To si je dodao gol da bude najbolji strijelac. Vi biste izgubili utakmicu i bez tog gola. Imas sacuvane slike tipovanja pa pokazi. Ja sam regularno postigao dva.arelinho je napisao/la:To naravno nije hinjski potez. Jedini razuman. Čuj da se oduzme samo jedan gol i da se registruje utakmica tim rezultatom iako je direktno štimana utakmica.Justin je napisao/la:Ma hinjski potez Topnika. Nadam se da ispadaju nakon ovoga. Covjek ima slikano i vidi se da bi izgubili i bez tog gola. To si Sarmel dodavao da bude najbolji strijelac sigurno.123456 je napisao/la:Ljudi sve je to uredu kazniti ovako ili onako.Konkretno ovakva situacija nije predvidjena pravilnikom.Al je predvidjeno da ukoliko dodje do ovakve ili slicne situacije da odluku donose kapiteni.Posto kapiten Topnika insistira na novoj utakmici a ja sam misljenja da je trebalo samo izbrisati namjesteni gol i utakmica bi zavrsila 4:3.I tako sam kapitenima i postavio pitanje.Kad kapiteni glasaju to ce se i provesti bez bilo kakvi drugi kazni ili necega drugoga.Jedino sto mozemo je da do kraja sezone smislimo tacan pravilnik i za ovakvu situaciju i to je to.Dok ne glasaju kapiteni status kvo na snazi.
Mislim da bi najpostenije bilo da se registruje 4-3, al da nam se oduzmu bodovi da nemamo sansu za titulu. To bi bila veca i pravednija kazna od ponavljanja utakmice.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nisu loši prijedlozi, jer glupo je i da sama ekipa prođe praktično nekažnjeno, obzirom da čak i taj eventualni ponovljeni meč mogu pobijediti, a ko zna koliko se bodova/utakmica već ranije naštimalo.
Mislim da bi Savez trebao to razmotriti.
Mislim da bi Savez trebao to razmotriti.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Pa slazemo se i mi iz ekipe da kaznite nekako, nema smisla da uzmemo titulu ovako. Smislite kaznu pa nek kapiteni glasaju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
E svašta.
Ja sam prije par godina dogovorio sa Nerminovicem i Marsalom da pogrešno tipuju protiv nas u posljednjem kolu da ostanemo u ligi, ali smo im ta tri boda uredno vratili naredne sezone.
ali ovo sad je drama 

Ja sam prije par godina dogovorio sa Nerminovicem i Marsalom da pogrešno tipuju protiv nas u posljednjem kolu da ostanemo u ligi, ali smo im ta tri boda uredno vratili naredne sezone.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ne mogu da vjerujem da je neko stimao rezultate...
Fakat nevjerovatno. Haj' da ima beka nagrada za strijelca, peharcic, sta bilo, mogao bih i nekako razumjeti.
Jedan Juve je izbacen iz lige, institucija koja je toliko dala talijanskom fudbalu. Ne znam zasto bi, bez obzira na pravila lige, ova ekipa ostala u ligi. Pricajte vi sta hocete, meni je to strasno. Treca liga i cao. Cuj ponoviti utakmicu... Ne vjerujem.
Fakat nevjerovatno. Haj' da ima beka nagrada za strijelca, peharcic, sta bilo, mogao bih i nekako razumjeti.
Jedan Juve je izbacen iz lige, institucija koja je toliko dala talijanskom fudbalu. Ne znam zasto bi, bez obzira na pravila lige, ova ekipa ostala u ligi. Pricajte vi sta hocete, meni je to strasno. Treca liga i cao. Cuj ponoviti utakmicu... Ne vjerujem.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Upravo tako.harden je napisao/la:Pa slazemo se i mi iz ekipe da kaznite nekako, nema smisla da uzmemo titulu ovako. Smislite kaznu pa nek kapiteni glasaju.

A ko kaze da i drugi nisu ovo radili? Ko sve ima mogucnost da edituje rezultate?

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trebala bi se preispitati i cijela prosla sezona kad su osvojili drugu ligu, kup i superkup.
Evo npr. u kupu prosle sezone Sarmelino je bio prvi strijelac sa 9 golova u 5 utakmica.
1. utakmicu dobili 4-2 (2 gola Sarmelina)
2. dobili 5-4 (2 gola Sarmelina)
3. dobili 5-4 (4 gola Sarmelina)
4. dobili 3-2 (nije intervenisao, barem kod sebe)
5. utakmica, dakle finale, dobili 3-2 (1 gol Sarmelina)
Utakmicu superkupa su dobili 1-0 a imate pravo jednom pogadjati ko je dao gol.
Vjerovatno je ista situacija i ligu sto su osvojili.
Evo npr. u kupu prosle sezone Sarmelino je bio prvi strijelac sa 9 golova u 5 utakmica.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Realno preblago je samo ponoviti utakmicu al eto
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pitanje, jel Sarmelino sad legenda Želješčara?Osim13 je napisao/la:Realno preblago je samo ponoviti utakmicu al eto
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Prosle sezone nije namjesteno nista, posteno su osvojili tad.Pivopija je napisao/la:Trebala bi se preispitati i cijela prosla sezona kad su osvojili drugu ligu, kup i superkup.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ko zna. Mene je ovo pogodilo i razmisljam da se povucem.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Otkud znas da nije namijestao rezultate, po ovom vidjenom ja bih prije rekao da jesteharden je napisao/la:Prosle sezone nije namjesteno nista, posteno su osvojili tad.Pivopija je napisao/la:Trebala bi se preispitati i cijela prosla sezona kad su osvojili drugu ligu, kup i superkup.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
viewtopic.php?p=5827067#p5827067Virtu4l je napisao/la:E svašta.![]()
Ja sam prije par godina dogovorio sa Nerminovicem i Marsalom da pogrešno tipuju protiv nas u posljednjem kolu da ostanemo u ligi, ali smo im ta tri boda uredno vratili naredne sezone.ali ovo sad je drama
Mogli bi i kakvu retroaktivnu kaznu za vas i Back. Tipa oduzimanje po 9 bodova

Jesi vidio jarana @arelinha, kako hoće da dođe do bodova, a regularno zijaniliJustin je napisao/la:Ma hinjski potez Topnika. Nadam se da ispadaju nakon ovoga. Covjek ima slikano i vidi se da bi izgubili i bez tog gola. To si Sarmel dodavao da bude najbolji strijelac sigurno.
Mislim da bi najpostenije bilo da se registruje 4-3, al da nam se oduzmu bodovi da nemamo sansu za titulu. To bi bila veca i pravednija kazna od ponavljanja utakmice.

@Sekretar i ja, te možda Monolog, ali nisam siguran.Justin je napisao/la:Upravo tako.![]()
A ko kaze da i drugi nisu ovo radili? Ko sve ima mogucnost da edituje rezultate?
Je li me to indirektno optužuješ za štimanje, mogao bi ti drugi jaran CashMan i na ovaj profil trajni ban staviti

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Sarrifufna
To nije dokazano. Zahtjevam od saveza i administracije da kazni ovo klevetanje i ogradi se od govora mrznje. Imate dovoljno svojih problema, pustite nas Juventine, inace najobjektivnije zitelje foruma, na miru.ackeey je napisao/la: Jedan Juve je izbacen iz lige, institucija koja je toliko dala talijanskom fudbalu.

pocasni precjednik @ FK Formula
Ma nema nikakvog osnova za novu. Kapitenima logika izgleda nije jaca strana. Prepao se arelinho da ce ispasti pa supacki pokusava da izvuce koji bod.Mokes je napisao/la:Jesi vidio jarana @arelinha, kako hoće da dođe do bodova, a regularno zijaniliJustin je napisao/la:Ma hinjski potez Topnika. Nadam se da ispadaju nakon ovoga. Covjek ima slikano i vidi se da bi izgubili i bez tog gola. To si Sarmel dodavao da bude najbolji strijelac sigurno.
Mislim da bi najpostenije bilo da se registruje 4-3, al da nam se oduzmu bodovi da nemamo sansu za titulu. To bi bila veca i pravednija kazna od ponavljanja utakmice.![]()
@Sekretar i ja, te možda Monolog, ali nisam siguran.Justin je napisao/la:Upravo tako.![]()
Je li me to indirektno optužuješ za štimanje, mogao bi ti drugi jaran CashMan i na ovaj profil trajni ban staviti

Nikome vise ne vjerujem.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, sigurno da je barem nešto od svega toga naštimano, ali je to sad praktično nemoguće dokazati.Pivopija je napisao/la:Trebala bi se preispitati i cijela prosla sezona kad su osvojili drugu ligu, kup i superkup.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Mrzim se ponavljsti ali....Nemoguce je retroaktivno kaznjavanje.Kao sto reko sacekajte da kapiteni kazu svoje i to je to.
Ako je iko ostecen prosle sezone je moj tim.U kupu.I ove u prvenstvu direktno.Tad se prvi put javlja sumnja.Al posto je to nemoguce dokazati nista od toga.
Cekamo da glasaju kapiteni i to je to.
Ako je iko ostecen prosle sezone je moj tim.U kupu.I ove u prvenstvu direktno.Tad se prvi put javlja sumnja.Al posto je to nemoguce dokazati nista od toga.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Glupo bi bilo ako se Grizliji mognu nastavit borit za titulu al et kako god odlucite
Lose si opcije postavio. Nema logike da se ponavlja ova utakmica. Ako arelinho zeli bodove nek se zalaze da se Sarmelu poniste svi golovi koje je postigao u ligi i onda bi oni dobili ovu bez da se ponavlja. To bi vec imalo nekog smisla.123456 je napisao/la:Mrzim se ponavljsti ali....Nemoguce je retroaktivno kaznjavanje.Kao sto reko sacekajte da kapiteni kazu svoje i to je to.
A i onda bi definitivno otpali iz borbe za titulu koju svakako ne zelimo nakon ovoga.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.