AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Adli već za 30 sekundi pokazao više od našeg Zmaja Radeta. 
- muha milanez
- Kontakt:
Naši korneri su gubljenje vremena.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ne treba sada ni satanizirati Piolija, biću mu vječno zahvalan za scudetto i polufinale Lige prvaka. Ali brate, nakon blamaže u Derbi della madonnina, i ona dva debakla protiv Sassuola i Atalante, dakle već tri petarde u njegovom mandatu, što je nezamislivo za jednog trenera Milana, red bi bio da se sam povuče kad vidi da više ne ide, ako ima nekakvog obraza i dostojanstva. 
Pozdrav svima. Godinama nisam pisao, ali pratio sam bukvalno na dnevnoj bazi sve oko Milana i ovog foruma.
Rekoh, da podijelim misljenje koje imam vec jako dugo vremena, a sumnjam da je popularno. Ironicno, ali najveca boljka ovog Milana je ujedno i najjace oruzje: lijeva strana. Dva previse nonsalantna igraca su tu i cijela ekipa trpi. Za Leaoa jedan vezni vjecito mora pokrivati, a za Thea vise nemam rijeci uistinu. Osim izuzetnog trka ovaj covjek, opet po mom rezonu, nema nijedan drugi kvalitet koji je na nivou kontinentalnog fudbala.
Ovo dolazi do izrazaja protiv iole "pismenije" ekipe koja ima dobra lateralna kretanja, brza pomijeranja i Theo postane samo broj na terenu. Ako zelimo napraviti bilo kakav iskorak morat ce se uraditi nepopularan potez i rijesiti se jednog od dva (a pretpostavljam ovaj potonji).
U suprotnom, molit Boga da ce Leao odigrati sezonu Kake iz 2007. godine i napraviti prevagu, a sanse da se to desi su blizu nule.
Ostatak tima igra u skladu reputacije, prosjecno. Rade alibi igrac, prvom do sebe 70 posto unazad,25 posto u stranu ponekad malo naprijed.
Pozdrav jos jednom svim Rossonerima i druzit cemo se aktivnije nadam se.
Rekoh, da podijelim misljenje koje imam vec jako dugo vremena, a sumnjam da je popularno. Ironicno, ali najveca boljka ovog Milana je ujedno i najjace oruzje: lijeva strana. Dva previse nonsalantna igraca su tu i cijela ekipa trpi. Za Leaoa jedan vezni vjecito mora pokrivati, a za Thea vise nemam rijeci uistinu. Osim izuzetnog trka ovaj covjek, opet po mom rezonu, nema nijedan drugi kvalitet koji je na nivou kontinentalnog fudbala.
Ovo dolazi do izrazaja protiv iole "pismenije" ekipe koja ima dobra lateralna kretanja, brza pomijeranja i Theo postane samo broj na terenu. Ako zelimo napraviti bilo kakav iskorak morat ce se uraditi nepopularan potez i rijesiti se jednog od dva (a pretpostavljam ovaj potonji).
U suprotnom, molit Boga da ce Leao odigrati sezonu Kake iz 2007. godine i napraviti prevagu, a sanse da se to desi su blizu nule.
Ostatak tima igra u skladu reputacije, prosjecno. Rade alibi igrac, prvom do sebe 70 posto unazad,25 posto u stranu ponekad malo naprijed.
Prava lekcija PSG-a večeras ovim našim manekenima kako se koristi prostor i kako se jednostavno igra u zadnjoj trećini terena.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Leao je veceras upropastio sto se upropastit mozeA_d_0 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:48Pozdrav svima. Godinama nisam pisao, ali pratio sam bukvalno na dnevnoj bazi sve oko Milana i ovog foruma.
Motaj kablove......
Gdje nam je Geri, gdje su nam tolika pojacanja, gdje nam je forumski mag i strucnjak da nam objasni kako nas 'raspali' PSG uze i oduci od fufbala, ali toboze prevarila ga prva 3-4 kola i los ulazak u sezonu ljudi. Koliko samo gluposti je iznio nije ni cudo da nikad nista pametno i ne kaze.
Sta se sve nije pisalo kad smo grupu dobili, kao da smo sa Bragom, Slaviom i Dinamom u grupi......
Gdje nam je Geri, gdje su nam tolika pojacanja, gdje nam je forumski mag i strucnjak da nam objasni kako nas 'raspali' PSG uze i oduci od fufbala, ali toboze prevarila ga prva 3-4 kola i los ulazak u sezonu ljudi. Koliko samo gluposti je iznio nije ni cudo da nikad nista pametno i ne kaze.
Sta se sve nije pisalo kad smo grupu dobili, kao da smo sa Bragom, Slaviom i Dinamom u grupi......
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
5-ta tekma zaredom u LP bez datog gola, golemo Bogami
A_d_0 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:48Pozdrav svima. Godinama nisam pisao, ali pratio sam bukvalno na dnevnoj bazi sve oko Milana i ovog foruma.
Nisi druze nista slagao...A_d_0 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:48Pozdrav svima. Godinama nisam pisao, ali pratio sam bukvalno na dnevnoj bazi sve oko Milana i ovog foruma.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Imali su dovoljno šansi, ali večeras užasni Leao i Giroud nisu uradili ništa.
Dok je PSG iskoristio sve sto im se ponudilo. Samo zahvaljujući Dortmundu Milan ima šansu za prolaz. A ničim to nisu zaslužili.
Pioli ponovno očajan sa forsiranjem Krunica i ako je Adli bolji igrač.
Očekujte novi poraz u nedjelju.
Dok je PSG iskoristio sve sto im se ponudilo. Samo zahvaljujući Dortmundu Milan ima šansu za prolaz. A ničim to nisu zaslužili.
Pioli ponovno očajan sa forsiranjem Krunica i ako je Adli bolji igrač.
Očekujte novi poraz u nedjelju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad se riješe Piolija i njegovog staffa, ovaj tim će prodisati. Do tad ugodno vrijeme vam želim. Dok se ne riješe Piolija ovdje više riječ neću napisati, kunem se Allahom Uzvišenim!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Evo preletio sam odmah stranice i forume Milana. Zaključak forumaša rossonera širom svijeta gotovo uglas jedinstven - Pioli Out, Krunic Out!
"Grazie di tutto Stefano, ma è arrivato quel momento."
"Grazie di tutto Stefano, ma è arrivato quel momento."
Koji put ides? eto tebe za par dana.Romagnoli13 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:57Kad se riješe Piolija i njegovog staffa, ovaj tim će prodisati. Do tad ugodno vrijeme vam želim. Dok se ne riješe Piolija ovdje više riječ neću napisati, kunem se Allahom Uzvišenim!
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Večerašnja tekma je pokazala da Pioli ne može i ne zna voditi ovu ekipu. Ovo je strašno 
Preko 100M das i opet ti igra Calabria, Thiaw, Musah, Tijjani, Krunic, Pobega.....
Nemas postenog napadaca da Ziroua odmoris, nemas zadnjeg veznog, nemas rezervnog lijevog beka, nema sta nema......
Ovi koji su ocekivali leprsavu igru i pobjedu protiv PSGa nek pocnu pratiti bilijar, jer nisu za fudbala.
Nemas postenog napadaca da Ziroua odmoris, nemas zadnjeg veznog, nemas rezervnog lijevog beka, nema sta nema......
Ovi koji su ocekivali leprsavu igru i pobjedu protiv PSGa nek pocnu pratiti bilijar, jer nisu za fudbala.
Gledaj glupog milaniste. Prvo pita gdje su ta silna pojacanja, kako to da su povrijedjena, a od dolaska Piolija Milan je klub s najvise povreda na Apeninima svake sezone. Dao bog glavu ali nije i mozak
Mozda i jest ali defektan.
Sad spominje PSG. Pa Milana je raspali Chelsea prosle sezone deklasirao u dvije utakmice i ove bi sezone isto uradili da igraju s Milanom u grupi. Ali glupavi milanista gura svoj narativ onako kako mu odgovara. PSG se muci protiv Strasbourga ali lagano rjesava nejjac iz Milana. Newcastle ih deklarisao. Clermont im uzima bodove , ali jok supejaki P$G
Pa ni veceras nisu nista posebno bili ali kaze mali milanista uvijek jedan igrac zayebe a ne vidi da nema nikakve ideje u igri, kombinatorike, protok lopte uzasan.
5 utakmica bez postignutog gola njegovog idola u LP. Covjek rusi negativne rekorde stare po par decenija ali bitno je postaviti kako ima 300 pobjeda i veci ppm od Carla , Capella itd
Moj glupavi milanisto
Nastavi prozivati. Pokazi koliko si glupav. Jos kad krene o bontonu , a psovke na nivou cobana iz planinskih predjela.
Sad spominje PSG. Pa Milana je raspali Chelsea prosle sezone deklasirao u dvije utakmice i ove bi sezone isto uradili da igraju s Milanom u grupi. Ali glupavi milanista gura svoj narativ onako kako mu odgovara. PSG se muci protiv Strasbourga ali lagano rjesava nejjac iz Milana. Newcastle ih deklarisao. Clermont im uzima bodove , ali jok supejaki P$G
Pa ni veceras nisu nista posebno bili ali kaze mali milanista uvijek jedan igrac zayebe a ne vidi da nema nikakve ideje u igri, kombinatorike, protok lopte uzasan.
5 utakmica bez postignutog gola njegovog idola u LP. Covjek rusi negativne rekorde stare po par decenija ali bitno je postaviti kako ima 300 pobjeda i veci ppm od Carla , Capella itd
Moj glupavi milanisto
Da, velike kritike i na račun Leaoa i Thea, ali ova dvojica prednjače.
"Perché Adli non ha visto il campo stasera e Krunic si?"
"Leao arriva arriva e non conclude niente, Krunic lasciamo perdere, Pulisic arriva la palla e ciaone....SCHIFO."
#krunicout #pioliout
Plebiscitarni zaključak zajednice Milana - Grazie Stefano!
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 25 okt 2023, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Pa svaki laik vidi da je do Piolija, da ne idemo naprijed zbog njega, da i ono sto imamo kvalitetno se ne koristi na 100%, da ti najbolji igraci stagniraju.
Uzas u LP, ocaj pravi. U svakom ozbiljnijem klubu ne trener taj koji je prvi na udaru kritika i izlaznim vratima. Samo se mi ovog konja nikako rijesiti.
Uzas u LP, ocaj pravi. U svakom ozbiljnijem klubu ne trener taj koji je prvi na udaru kritika i izlaznim vratima. Samo se mi ovog konja nikako rijesiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.