FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Opusteno momci...
Samo bez euforije.
Ako prode statut slobodno mogu istaci da smo na konju, u suprotnom od velike euforije i ocekivanja, mogao bi uslijediti jos vec i dublji pad....
SVI ZA STATUT!
PODRSKA NASIM NE SMIJE IZOSTATI.
FORZAAA ZELJOOOOO!!!
IDEMO POPJEDA ZA POBJEDOM!
Moglo bi se desiti da prvi put u historji, gledamo dobro stojoci derbi u nasem gradu, mislim na finansije naravno, sto automatski privlaci one koji su godinama pricali kako nitko ne ulaze u BH sport i to im je bio zapravo alibi.
Samo bez euforije.
Ako prode statut slobodno mogu istaci da smo na konju, u suprotnom od velike euforije i ocekivanja, mogao bi uslijediti jos vec i dublji pad....
SVI ZA STATUT!
PODRSKA NASIM NE SMIJE IZOSTATI.
FORZAAA ZELJOOOOO!!!
IDEMO POPJEDA ZA POBJEDOM!
Moglo bi se desiti da prvi put u historji, gledamo dobro stojoci derbi u nasem gradu, mislim na finansije naravno, sto automatski privlaci one koji su godinama pricali kako nitko ne ulaze u BH sport i to im je bio zapravo alibi.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 25 feb 2015, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ja znam da je vec neko vrijeme prica da postoji nekoliko ljudi ne jedan, koji su spremni da uloze pet miliona odmah. Nadamo se da ce tako i da bude.super je napisao/la:ko hoce nek vjeruje ja sam vam dao provjeren info pa vi ako vam se vijest svidja dobro jest ,ako ne vjerujete preskocite i to je to

Cuj to ako bude 51%- 49% nikada milione necemo vidjeti. Iskreno ako cemo to uraditi kao oni anamo, ne treba ni ici u DD ili kako vec upravljacke uloge svejedno. Ja prvi nisam za to da se vise od 49% daje na trziste, i sa 51% u svojim rukama treba biti preoprezan kada je statut u pitanju, posebno dio oko imovine.Zivo me zanima kako ce to statut tretirati, i naravno dio oko cijena tj. procjena na trzistu.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Hajmo Manijaci manimo se foruma, nagađanja, maštanja, kritikovanja.. puna su nam usta radničke klase, svugdje se hvalimo da jedini imamo svoj stadion u državi, pa hajde onda da se i mi uključimo u njegov popravak koliko možemo. Sutra u 11h kod zapadne tribine Vas očekujemo, ponesite koju markicu za sokić, ili bar dobru volju za rad da popravimo slovo O na sjevernoj tribini, klub je obezbjedio par radnika ali i naše je da nas se što više je moguće priključi ovoj radnoj akciji..
Do petka idu neke dobre, radosne vijesti, koje će se nadam se nadopuniti pobjedom u nedjelju protiv Olimpica, a kao šlag na tortu, 4 marta završiti najbolje po nas u ovom trenutku..
Zato plava braćo, sutra radna akcija, a u nedjelju ludara na tribinama..
Do petka idu neke dobre, radosne vijesti, koje će se nadam se nadopuniti pobjedom u nedjelju protiv Olimpica, a kao šlag na tortu, 4 marta završiti najbolje po nas u ovom trenutku..

Zadnja izmjena: Mudrac, dana/u 25 feb 2015, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Da neko skrsi milione, a da gazdu glumi hiljadu i pol ljudi sa clanskim kartama jesi ti ludennis je napisao/la:Cuj to ako bude 51%- 49% nikada milione necemo vidjeti. Iskreno ako cemo to uraditi kao oni anamo, ne treba ni ici u DD ili kako vec upravljacke uloge svejedno. Ja prvi nisam za to da se vise od 49% daje na trziste, i sa 51% u svojim rukama treba biti preoprezan kada je statut u pitanju, posebno dio oko imovine.Zivo me zanima kako ce to statut tretirati, i naravno dio oko cijena tj. procjena na trzistu.
-
- Kontakt:
Ama tih 49% je sveukupno, ne vjerujem da ce biti jedan investitor za taj %, vjerovatno je uprava postavila visoku cijenu tako da nece biti neko da ulozi 15 i vise miliona pa da sam ima 49%. A ako se nadje takav hadzija onda imamo pravog ulagaca pa ni to nije bezveze.
Nego treba nas sto vise protiv olimpika, pored podrske klubu i da vide investitori da imamo vecu bazu nego sto je bilo jesenas.
Nego treba nas sto vise protiv olimpika, pored podrske klubu i da vide investitori da imamo vecu bazu nego sto je bilo jesenas.
Svi nesto molimo Boga za statut, sigurni smo da bi to rijesilo dosta problema naseg kluba, a opet nismo sigurni hoce li ga skupstina podrzat. Ne kontam, ako je statut odlicna stvar, zasto ga neko iz skupstine ne bi podrzao, pa i oni su Zeljovci ako nista. Ako neko ima da mi objasni sta prosjecan clan skupstine kluba moze imati protiv ulaganja u klub?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Pa valjda je u tome citava kvaka, svako bi to davno uradio da je tako jednostavno zastiti klub i investitora istovremeno. Ako je stotine drugih klubova u Evropi uzelo takav model valjda necemu valja. Uostalom od price o biranju skupstine od strane clanova nema nista, sa ovom vrstom statuta.perodeformero je napisao/la:Da neko skrsi milione, a da gazdu glumi hiljadu i pol ljudi sa clanskim kartama jesi ti ludennis je napisao/la:Cuj to ako bude 51%- 49% nikada milione necemo vidjeti. Iskreno ako cemo to uraditi kao oni anamo, ne treba ni ici u DD ili kako vec upravljacke uloge svejedno. Ja prvi nisam za to da se vise od 49% daje na trziste, i sa 51% u svojim rukama treba biti preoprezan kada je statut u pitanju, posebno dio oko imovine.Zivo me zanima kako ce to statut tretirati, i naravno dio oko cijena tj. procjena na trzistu.
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Kojih klubova? Bundesligasa? Ne budi smijesan, pa na tim utakmicama se obrne vise miliona nego na nasim za 5 sezona svakome je interes da se dokopa bar jednog dijela dionica, uostalom kod njih je na snazi zakon koji to ogranicava, ovdje to ne postoji. Ovdje je najveci problem sto imas totalno zapusten klub koji raspolaze izuzetno vrijednom imovinom sa kojom ni sam ne zna sta da radiennis je napisao/la:Pa valjda je u tome citava kvaka, svako bi to davno uradio da je tako jednostavno zastiti klub i investitora istovremeno. Ako je stotine drugih klubova u Evropi uzelo takav model valjda necemu valja. Uostalom od price o biranju skupstine od strane clanova nema nista, sa ovom vrstom statuta.perodeformero je napisao/la:Da neko skrsi milione, a da gazdu glumi hiljadu i pol ljudi sa clanskim kartama jesi ti ludennis je napisao/la:Cuj to ako bude 51%- 49% nikada milione necemo vidjeti. Iskreno ako cemo to uraditi kao oni anamo, ne treba ni ici u DD ili kako vec upravljacke uloge svejedno. Ja prvi nisam za to da se vise od 49% daje na trziste, i sa 51% u svojim rukama treba biti preoprezan kada je statut u pitanju, posebno dio oko imovine.Zivo me zanima kako ce to statut tretirati, i naravno dio oko cijena tj. procjena na trzistu.
Re: Odg: FK Željezničar
MOLIM VAS KO MOZE U 11 IZA ZAPADA DA SE SKUPIMO..JEST KASNO DODGOVORENA AKCIJA ALI HAJMO DOKAZATI DA SMO PRAVI I VJERNI NAVIJACI..SATAK NIKOME NISTA NEZNACI A KLUBU,STADIONU I NAMA NAVIJAČIMA MNOGO!!!Mudrac je napisao/la:Hajmo Manijaci manimo se foruma, nagađanja, maštanja, kritikovanja.. puna su nam usta radničke klase, svugdje se hvalimo da jedini imamo svoj stadion u državi, pa hajde onda da se i mi uključimo u njegov popravak koliko možemo. Sutra u 11h kod zapadne tribine Vas očekujemo, ponesite koju markicu za sokić, ili bar dobru volju za rad da popravimo slovo O na sjevernoj tribini, klub je obezbjedio par radnika ali i naše je da nas se što više je moguće priključi ovoj radnoj akciji..
razglasite raji koja moze doci i pomoci ako vi niste u prilici..
1921-klasa radnička
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- JoseMourinho
- Kontakt:
Zapušten klub nije, zadnjih godina klub radi sjajnoperodeformero je napisao/la:Kojih klubova? Bundesligasa? Ne budi smijesan, pa na tim utakmicama se obrne vise miliona nego na nasim za 5 sezona svakome je interes da se dokopa bar jednog dijela dionica, uostalom kod njih je na snazi zakon koji to ogranicava, ovdje to ne postoji. Ovdje je najveci problem sto imas totalno zapusten klub koji raspolaze izuzetno vrijednom imovinom sa kojom ni sam ne zna sta da radiennis je napisao/la:Pa valjda je u tome citava kvaka, svako bi to davno uradio da je tako jednostavno zastiti klub i investitora istovremeno. Ako je stotine drugih klubova u Evropi uzelo takav model valjda necemu valja. Uostalom od price o biranju skupstine od strane clanova nema nista, sa ovom vrstom statuta.perodeformero je napisao/la: Da neko skrsi milione, a da gazdu glumi hiljadu i pol ljudi sa clanskim kartama jesi ti lud

I naravno da je glupost dati vise od 49%, a i tih 49 neće imat jedan čovjek

i nije fazon u upravljanju, smjenjivanju trenera i sl. jer to su sitnice, ulagat ce se u klub da bi se zaradilo, cisti biznis jer ne postoji taj mavijac zelje koliko ga god on volio da ce klubu pokloniti pare

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vasa prica se svede na, **** bi se da mi ne ude!
Ako cete iskreno.
Pa majka mu stara, moras nesto uloziti da bi profitirao.
Ne mozemo se voditi politikom koja je do sada bila vodena, a to je, da od 1 KM cika Amar stvori nesto, sto je ovaj zapravo i radio, ali to je opet ono nedovoljno. Zasto? Jer se u kratkim pogledima prema naprijed, opet vratimo na pocetak.
Dakle, nije to vise ono sto nam treba. Uloziti sto imas, pa se nadaj profitu, inace dzaba sve ovo ako cemo mi gledati da dzabe prodemo....
Neki barataju ciframa kao da se radi o mizernim ulaganjima a ne milionima. Pa koja budala ce dati milione u nista i opet da nije siguran. CIm je zaradio milione, mora da je vrlo pametan, a ne glup covjek koji ce nas sve nacine traziti garanciju u slucaju neuspijeha.
Ako cete iskreno.
Ne mozemo se voditi politikom koja je do sada bila vodena, a to je, da od 1 KM cika Amar stvori nesto, sto je ovaj zapravo i radio, ali to je opet ono nedovoljno. Zasto? Jer se u kratkim pogledima prema naprijed, opet vratimo na pocetak.
Dakle, nije to vise ono sto nam treba. Uloziti sto imas, pa se nadaj profitu, inace dzaba sve ovo ako cemo mi gledati da dzabe prodemo....
Neki barataju ciframa kao da se radi o mizernim ulaganjima a ne milionima. Pa koja budala ce dati milione u nista i opet da nije siguran. CIm je zaradio milione, mora da je vrlo pametan, a ne glup covjek koji ce nas sve nacine traziti garanciju u slucaju neuspijeha.
-
- Kontakt:
Dabogda svi investitori koji udju zaradili 10 puta vise nego sto su ulozili, Valjal ova?DzoleZeljo je napisao/la:Vasa prica se svede na, **** bi se da mi ne ude!
Ako cete iskreno.
perodeformero je napisao/la:Kojih klubova? Bundesligasa? Ne budi smijesan, pa na tim utakmicama se obrne vise miliona nego na nasim za 5 sezona svakome je interes da se dokopa bar jednog dijela dionica, uostalom kod njih je na snazi zakon koji to ogranicava, ovdje to ne postoji. Ovdje je najveci problem sto imas totalno zapusten klub koji raspolaze izuzetno vrijednom imovinom sa kojom ni sam ne zna sta da radi

Ono sto mene zanima je imovina stadion, na koji način će imati uslove doći npr. jedan Širbegović i dati 9-10 miliona za izgradnju Istoka.Covjek zeli da vrati ulozeno i da zaradi, Zeljo nece da iko ima vlasnistvo nad ijednim dijelom njegove imovine. Ovo pisem zato sto je stadion uz finansijski segment najbitnija stavka, posto nema vise price o Mercedes Arenama, krenuti stadion praviti triibinu po tribinu, danas bi istok mozda imali zavrsen od para pomenutog biznismena da nismo cekali ove "velike projekte".
SLOBODA NAVIJAČIMA
Treba sacekati I vidjeti sta ce biti a ne laprdat u prazno.
Treba misliti pozitivno I mozda stvarno se nesto I odradi. Jedno je sigurno da se publika nece vratiti (misli se na pun stadion ili barem 80% stadiona) dok se ne napravi novi stadion ili ovaj dogradi .
Moze doci ne znam kakav ti dobar igrac cak I igraci ,posjeta se nece popraviti dok se ne izgradi stadion .
off : iskreno I meni je smetalo sto super iznosi vecinu stvari preko foruma ali mislim da hoce-da obraduje manijake I da nema neku losu zamisao,tako neka ga nek donosi haber. Mozda se I nada nekom glomaznom mustuluku
nikad se ne zna.
Treba misliti pozitivno I mozda stvarno se nesto I odradi. Jedno je sigurno da se publika nece vratiti (misli se na pun stadion ili barem 80% stadiona) dok se ne napravi novi stadion ili ovaj dogradi .
Moze doci ne znam kakav ti dobar igrac cak I igraci ,posjeta se nece popraviti dok se ne izgradi stadion .
off : iskreno I meni je smetalo sto super iznosi vecinu stvari preko foruma ali mislim da hoce-da obraduje manijake I da nema neku losu zamisao,tako neka ga nek donosi haber. Mozda se I nada nekom glomaznom mustuluku

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Southboy je napisao/la:MOLIM VAS KO MOZE U 11 IZA ZAPADA DA SE SKUPIMO..JEST KASNO DODGOVORENA AKCIJA ALI HAJMO DOKAZATI DA SMO PRAVI I VJERNI NAVIJACI..SATAK NIKOME NISTA NEZNACI A KLUBU,STADIONU I NAMA NAVIJAČIMA MNOGO!!!Mudrac je napisao/la:Hajmo Manijaci manimo se foruma, nagađanja, maštanja, kritikovanja.. puna su nam usta radničke klase, svugdje se hvalimo da jedini imamo svoj stadion u državi, pa hajde onda da se i mi uključimo u njegov popravak koliko možemo. Sutra u 11h kod zapadne tribine Vas očekujemo, ponesite koju markicu za sokić, ili bar dobru volju za rad da popravimo slovo O na sjevernoj tribini, klub je obezbjedio par radnika ali i naše je da nas se što više je moguće priključi ovoj radnoj akciji..
razglasite raji koja moze doci i pomoci ako vi niste u prilici..
1921-klasa radnička
E ljudi da vas pitam,kontam sutra naletit prije faksa da pomognem, pa kakav cemo zadatak imat mi navijaci koji se prikljucimo?Sta bi otprilike trebali radit?
neće nikakva ozbiljna priča propasti zbog foruma, portala i drugih medija. to ne. međutim kad se nešto izjalovi iz drugih razloga raja sleti još više nego da se ništa nije pominjalo.
ovo što se radi je u završnoj fazi, na samom kraju, i ljudi iz kluba su optimisti, ne bez konkretnih razloga. gotovo nije dok ne bude gotovo. ali bi trebalo biti. i šta god vi pisali lijepo ili ružno, neće promijeniti stvari u ovoj fazi.
ovo što se radi je u završnoj fazi, na samom kraju, i ljudi iz kluba su optimisti, ne bez konkretnih razloga. gotovo nije dok ne bude gotovo. ali bi trebalo biti. i šta god vi pisali lijepo ili ružno, neće promijeniti stvari u ovoj fazi.
-
- Kontakt:
Jest da u Njemačkoj investitori zarade dosta više ali isto tako moraju i uloiti dosta više. 49% u bajernu i u Želji nije isto nego ogromna razlika. Ne znam ko je to spomenuo ali evo odgovora.
Tu akciju bi trebali obajviti na fejsu. Vidjet će dosta raje. Ta raja koja može pomoći, mlada raja, je uglavnom na fejsu. Ima dosta onih stranica koje sam like-ao ali ni na jednoj nisam vidio poziv za ono u nedjelju što je bilo.
Tu akciju bi trebali obajviti na fejsu. Vidjet će dosta raje. Ta raja koja može pomoći, mlada raja, je uglavnom na fejsu. Ima dosta onih stranica koje sam like-ao ali ni na jednoj nisam vidio poziv za ono u nedjelju što je bilo.
Nije na nama da raspravljamo da li će statut valjati ili ne, imam povjerenja u Gredića i ostale, koji izgleda dosta optimistično, tako da vjerujem da će sve biti odrađeno na najbolji način. Pitao je već neko prije, kakvi su to interesi zbog kojih neko iz skupštine ne bi glasao za statut?
ULTRAS NO POLITICA!
51%
51%
ni onima sa najgorim namjerama trenutno stanje ne odgovara. nema šta da se hapi.
Trenutno korisnika/ca: seha77, tiagofaria25 i 53 gosta.