi ga Sarajlije bolje znate pa ga podari sa 20 euraFrancescoTotti je napisao/la:DINO SELIMOVIC!!!
Gdje bi bilo Sarajevo da njega nema! On nas je digao iz pepela, on je zasluzan za sve dobre stvari koje nam se desavaju!!!
Kako ste nezahvalni! Dino nas je sve izvukao iz govana!

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja se nadam da ce Radnik uzeti kup i da ce nas Olimpic uzeti i ostati u ligi.
Mi ovakvi ne trebamo ici u Euro takmicenje, a ne zelim ni da skretnicari idu.
Plus, neka i sloboda ostane kratih rukava
Mi ovakvi ne trebamo ici u Euro takmicenje, a ne zelim ni da skretnicari idu.
Plus, neka i sloboda ostane kratih rukava

Sve dok sredinu terena drži brkata Nejla Muhić, nama hajra nema.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
rasavoje nije nama niko kriv što gubimo osim nas samih i ne skidam ništa.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dobro si, izvukao nas iz govana a gurnuo jos dublje u fekalije.FrancescoTotti je napisao/la:ccccc.kanarinac je napisao/la:Popusi I njemu I nama svima,nije ni Dine bilo nigdje prije Sarajeva jel imao cvaju ili ne u novcaniku sad prije utakmice zovne onog sto skace ja mu nezz ima vi ga Sarajlije bolje znate pa ga podari sa 20 euraFrancescoTotti je napisao/la:DINO SELIMOVIC!!!
Gdje bi bilo Sarajevo da njega nema! On nas je digao iz pepela, on je zasluzan za sve dobre stvari koje nam se desavaju!!!
Kako ste nezahvalni! Dino nas je sve izvukao iz govana!
Samo nas ti silji Totti
@keli1946, @nukleusmember, @soe, @molotovljev, @majk, gdje ste ljudi?? Dajte malo optimizma, prosvijetlite malo nas pljuvace i nasmijte nam se ko Dino Selimovic. Smatrali ste nas budalama i smijali se kad smo upozoravali na neke stvari!! JAVITE SEEE! DAJTE MALO OPTIMIZMA, TITULA JOS NIJE IZGUBLJENJA??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nista ajde sad zavrsit to sa Olimpikom , da Sloboda uzme kup i onda otjerat po ekipe i mars u pm
Ako Bandović skine sve živo i mrtvo , a Hebib i Andušić zabiju gol , e onda Dinu treba kastrirat .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
prvo sebe nek otjeraju(mislim na upravu) , sloziti ekipu je laksi dio poslabojler je napisao/la:Nista ajde sad zavrsit to sa Olimpikom , da Sloboda uzme kup i onda otjerat po ekipe i mars u pm
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 07 maj 2016, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Ja se slazem sa totijem. Mi smo nezahvalni. Ova uprava nas je spasila, treba im dati priliku.
Da nije njih, ne bi bilo ni Sarajeva.
@keli1946, @nukleusmember, @soe, @molotovljev, @majkl, ima li vas rajaaaa?? Hocemo osvojiti titulu? Imamo li najjaci igracki kadar? Valja li nam uprava? Jesmo li mi pljuvaci a vi pametni??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gdje sam ja tu?joker90 je napisao/la:@keli1946, @nukleusmember, @soe, @molotovljev, @majkl, ima li vas rajaaaa?? Hocemo osvojiti titulu? Imamo li najjaci igracki kadar? Valja li nam uprava? Jesmo li mi pljuvaci a vi pametni??
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tooooooo majstore kad se tjerao klan svi su govorili da je najbolji itd. a i Ješa je bio kralj tada. Koliko je do nas samih ??????**** ja Dini mater zato što se sluša mahala i odoše nam igrači poput Bilbije Velkoskog Tatomirovića Stojčeva za ostale me zaboli to Dino nije smjeo dozvoliti mislim i na kompletnu upravu tu je pušiona mahalla se natovarila na kosti igračima evo sad Duljević,Okić,Bekići niko ne valja sramota je ovo što se piše zar se ne smije igrati loše ili izgubiti?xbox je napisao/la:Nista navijaci nisu bolji od Dine tjerali su 99% iste igrace koji je klub na kraju otjerao drkali na brazilce i Harbe i ostale. Nista vecina navijaca nije bolja od Dine samo sto oni mogu mjenjati misljenja a Dino ne moze. Sad ce biti branim Dinu ne branim goni ga u tri lijepe al hocu samo da kazem da velika vecina navijaca su prelivode pa mjenjaju misljenja sva tri dana.

Sarajevo ljubavi moja!
naravno da je navedene igrace trebalo otjerati, niko nije veci od kluba, cak upravi i zamjeram sto sve te nabrojane nisu odmah poslije osvojene titule otjerali, ne bi se desavali problemi u svlacionici na pocetku ove sezone, i kao drugo to sto je uprava bila nesposobna da ih zamjeni kvalitetnijim igracima ne znaci da sad treba da zalim za njima
Pyro is not a crime !
Ma koga nebi bilo SILNI @Evandere šta ovo napisa??? obriši ovo dok još ljudi nije vidjelo,mislili bi da nisi sav svojEvander je napisao/la:Ja se slazem sa totijem. Mi smo nezahvalni. Ova uprava nas je spasila, treba im dati priliku.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- PitarBordo
- Kontakt:
THEC je napisao/la:naravno da je navedene igrace trebalo otjerati, niko nije veci od kluba, cak upravi i zamjeram sto sve te nabrojane nisu odmah poslije osvojene titule otjerali, ne bi se desavali problemi u svlacionici na pocetku ove sezone, i kao drugo to sto je uprava bila nesposobna da ih zamjeni kvalitetnijim igracima ne znaci da sad treba da zalim za njima

Samo Saraj'vo.
Meni je žao Hebiba i Klaudija što su otišli , ostalo ko ih yebe .
Ne smije se izgubiti 4-0 a ne napraviti start i dobiti zuti karton za 90 minuta JADNICI JADNI SRAM VAS I STID BILO,VI STE OBICNE K.A.R.I.N.E A NE IGRACI,ZABRRANIO BIH VAM PRILAZ KOSEVU ZA SVA VREMENAsekac je napisao/la:Tooooooo majstore kad se tjerao klan svi su govorili da je najbolji itd. a i Ješa je bio kralj tada. Koliko je do nas samih ??????**** ja Dini mater zato što se sluša mahala i odoše nam igrači poput Bilbije Velkoskog Tatomirovića Stojčeva za ostale me zaboli to Dino nije smjeo dozvoliti mislim i na kompletnu upravu tu je pušiona mahalla se natovarila na kosti igračima evo sad Duljević,Okić,Bekići niko ne valja sramota je ovo što se piše zar se ne smije igrati loše ili izgubiti?xbox je napisao/la:Nista navijaci nisu bolji od Dine tjerali su 99% iste igrace koji je klub na kraju otjerao drkali na brazilce i Harbe i ostale. Nista vecina navijaca nije bolja od Dine samo sto oni mogu mjenjati misljenja a Dino ne moze. Sad ce biti branim Dinu ne branim goni ga u tri lijepe al hocu samo da kazem da velika vecina navijaca su prelivode pa mjenjaju misljenja sva tri dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.