FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
samo lagano. biće ovo dobro na kraju za nas...akoBog da!
Ma necu se ja nervirat sto je uprava nas srozala da seseliram protiv Mladosti B ekipe . Ove pizdurine nisu to zasluzile a uprava bi se provukla sa evropom koji sad mudro sute mjeseima. Kako mohu ovako pickasto odigrat najvazniju ekmu znajuci da su sve razocarali
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nas ove sezone nije dobio onaj koji nije zelio da nas dobije...
Toliko smo losi, ko god nas je napao, mi smo dobili po pichki
Ovaj Radovac je bio igracina, sta mu se desilo ? Zar ga je toliko incident sa navijacima unazadio sa fudbalom. Podje frajer ubacit u 16, lopta ide po zemlji, em sto je nevjerovatno spora, em njima u noge...
unazadio je njega, njegov 'sportski' zivotshaman7 je napisao/la:Ovaj Radovac je bio igracina, sta mu se desilo ? Zar ga je toliko incident sa navijacima unazadio sa fudbalom. Podje frajer ubacit u 16, lopta ide po zemlji, em sto je nevjerovatno spora, em njima u noge...
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
ja se vala nesto ne nerviram dobit olimpica zaboraviti ovu sezonu ,izborili smo evropu s tom pobjedom . na pauzi dobro razmisliti sta i kako ,skupstina ce dati smjernicce na sta cemo izgledati iduce sezone ,pitari moji znam da je tesko al nevrijedi se nervirati . mi smo tu kako god igrali i koji god na tabeli bili 

- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da sav raskoš Hurtićevog pripremanja, kakve-takve ekipe, se mogao vidjeti u utakmicama protiv Željezničara i Slobode. Nazovite me kako hoćete, ali to je tačno.
Samo Saraj'vo.
Zip je napisao/la:Nas ove sezone nije dobio onaj koji nije zelio da nas dobije...
Ma mlatnuo nas je ko je stigo.
Velkovski na nije valjo , srojcev nam nije valjo , tatko nam nije valjo eto sad
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 07 maj 2016, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ja sam dobro zabrinut za tu utakmicu brate!Manuel je napisao/la:Kad nas Olimpic dobije u zadnjem kolu bice Sarajevo ih pustilo da ostanu a mi ustvari ocajni i neprepoznatljivi.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako im uspije provlačenje sa Evropom onda **** ti i nas navijače, nismo ništa bolje ni zaslužili ako im to dozvolimo...paulus je napisao/la:Ma necu se ja nervirat sto je uprava nas srozala da seseliram protiv Mladosti B ekipe . Ove pizdurine nisu to zasluzile a uprava bi se provukla sa evropom koji sad mudro sute mjeseima. Kako mohu ovako pickasto odigrat najvazniju ekmu znajuci da su sve razocarali
Nevjerovatno onda, svi znamo realno kakva je igracina bio. Nadam se da cete izvuci minimalno iks na kraju, sretnoTHEC je napisao/la:unazadio je njega, njegov 'sportski' zivotshaman7 je napisao/la:Ovaj Radovac je bio igracina, sta mu se desilo ? Zar ga je toliko incident sa navijacima unazadio sa fudbalom. Podje frajer ubacit u 16, lopta ide po zemlji, em sto je nevjerovatno spora, em njima u noge...
ma iskreno mi je svejedno, igrali nerijeseno ili izgubili mi moramo dobiti Olimpica u zadnjem kolu, s tim sto cemo mozda morati 'navijati' za Slobodu u kupu, osim ako siroki danas kiksa a trenutno nam rezultat odgovarashaman7 je napisao/la:Nevjerovatno onda, svi znamo realno kakva je igracina bio. Nadam se da cete izvuci minimalno iks na kraju, sretnoTHEC je napisao/la:unazadio je njega, njegov 'sportski' zivotshaman7 je napisao/la:Ovaj Radovac je bio igracina, sta mu se desilo ? Zar ga je toliko incident sa navijacima unazadio sa fudbalom. Podje frajer ubacit u 16, lopta ide po zemlji, em sto je nevjerovatno spora, em njima u noge...
Pyro is not a crime !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To je kada uprava slusa navijace.paulus je napisao/la:Velkovski na nije valjo , srojcev nam nije valjo , atko nam nije valjo eco sad
Obojica bila na meti navijaca pogotovo ovaj drugi , sad bi guzice dali za njega.
A kako da ne budemo zabrinuti.Olimpicu gori a nas ne znam kako bih opisao.Svasta je moguce u toj tekmi majku mu a kontao sam da je odgledam s merakom.zagorski je napisao/la:Ja sam dobro zabrinut za tu utakmicu brate!Manuel je napisao/la:Kad nas Olimpic dobije u zadnjem kolu bice Sarajevo ih pustilo da ostanu a mi ustvari ocajni i neprepoznatljivi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- UnitedForce
- Kontakt:
Od:"Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti."
Dosli smo do:"Mi smo pi.cke, izvolite nas karati."
Dosli smo do:"Mi smo pi.cke, izvolite nas karati."
' $!

Zašto mi niko nije rekao da igramo na Koševu, trebao sam biti na stadionu sad...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- PitarBordo
- Kontakt:
Jasan dokaz do kojeg kurrca smo stigli je da smo izašli do guše prljavi na drugo poluvrijeme.
Samo Saraj'vo.