FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
evo vako: današnje "informacije o Sportu u SA"
Blekić podnio ostavku;
Raščić Tri Godine u Olimpicu;
Dragan Jović Trener Sarajeva u rpoljetnom dijelu---MEGAMON šta je od ovoga tačno,pretpostavljam odgovor ali eto od viška glava ne libo
Blekić podnio ostavku;
Dragan Jović Trener Sarajeva u rpoljetnom dijelu---MEGAMON šta je od ovoga tačno,pretpostavljam odgovor ali eto od viška glava ne libo
1946
Nije vic, salu na stranu evo vam link http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101108123,
naravno da ce podnijet kad veze sa zivotom nemaju ni 1% nisu vratili u ono sto je ulozio u klub dosad, vaznije mu je zdravlje, nego gubit zivce i dalje, opet ide nas brodolom
naravno da ce podnijet kad veze sa zivotom nemaju ni 1% nisu vratili u ono sto je ulozio u klub dosad, vaznije mu je zdravlje, nego gubit zivce i dalje, opet ide nas brodolom
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
taman kad dobro krenemo propadnemo....je.bo ga zivotEnZo_85 je napisao/la:Nije vic, salu na stranu evo vam link http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101108123,

1946
jovica sam vidio u subotu u gradu tako da ima smisla ovo za njega i bilo mi je pravo cudno sto ga vidimu u sarajevu u 22h, tako da izgleda sprema se noga varesanovicu, sto se tice blekica, sumnjiv mi je od pocetka ali eto vi ste ga dizali tako da ako je vama dobar meni jos bolj, samo nemoj te molim vas popusiti pricu da daje ostavku iz zdravstvenih razlogaMourinhokilledbarca je napisao/la:evo vako: današnje "informacije o Sportu u SA"
Blekić podnio ostavku;
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 08 nov 2010, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Mozda i dobro prodemo u ovom haosu ako bi se Gracic Nijaz se ponovo vratio! 

Eto vam na tv hayat pa slusajte o vasem dragom prijecedniku 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ima i nastavak ovoga niko nije spominjao igrace koji traze slobodne papire tipa Hamzagic( nije on jedini ) ne znam zasto sute ljudi o tome...Mourinhokilledbarca je napisao/la:evo vako: današnje "informacije o Sportu u SA"
Blekić podnio ostavku;
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
E yebi ga...kud bas sada da ode
Eto, krenulo je i vas na bolje

Eto, krenulo je i vas na bolje
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Ne znam , ali imam osjećaj da se nešto veliko sprema (negativno ili pozitivno, nadam se ovo drugo)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
e jbga taman vas krenulo nabolje
u pm
nafakasi jedni
u pm
nafakasi jedni
- dr.van nostrand
- Kontakt:
puno dobrih stvari je napravio, ali kod one najvaznije je debelo pogrijesio - kod trenera !!! tako mu se i vratilo kad je citavo ovo vrijeme Mirza imao njegovu bezrezervnu podrsku !EnZo_85 je napisao/la:Nije vic, salu na stranu evo vam link http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101108123,
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Jović stiže na Koševodr.van nostrand je napisao/la:puno dobrih stvari je napravio, ali kod one najvaznije je debelo pogrijesio - kod trenera !!! tako mu se i vratilo kad je citavo ovo vrijeme Mirza imao njegovu bezrezervnu podrsku !EnZo_85 je napisao/la:Nije vic, salu na stranu evo vam link http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101108123,
Dragan Jović, doskorašnji trener Zrinjskog i jedan od najboljih stručnjaka na bh. sceni, najozbiljniji je kandidat da u proljetnom dijelu vodi tim Sarajeva evo ti za trenera ali ne vjerujem
1946
Ne mogu da vjerujem,sve je bilo odlicno do srijede i onog 2-2....a samo smo trebali pobijediti 

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
Kad nije mogao unaprijedit FCS u evropski klub nek ide,ispade sad sve šuplja priča.Ja ću ovo-ono.
pile87 je napisao/la:Ima i nastavak ovoga niko nije spominjao igrace koji traze slobodne papire tipa Hamzagic( nije on jedini ) ne znam zasto sute ljudi o tome...Mourinhokilledbarca je napisao/la:evo vako: današnje "informacije o Sportu u SA"
Blekić podnio ostavku;
Pa nesto slicno kao i kod Zelje, para se nema samo sto se kod Amara to se ne smije u javnost iznositi, za razliku od igraca Sarajeva koji to javno kazu.Da nije bajno u Zelji mozes pitati Sehica i Kerlu kakve su im mizerne ugovore ponudili u Zelji, da javno od stida nisu mogli cifru spomenuti,a o platama da ti ne pricam i to nije tesko provjeriti nekom kasne,a nekom su redovne sve zavisi kako je koji igrac sa Amarom u šemi za buduci transfer vani!Uglavnom totalno jednoumje koje ce kad tad puci, i neko poput Sehe to javno iznijeti!

Zadnja izmjena: ami, dana/u 08 nov 2010, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Zaista mi nije namjera da provociram - mislim da je ovo veliki dan za Fk Sarajevo a
i za grad Sarajevo. Blekić jednostavno nije kalibar da bi vodio jedan takav klub!
Onako navijački, volio bih da ostane (nek komšiji crkne krava). Realno, da bi grad Sarajevo
u fudbalskom smislu bio tamo gdje mu je mjesto, Blekić i njemu slični mogu biti samo na tribini , kao gledaoci i - NIŠTA VIŠE!
i za grad Sarajevo. Blekić jednostavno nije kalibar da bi vodio jedan takav klub!
Onako navijački, volio bih da ostane (nek komšiji crkne krava). Realno, da bi grad Sarajevo
u fudbalskom smislu bio tamo gdje mu je mjesto, Blekić i njemu slični mogu biti samo na tribini , kao gledaoci i - NIŠTA VIŠE!
-
- Kontakt:
Pojedini igrači hoće da uzmu ispisnice iz kluba radi velikog dugovanja prema njima.vidjet ćete šta će se dešavati u narednim danima.Daj Bože da griješim.
Razlika je samo sto je OSIM GOSPODAR FAMILIJE...a blekic otpad..sto je i dokazaoami je napisao/la:pile87 je napisao/la:Ima i nastavak ovoga niko nije spominjao igrace koji traze slobodne papire tipa Hamzagic( nije on jedini ) ne znam zasto sute ljudi o tome...Mourinhokilledbarca je napisao/la:evo vako: današnje "informacije o Sportu u SA"
Blekić podnio ostavku;
Pa nesto slicno kao i kod Zelje, para se nema samo sto se kod Amara to se ne smije u javnost iznositi, za razliku od igraca Sarajeva koji to javno kazu.Da nije bajno u Zelji mozes pitati Sehica i Kerlu kakve su im mizerne ugovore ponudili u Zelji, da javno od stida nisu mogli cifru spomenuti,a o platama da ti ne pricam i to nije tesko provjeriti nekom kasne,a nekom su redovne sve zavisi kako je koji igrac sa Amarom u šemi za buduci transfer vani!Uglavnom totalno jednoumje koje ce kad tad puci, i neko poput Sehe to javno iznijeti!

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Iskuni poduzetnik prije svega, zna kad se treba povuci, ne brinite niko nije lud i da baca pare a da nema povrata, a tako ni Blekic, tjesite se da je on to samo tako radio. I kod nas su osvajali trofeje i prodavali igrace pa onda ispadnu iz Kupa Uefa i raspad sistema a para nigdje.
Nek vam je sa srecom i aBd bila drugi iza starijeg komsije odmah
Nek vam je sa srecom i aBd bila drugi iza starijeg komsije odmah

Mes Que Un Club
Blekiću, ostani još par godina ,opljackaj ih do gole kože i odvedi u propast...pa se onda povuci opravdavajuci se zdravstvenim problemima.
Ne idi Zijade, preklinjemo te
tako ti Hordi Zla, pitara sa istoka, bordo prijatelja i ostale brace koja te slijepo obožavaju 
Ne idi Zijade, preklinjemo te