FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sezona se jos nije ni nastavila, a vec smo u takvoj situaciji da ce nam sedmica od 28.2. do 7.3. biti jedna od najvaznijih u ovoj godini. To za statut, ne mozemo puno utjecati, ali za utakmicu sa Olimpikom možemo. Svi moramo biti uz ovo što imamo trenutno. Bolje nemamo, al biće. Momcima treba podrska , svi na Grbavicu. O statutu cemo diskutovati nakon Olimpika. Mislim da smo svjesni sta nam ova tekma znaci. SVI SVI SVII NA GRBAVICUUUUUUU
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
KO GOD JE U MOGUCNOSTI NEK ISPRINTA OVO I POLIJEPI TO PO MAHALI, SKOLI, FAKULTETU , KAFICIMA. MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS !!

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- invincible1921
- Kontakt:
Minjore je napisao/la:KO GOD JE U MOGUCNOSTI NEK ISPRINTA OVO I POLIJEPI TO PO MAHALI, SKOLI, FAKULTETU , KAFICIMA. MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS !!

=\_1921_/=
Hajdeeeeeeeeeee višeeeeeeeeee
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Dali se zna ko bi mogli biti potencijalni ulagači,ovaj Izet Rastoder što se spominje nije neku nafaku donio Olimpiji,volio bi da Željo dobije neke strane ulagače,bojim se da ga ovi naši "biznismeni" ne dovedu u goru situaciju nego što je sad
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Takavih je uvijek bilo i takvi su nas uvijek kocili, upravo zbog tog interesa koji oni imaju u ovakvom stanju kakvo jeste.AsharaK je napisao/la:Ne znam... Nekako mislim da ima previse ljudi u toj skupstini koji ce gledati samo svoju korist, ili koji imaju vec korist. Al vidjet cemo, uskoro ce 4.mart.ChWilla je napisao/la:a zašto?
Primjer: Recimo nemas da platis igraca direktno, i onda ti dode taj neki clan skupstine koji tu vidi svoju korist. On uzme igraca pod svoje, on ga finansira, naravno igrac mora imati odredenu minutazu, itd itd..
E tu smo ti mi negdje. Losa sitvacija najvise odgovara kvazi menaderima koji nude svoje igrace.
Tako da, mislim da je doslo vrijeme da se stane u kraj takvih, (naravno, ima tu jos interesnih faktora) i ja sam ubijeden da se to sada upravo MORA DESITI.
Vidjet cemo sve kako ce se odigrati, bojim se onog suprotnog, ali kako kod, treba sada pritisnuti sa SVIH MOGUCIH STRANA jer bolje prilike necemo imati.
Slazem se u potpunostiDzoleZeljo je napisao/la:Takavih je uvijek bilo i takvi su nas uvijek kocili, upravo zbog tog interesa koji oni imaju u ovakvom stanju kakvo jeste.AsharaK je napisao/la:Ne znam... Nekako mislim da ima previse ljudi u toj skupstini koji ce gledati samo svoju korist, ili koji imaju vec korist. Al vidjet cemo, uskoro ce 4.mart.ChWilla je napisao/la:a zašto?
Primjer: Recimo nemas da platis igraca direktno, i onda ti dode taj neki clan skupstine koji tu vidi svoju korist. On uzme igraca pod svoje, on ga finansira, naravno igrac mora imati odredenu minutazu, itd itd..
E tu smo ti mi negdje. Losa sitvacija najvise odgovara kvazi menaderima koji nude svoje igrace.
Tako da, mislim da je doslo vrijeme da se stane u kraj takvih, (naravno, ima tu jos interesnih faktora) i ja sam ubijeden da se to sada upravo MORA DESITI.
Vidjet cemo sve kako ce se odigrati, bojim se onog suprotnog, ali kako kod, treba sada pritisnuti sa SVIH MOGUCIH STRANA jer bolje prilike necemo imati.
Željezničar živimo !
- champions1921
Hoćemo li ovo Džumhura na zadnjeg veznog hehe..
BUDI ŽELJO !!!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Dobro pogledajte i prostudirajte ovaj klip
Dobro pogledajte i prostudirajte ovaj klip

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- champions1921
Evo Haris gost na BHRT-u
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
kompani kao kosorić 

hahahahahahaahahahahhahaChWilla je napisao/la:kompani kao kosorić

Željezničar živimo !
Ova je utakmica primjer kad fali zadnji vezni...nije bas tema na kojoj trebamo pisati o tome, ali sam samo naveo primjer...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- super
- Kontakt:
evo da vam popravim raspolozenje,@pile nije cifra 5 miliona,veca je 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Kakvih 5miliona,ne mozes pofatat ove skrivene ku... Palce cc
Zeljeznicar! 1921 !
- super
- Kontakt:
imamo jednog od njih koji je spreman odmah uloziti preko 5 milFormat je napisao/la:Kakvih 5miliona,ne mozes pofatat ove skrivene ku... Palce cc
Hocemo 5,5super je napisao/la:imamo jednog od njih koji je spreman odmah uloziti preko 5 milFormat je napisao/la:Kakvih 5miliona,ne mozes pofatat ove skrivene ku... Palce cc

SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: F1921B, Levin, Napaceni87 i 75 gostiju.