RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo da ne gledam Kajtaza.
Steta stvarno sto nismo uzeli ovoga Jusufbasica, svako kolo zabija 

-
- Kontakt:
slažem se,bolje igramo bez njega.protiv olimpika bi volio vidjeti jaganjca i macea,da vidimo više kakvi su.vm22 je napisao/la:Samo da ne gledam Kajtaza.
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Slazem se za Kajtaza. Kajtaz je svoje najbolje godine dao Velezu - i hvala mu, ali nije to vise to.
A sto se tice tekme sa Srebrenikom - po ovom prikazanom moglo je biti i nerjeseno da su oni iskoristili svoju prvu priliku kad su fulnuli citav gol. Velez jeste dobio 3 boda, i pobjedi se ne gleda u zube - ali ne izgleda Velez puno bolji od njih.
Olimpik ce bit pravi pokazatelj gdje smo i kakvi smo.
A sto se tice tekme sa Srebrenikom - po ovom prikazanom moglo je biti i nerjeseno da su oni iskoristili svoju prvu priliku kad su fulnuli citav gol. Velez jeste dobio 3 boda, i pobjedi se ne gleda u zube - ali ne izgleda Velez puno bolji od njih.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Slazem se za Kajtaza. Kajtaz je svoje najbolje godine dao Velezu - i hvala mu, ali nije to vise to.
to da je će iduća utakmica biti pokazatelj kakvi smo, to se govori za svako drugu utakmicu u sezoni. i ono standardno, na proljeće je svaka utakmica - utakmica sezone.
neće ništa pokazati utakmica sa olimpicom. ako ih dobijemo 5:0, ne znači da idemo na prvo mjesto. ako izgubimo 0:5, ne znači da ćemo ispasti. ova ekipa tako igra.
i ne konam kako je moglo biti neriješeno da je gradina iskoristila prvu priliku kad smo dobili dva razlike. onda je mogao i hebibović iskoristiti svoju osmu priliku kad je sam izašao pred gol.
poenta, bolji smo bili od gradine, što ne znači da ne možemo protiv olimpica izgubiti. to je inače bolest kadetskih, pa i juniorskih ekipa, gdje svak svakoga može pobijediti. ovi momci nisu ni kadeti ni junioru, ali su po iskustvu u tom rangu.
Francesco Totti : ,,Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina.
Hahahahah jao Tottija
Hahahahah jao Tottija
Samo jedan klub Velež Mostar
Pa @Adnele, zar i treći topic da *ebemo Pjanićem i Modrićem pored poređenja na topicu Reala i Pjanića ?
Meni je stvarno gledanje tih postova do*izdilo

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Joj buraz izvini ako je vec bilo ovo nisam gledo gore postove al volim kad se vako nasalim na racun susjedazizu1991 je napisao/la:Pa @Adnele, zar i treći topic da *ebemo Pjanićem i Modrićem pored poređenja na topicu Reala i Pjanića ?![]()

Ma boli me k*rac, samo ti piši šta hoćeš, nego govorim, i na topicu Reala i na topicu Pjanića se prepucavaju i pišu o tome, pa rekoh, nećemo valjda i mi ovdje da to postavljamo, a ti si ovdje to prvi postavio
Ima taj post već na topicu Reala, to što je Totti izjavio

Ima taj post već na topicu Reala, to što je Totti izjavio

Sudjedi 300 milja za Modrića a vi za Pjanića???? HM ....Adnel je napisao/la:Joj buraz izvini ako je vec bilo ovo nisam gledo gore postove al volim kad se vako nasalim na racun susjedazizu1991 je napisao/la:Pa @Adnele, zar i treći topic da *ebemo Pjanićem i Modrićem pored poređenja na topicu Reala i Pjanića ?![]()
Meni je stvarno gledanje tih postova do*izdilo![]()

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Joj, e nek' si nam doš'oacovic1 je napisao/la:
Sudjedi 300 milja za Modrića a vi za Pjanića???? HM ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ma mi cemo se nadat da Vladavic predje negdje 

Sudjedi 300 milja za Modrića a vi za Pjanića???? HM ....
[/quote]
175.000 eura od Modrićeva transfera,prvo se pisalo 200 000,al evo vidim ovo neko od ultrasa napis 175.000,a 300 000? mozes se uhvatit za gu*u

175.000 eura od Modrićeva transfera,prvo se pisalo 200 000,al evo vidim ovo neko od ultrasa napis 175.000,a 300 000? mozes se uhvatit za gu*u
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
175.000 eura od Modrićeva transfera,prvo se pisalo 200 000,al evo vidim ovo neko od ultrasa napis 175.000,a 300 000? mozes se uhvatit za gu*u[/quote]19RA81 je napisao/la:Sudjedi 300 milja za Modrića a vi za Pjanića???? HM ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
170.000 eura, to je oko 340.000 KM.
Evo ovaj vaš veseljak stalno visi na našoj temi pa i ja malo navratio.Nego Zizu u vas dobre kvote zadnjih nekoliko tekmi pa mi reci šta ću protiv Olimpica staviti.Ali realno mojne mi navijački!zizu1991 je napisao/la:Joj, e nek' si nam doš'oacovic1 je napisao/la:
Sudjedi 300 milja za Modrića a vi za Pjanića???? HM ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bujrum, nemoj se izuvat'
I šta ima kod tebe ?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Tema je RŠD VELEŽ.
Kanite se Modrića i sličnih priča. Nama ni iz džepa ni u džep..........
Kanite se Modrića i sličnih priča. Nama ni iz džepa ni u džep..........

Baš me zanima zasto Mace ne nastupa i hoce li uopste biti u konkurenciji za sastav u subotu.Stvarno bi volio da vidim ovog decka kako igra.
Adnel je napisao/la:Baš me zanima zasto Mace ne nastupa i hoce li uopste biti u konkurenciji za sastav u subotu.Stvarno bi volio da vidim ovog decka kako igra.
imao laganu povredu. mislim da je sada spreman.
Bola mi od svih transfera poslije rata zajedno nismo dobili 300.000 maraka, sta vam je.
Support Velez, It's logical! ★
Adnel je napisao/la:Francesco Totti : ,,Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina.
Hahahahah jao Tottija
Dobro je i rekao Francesco

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.