Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma nisam htio provocirati, meni je drago što engleski klubovi dobro guraju u LP
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Nisam ni rek'o da provociraš, nego primijetim skepticizam u tvojim riječima, pa rek'o da ga otjeram.Ted Mosby je napisao/la:Ma nisam htio provocirati, meni je drago što engleski klubovi dobro guraju u LP

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
nismo ni mislili da provociras inace bi dobio **** odgovor,da se zamislisTed Mosby je napisao/la:Ma nisam htio provocirati, meni je drago što engleski klubovi dobro guraju u LP

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trebo si onda mu oko posta stavit bjeli luk i krstArnelinho je napisao/la:Nisam ni rek'o da provociraš, nego primijetim skepticizam u tvojim riječima, pa rek'o da ga otjeram.Ted Mosby je napisao/la:Ma nisam htio provocirati, meni je drago što engleski klubovi dobro guraju u LP

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odgled'o sam poslije utakmicu. Onaj ko govori kako je ovo stari Arsenal, grdno se vara. Pa jeste li vi gledali isti meč? Ovo je bukvalno bilo na iskustvo. Olympiakos je imao izgledne prilike i pravo je čudo kako je Arsenal uspio upisati 3 boda. Ne znam za vas, al' meni ovaj Arsenal ne ulijeva povjerenje. Ok, igrali ste bez nekoliko prvotimaca (to stoji), al' nisam očekiv'o da će vam grčki klub bukvalno zagorčati život. Daleko je ovo od onog pravog, starog Arsenala. Daleko. Smijem se kladiti da će opet prva ozbiljnija ekipa očitati lekciju timu sa Emiratesa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Opet, ovom Arsenalu, a ne onom kad budu igrali u prih 11 RVp, Wilshere, TV. Siguran sam da ta trojica mogu napravit veliki preokret u ekipi Arsenala ( ne baš za prvo mjesto al za prva 4 sigurnoMonolog je napisao/la: Smijem se kladiti da će opet prva ozbiljnija ekipa očitati lekciju timu sa Emiratesa.

kladi se ti slobodno al fulaces ko i arogantni sinoc na robinuMonolog je napisao/la:Odgled'o sam poslije utakmicu. Onaj ko govori kako je ovo stari Arsenal, grdno se vara. Pa jeste li vi gledali isti meč? Ovo je bukvalno bilo na iskustvo. Olympiakos je imao izgledne prilike i pravo je čudo kako je Arsenal uspio upisati 3 boda. Ne znam za vas, al' meni ovaj Arsenal ne ulijeva povjerenje. Ok, igrali ste bez nekoliko prvotimaca (to stoji), al' nisam očekiv'o da će vam grčki klub bukvalno zagorčati život. Daleko je ovo od onog pravog, starog Arsenala. Daleko. Smijem se kladiti da će opet prva ozbiljnija ekipa očitati lekciju timu sa Emiratesa.

#Voajeroljupci na respiratorima.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Izgubio sam i kad je Arsenal gostov'o na Old Traffordu.
Sinoć da je umjesto Olympiakosa bio Marseille, rezultat bi bio 2:3, u to sam ubijeđen. Ustvari, pitanje je bi li Arsenal postig'o onaj 1. pogodak.
Pa šta je samo Arteta izvuk'o u 1. poluvremenu? Kako je samo spasio sa gol linije onaj šut Nemampojmakusa iz Olympiakosa.
Zatim asistencija Ibagaze, pa nekoliko promašaja sa distance gostujućih igrača. Arsenal nije dominirao, nemojmo se lagati. Ono je bukvalno bilo na iskustvo. Bukvalno. Možda je to i zbog toga što Wenger nije bio na klupi, al' ono sinoć je bilo jalovo i ništa više.

Sinoć da je umjesto Olympiakosa bio Marseille, rezultat bi bio 2:3, u to sam ubijeđen. Ustvari, pitanje je bi li Arsenal postig'o onaj 1. pogodak.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa joj tebe @Monolog sigurno da nije isti pristup igraca kad igra slabija i jaca ekipa, oni su se sinoc opustili i mislili da ce lahko zato su i bile te prilike, jos racunaj da je Song igrao na stoperu, i koliko god dobar igrac bio, nikad vise na stopera, uostalom kako je mogao Olyimpiakos pobijediti mogao je i Arsenal sa vecom razlikom, pa one kontre sto su promasili bilo ih je 2-3 i onaj sut Chamakha..
Celik!3,2,2.
- -Paja
- Kontakt:
Dobro je sto je suspenzija Vodji istekla, sa njim na klupi smo jaci za 100% ali i sinoc smo bili dovoljno jaki da sa pola snage savladamo inferiornog suparnika. Sinocnja utakmica je bila samo dokaz koliko smo dominantni.
Dio Arsenala
Sigurno nije dobro, al kažem ti, fale neki igrači, ustvari okosnica tima fali tako da...Monolog je napisao/la:Izgubio sam i kad je Arsenal gostov'o na Old Traffordu.![]()
Sinoć da je umjesto Olympiakosa bio Marseille, rezultat bi bio 2:3, u to sam ubijeđen. Ustvari, pitanje je bi li Arsenal postig'o onaj 1. pogodak.Pa šta je samo Arteta izvuk'o u 1. poluvremenu? Kako je samo spasio sa gol linije onaj šut Nemampojmakusa iz Olympiakosa.
Zatim asistencija Ibagaze, pa nekoliko promašaja sa distance gostujućih igrača. Arsenal nije dominirao, nemojmo se lagati. Ono je bukvalno bilo na iskustvo. Bukvalno. Možda je to i zbog toga što Wenger nije bio na klupi, al' ono sinoć je bilo jalovo i ništa više.
- Megamon
- Kontakt:
Santos je igracina za Gibbsa.Brazilac mora imati prednost u odnosu na Engleza.Mertesacker je sinoc pokazao da je sasvim dobar stoper i da ce sa Vermaelenom ciniti jedan kompaktni stoperski par.I da,nije mi jasto zato ne igra korejanac ispred Chamakha jer stvarno marokanac nema kvalitet za Arsenal.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Posto nisam gledao utakmicu (ne imadoh vremena, iako sam sve radio da bar malo odgledam
), kako je Chamakh odigrao sinoc? Vidio sam samo da je promasio jednu dobru priliku (cini mi se da je Arsa dodao), ostalo ne znam, gledao sam samo malo pregled, i to ne cijeli.

Izdržati, to je temelj vrline!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@megamon daj ne budi smijesan, jest promasio dobru priliku, ali je sam stvorio, uz to covjek je pretrcao 9 km, borio se kao da mu zivot zavisi od toga, i da definitivno ima kvalitetu za Arsenal, pa covjek je skoro svaki ubacaj ili korner pokupio..
Celik!3,2,2.
- Megamon
- Kontakt:
Opce je poznato da se ti i ja nikad' necemo sloziti oko nekih stvari.Zato se i ne trudim vise objasnjavati.Imam takvo misljenje i necu ga mjenjati zbog tebe.Necu ulaziti ni u neku dublju raspravu jer nije mi do prepirki.A i sam znas da sam uvijek da dobru zahebanciju tako da necu da narusavam koliko toliko normalan odnos. 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Chamakh i krampa - I see no difference.
Samo ljudi moji molimo se onom u koga već vjerujemo ( u mom slučaju to je Sv. Dennis, zaštitnik svih Topnika
) da RvP ostane zdrav tokom sezone i da krampa bude igrala levatske utakmice protiv nižerazrednih timova.
Inače ko bi reko, slažem se sa Monologom
, barem ova 2 zadnja posta gdje sve što je rekao istina.
Samo ljudi moji molimo se onom u koga već vjerujemo ( u mom slučaju to je Sv. Dennis, zaštitnik svih Topnika

Inače ko bi reko, slažem se sa Monologom

- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Celik!3,2,2.
- Megamon
- Kontakt:
Mora davati golove,pa je l' napadac il' nije.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Pa nije prepirka, da mi je znati sta on mora uraditi da bude dobar???? Ugl. bolji je od Obuce
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.