Rukometnih?ima smisla...jer zabijamo haman ko u rukometu!Portillo je napisao/la:Bice unicef, samo pozadi, eto, dresovi ce vam biti poput rukometnih-Barcelona- je napisao/la: Dosta dobro izgledaju dresovi,sta vise nece biti unicefa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Rukometnih?ima smisla...jer zabijamo haman ko u rukometu!Portillo je napisao/la:Bice unicef, samo pozadi, eto, dresovi ce vam biti poput rukometnih-Barcelona- je napisao/la: Dosta dobro izgledaju dresovi,sta vise nece biti unicefa
Sajoni je napisao/la:Rukometnih?ima smisla...jer zabijamo haman ko u rukometu!Portillo je napisao/la:Bice unicef, samo pozadi, eto, dresovi ce vam biti poput rukometnih-Barcelona- je napisao/la: Dosta dobro izgledaju dresovi,sta vise nece biti unicefa
Čovjek treba ići na CT mozga.hilmo je napisao/la:Luiz Adriano
"Možemo dobiti Barcelonu 4-0"
Brazilski nogometaš Šahtara iz Donjecka, Luiz Adriano, vjeruje u pobjedu nad Barcelonom u sutrašnjem (utorak) uzvratu četvrtfinala Lige prvaka, i to ne bilo kakvu.
"Nije nam cilj samo pobijediti. Želimo se i dalje plasirati u polufinale. Koji je smisao igranja nogometa ako ćemo se odmah predati?", rekao je napadač koji će na dan utakmice proslaviti svoj 24. rođendan.
"Barcelona je nas pobijedila 5-1. Zašto mi ne bismo bili sposobni uzvratiti jednakom mjerom i pobijediti 4-0. Pobijedili smo Romu 3-0. Dakle, treba nam samo još pogodak više. Pred nama je još uvijek 90 minuta igre. Kao tim vjerujemo da možemo proći Barcelonu."
Vjeru Brazilac crpi iz prve utakmice na Nou Campu, koja je mogla završiti povoljnije po ukrajinske prvake nego što je ispalo na kraju.
"Zapravo nismo igrali loše. Stvorili smo velikoj Barceloni pregršt dobrih prilika i opasnosti pred golom. Jedino nismo imali sreće pri realizaciji. Odlučni smo ovaj put popraviti dojam."
Može 4-0 ali u kornerima ili žutim kartonima.hilmo je napisao/la:Luiz Adriano
"Možemo dobiti Barcelonu 4-0"
Brazilski nogometaš Šahtara iz Donjecka, Luiz Adriano, vjeruje u pobjedu nad Barcelonom u sutrašnjem (utorak) uzvratu četvrtfinala Lige prvaka, i to ne bilo kakvu.
"Nije nam cilj samo pobijediti. Želimo se i dalje plasirati u polufinale. Koji je smisao igranja nogometa ako ćemo se odmah predati?", rekao je napadač koji će na dan utakmice proslaviti svoj 24. rođendan.
"Barcelona je nas pobijedila 5-1. Zašto mi ne bismo bili sposobni uzvratiti jednakom mjerom i pobijediti 4-0. Pobijedili smo Romu 3-0. Dakle, treba nam samo još pogodak više. Pred nama je još uvijek 90 minuta igre. Kao tim vjerujemo da možemo proći Barcelonu."
Vjeru Brazilac crpi iz prve utakmice na Nou Campu, koja je mogla završiti povoljnije po ukrajinske prvake nego što je ispalo na kraju.
"Zapravo nismo igrali loše. Stvorili smo velikoj Barceloni pregršt dobrih prilika i opasnosti pred golom. Jedino nismo imali sreće pri realizaciji. Odlučni smo ovaj put popraviti dojam."
To se zove optimizam![]()
![]()
Ma na Mestalli se igra, karte su već rasprodate..hule_barca je napisao/la:znam da je pisato kako se igra finale kupa kralja na mestalli, ali citam na netu kako se igra na olimpijskom stadionu u sevilli,,,ccc![]()
![]()
normalnobparena je napisao/la:Pa ko je lud ici iz Barselone ???
Nigdje mu bolje nego ovdje.
p.s. Da mi je biti pod klupom a ne na klupi barem 5 min.
brate ako sudi undiano mallenco, mogu samo reci : tesko nama, upamtite sta sam vam ja rekao, lika pratim odavno i svaku tekmu mora raditi neku navlakusu realu, zaista nevjerovatno, samo cu reci da kad je sudio barca vs real 3-3, dao je jedan penalcic realu i jedan crveni za barcu, ali nije to nista sta je radio prosle godine pa malo i ove jer nesto ove godine slabije sudi, njega se najvise pribojavamSajoni je napisao/la:izgleda mašinerija iz Madrida je krenula sa svojim prljavim potezima...Sjetit ćemo se Osasune kako su nam tu htjeli zajedno sa španskim savezom podvaliti ali nije uspijelo...finale Kupa 20.aprila ce suditi deklarirani Madridista Undiano Mallenco...možda slučajno ali ništa nije slučajno...u posljednjih par dana sve smo više svjedoci napada na našeg genijalca Messia...baš pred ove bitne tekme mu se podvaljuje neka k.urava a evo kažu pucano i na kuću njegovog brata Matiasa...Valjda naša Barca neće zakazati u ovim bitnim tekmama,finale Kupa i polufinale LP-a...Kiks protiv Šahtara i frankovaca u prvenstvu se može podnijeti.
daj ba stari ne seri matereti, jel on kriv sto je ibra bio u malom offsideu, nije nego pomocni, al kad me vec nerviras da krenemo malo u historiju od prosle sezone i ove:Nail for Real je napisao/la:Koji ste vi botovi. Do sada je Undiano sudio 4 El Clasica, a 3 je Barca dobila. A sjeticemo se npr. onih 1-0 na Campu. Al' dobro, treba imat' i botove na ovom forumu.
2006-07 - Oleguer pokosio Gaga i ovaj bio povrijedjen nakon toga 3 sedmice, dobio drugi zuti sto znaci da je karton cist.hule_barca je napisao/la:daj ba stari ne seri matereti, jel on kriv sto je ibra bio u malom offsideu, nije nego pomocni, al kad me vec nerviras da krenemo malo u historiju od prosle sezone i ove:Nail for Real je napisao/la:Koji ste vi botovi. Do sada je Undiano sudio 4 El Clasica, a 3 je Barca dobila. A sjeticemo se npr. onih 1-0 na Campu. Al' dobro, treba imat' i botove na ovom forumu.
2006/2007 barca vs real 3-3 penal realu kod 1-1,crveni barci kod 2-2
2009/2010 zaragoza vs real crveni zaragozi kod 0-1
2009/2010 espanyol vs barcelona crveni barci kod 0-0
2010/2011 malaga vs real penal realu kod 0-2
2010/2011 sevilla vs real ponisten cist gol sevilli kod 0-1
2010/2011 getafe vs real penal realu kod 0-0
2010/2011 real vs bilbao 2 penala realu kod 0-0 i 4-1
2009/2010 barca vs real crveni barci kod 1-0
ne bih da duzim dalje, to je ono osnovno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.