Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Glupost
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Glupost » 22 jan 2012, 23:27

Nadam se da ce dolazak Caceresa vec sutra biti zvanican, volio bih da De Ceglie izraste u WC igraca zato sto je skola Juventusa.

@Bianconeri1988 ne svida mi se ta ideja sa tri odbrambena tj formacija 3-5-2.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jan 2012, 23:29

@Soni

Izbaci Bonuccija, nemoj da zovem @JuveSissoka :mrgreen:

Fakat je Bonucci uljez u tim nabrojanim igračima.

Dobro bi bilo kad bi Van Persie otišao u neku ekipu od navedenih, automatski bi neki od napadača u tim ekipama postali višak i to je prilika da Marotta uleti i dovede nam nekog, a imat ćemo mi para da ponudimo isto koliko i ti klubovi, nama pare nisu nikad bile problem, samo da mi igramo CL, imat ćemo veći budžet za 80 miliona, 40 od stadiona i 40 od plasmana u CL.

De Ceglie je prije svega dobio na samopouzdanju, a to je zahvaljujući Conteu, očigledno zna kako sa igračima, vala kad može De Ceglie, sigurno tako mogu i Elia i Krasić, ali neće, tako da ja uopšte ne krivim Contea što ova dvojica ne igraju.

@Glupost

Ma to sam ja onako naveo, jer želim da igra Caceres, a ne znam koga da izbacim iz odbrane, pa mi je najbolje Pepea iz napada na klupu, a Lichta i De Ceglie pomjeriti naprijed, a Caceresa staviti na štopera. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 22 jan 2012, 23:36

bufon
caceres-barza-chiellini
licht-vidal-pirlo-marchisio-elia
quags-matri

moze li ovako :D :D :D

ja sam na manageru ovako:
buffon
licht-chiellini-bonucci (barza los)-cissokho :D
marchisio-pirlo
kagawa-ganso-elia
quags

prve sezone :D :D :D da zamijenim contea :lol:
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jan 2012, 23:38

Ni jedna ni druga nisu po mom ukusu, tako da ne može :P :mrgreen:
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 22 jan 2012, 23:39

na klupi eriksen iz ajaxa,te yaya sanogo iz auxerre :D

ali ovo 3-5-2 mi ne djeluje lose,cak umjesto lichta na desnom krilu,moze i krasic.guarin opet nije bio medju 18,to nam nesto govori :D
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 22 jan 2012, 23:46

moj sastav od juventusa,otkad navijam za juve,tj. 1995 inace sam 1990: radi formacije pavel je na klupi :D
razmisljao sam o chielliniju ali nije bas jos osvojio dovoljno da ga stavim na ovo mjesto
4-3-3
buffon
zambrotta-montero-cannavaro-thuram
zidane-davids-deschamps
alex-david-ibra

4-4-2 romb
buffon
zambrotta-montero-cannavaro-thuram
deschamps
zidane-pavel
alex
ibra david

kad skontas 2004 i 1998 smo najjaci bili:
7 na klupi,tesko je ovo bas :D :D
pessoto
ferrara
di livio
conte
pavel
inzaghi
vialli

u primaveri: henry.rochi,mirkovic,blacnhard,zalayeta,dimas :D ne sjecam se bas porrinija,tu su jos torricelli i ravanelli :D :D jebote jesmo sila

sjecate li se lombarda i padovana :lol: :lol: :lol: :lol: ili sorina pa ja mislim da utakmice nije odigrao
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 22 jan 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jan 2012, 23:48

Izabrao je Conte Caceresa i taj igrač sutra dolazi, na ljeto će doći Guarin, a i ruku na srce, to svakom govorim nije da branim Caceresa, potrebniji nam je igrač u odbrani nego na sredini terena, sinoć su nam igrači koji su zamjena,a igraju na sredini donjeli pobjedu.

Ne mogu Krasić i Elia biti krila u toj 3-5-2 formaciji, trebaju nam bekovi koji su podjenako dobri i u odbrani i napada,a i fizički superiorni, zato dajem prednost Lichtu i De Ceglieu.

Gledam ovu Domenicu Sportivu, Conte gost, kad završi ovo, kasnije ću ja objaviti svojih idealnih otkako pratim Juventus. :mrgreen:

Nek to urade i ostali juventini na ovom forumu, pa ćemo izabrati na kraju nekih naših idealnih 11. :mrgreen:
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 22 jan 2012, 23:50

ja se nadam i martinu i freddyju ovih dana, vec ih zovem imenima,kao da su nasi :mrgreen:
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jan 2012, 23:51

Ne mogu obojica doći jer nemaju EU pasoš, zato se Conte mora odlučiti samo za jednog. Na ljeto smo doveli Vidala, zato sad možemo dovesti samo Martina ili Freddya. :mrgreen:
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 22 jan 2012, 23:54

Ekipa Fiorentine, odlučna da napravi konkretan korak u pojačanjima veznog i navalnog reda, poslala je ponude za Rominog odličnog defanzivnog veznog Davida Pizara i perspektivnog igrača Breše Omara El Kadourija.

Poznate su i cifre koje će biti utrošene za njihov dolazak: tako će Pizaru i Rimljanima biti ponuđeno dva i po miliona evra a Breši i njenom igraču čak četiri, prenose italijanski mediji.

Za Pizara je bio zainteresovan i gigant Serija A Juventus ali se u tim razgovorima nije odmaklo daleko.

Čelnici ekipe Milana spremni su da ponovo pokušaju da pokrenu razgovore u vezi dovođenje problematičnog napadača Mančester sitija Karlosa Teveza.

Prema pisanjima italijanskih medija, sledi velika borba između milanskog tima i tima PSŽ koji se pojačava "bez milosti" iz dana u dan.

Za sada se smatra da je Milan bliži pobedi u toj trci, ali ne treba otpisati milionski budžet Francuza koji imaju veliku finansijsku moć da privole svakog igrača, pa i Teveza.
16:34 - Okaka novi član Parme

Igrač Rome Stefano Okaka Čuka pozajmljen je od strane svog matičnog kluba ekipi Parme, potvrđeno je iz tabora žuto-plavih.

Okaki ugovor sa "vučicom" ističe krajem leta, tako da će Parma imati priliku da ga zadrži kao svog igrača po isteku sadašnje saradnje.

Kako prenose mediji u Engleskoj, Pol Pogba se nalazi na radaru Stare Dame koja već planira pregovore sa mladim fudbalerom ne bi li ga privolela za prelazak u Seriju A. Šta dalje?

"Moramo da nastavimo u istom stilu, da dajemo 120 ili 130% mogućnosti kako bismo ostali na vrhu", dodaje Konte.

Luca Marrone je dao super doprinos u sinošnjoj pobjedi nad Atalantom. Nakon njegove asistencije Juve je postigao drugi gol.

Mladić je i izrazio svoje oduševljenje nakon posljednjeg zvižduka.

"Nisam mogao tražiti ništa bolje, osim one prilike u kojoj sam mogao postići gol. Ali ja sam sretan timskom izvedbom i takodjer mojom izvedbom. Vjerujem da je večerašnja utakmica bila najvažnija utakmica koju sam odigrao za Juventus."

"Moj odnos sa Conteom? Pod njegovim vodstvom, kada igrač izadje na teren, ne drži se samo svojih osnovnih zadataka on mora da ima osobnost. Menadzer nam to prenosi, ali i moji suigrači su mi pomogli dosta. Iznad svega Andrea Pirlo. Kada samo stojite kraj njega možete pokupiti dosta toga."

ne znam za martina,on bi trebao dobiti i spansko,vec je 4 godine u spaniji,ti hispano to mogu
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jan 2012, 23:59

Negdje sam gledao snimak kad Marrone daje ovu izjavu, prolazi Chiellini pored njega i šljagu mu opali. :mrgreen:

Zamolit ću i ostale juventine da se uključe u ovaj prijedlog do kojeg sam došao zahvaljujući ideji @Montera, dakle svi nek' naprave sastav najboljih 11 od vremena od kad navijaju za Juve pa do danas, pa ćemo zajednički izabrati najboljih 11, igrači koji budu najčešće birani će biti u idealnom timu juventina na ss.ba forumu. :mrgreen:
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 23 jan 2012, 00:00

tesko je ovo napraviti.ima li po tebi chiellini mjesta u prvih 11 od 95.mislim da nije osvojio kao torricelli,montero,ferrara,iuliano, carrera

zalim sa SALASOM,sjecas se njega,povreda ga sjebase.i DIEGO :( :( :( :( :( :(
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 23 jan 2012, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jan 2012, 00:06

Ima, on je član Cappellove ekipe koja je osvojila 91 bod, Zambrotta je isto tu, ali izabrati ću Chiellini samo jer mi je draži i pravi je juventino. :mrgreen:

Odbranu znam, desno Thuram, štoperi Cannavaro i Montero, lijevi bek Chiellini. Ostatak ekipe će biti teško izabrati. imam toliko nedumica, mada već imam neku sliku ekipe u glavi. :mrgreen:

Ne žalim za njima, nikad ja nisam volio igrače poput Diega, uopšte mi ne djeluje kao igrač koji igra za ekipu, ne volim ja te što se zabavljaju po terenu s loptom. Ja baš imam stroge kriterije. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 23 jan 2012, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 23 jan 2012, 00:07

a zambrotta :lol: :lol: :lol: izdajica :lol: :lol: :lol: napad je **** isto,ibra,baggio,ravanelli,vialli,vieri,amoruso :D :D zalayeta,fonseca,pippo izdajica :lol: :lol:
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 23 jan 2012, 00:12

meni je san da taj romb igramo.to mi je nekako talijanski,najvise volim tu 4-4-2 sa dmf..ove nove nesto 4-2-3-1, 4-1-2-2-1 to nisu taktike moje mladosti :D :D a lilli thuram,kada ga je hrvatima dva puta zabio,ni sam nije mogao vjerovati :D :D u oko 150 utakmica,ne znam koliko je tacno 145 ili 147 dao 1 gol :D :D zebina je show bio one godine :lol: :lol:
Ti seguiremo anche noi

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 23 jan 2012, 00:15

Buffon

Thuram Ferara Canavaro Chiellini

Camoranesi Davids Zidane Nedved

Alex Trezeguet

Jednostavno smo imali previse dobrih igraca, ali evo mog pokusaja. Morao sam ovakvu odbranu, jednostavno Chielo mi mora imati mjesta. Igrac iz danasnjeg Juventusa koji ce tu biti u ekipi u doglednom vremenu, a sada je na klupi jeste Marchisio.
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 23 jan 2012, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jan 2012, 00:16

Evo mog tima:

slika

Ne znam koga bih stavio na klupu, Peruzzi, Ferrara, Marchisio, Tacchinardi, Camoranesi, Trezeguet. :mrgreen:

Onog plaćenika ne bih ni u snu nigdje stavio.
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 23 jan 2012, 00:18

je li ono sestra amorusa zena alexa :D :D :D :D u reggini je predobar bio :D ja nekako juve bez davida ne mogu zamisliti,predrag mi je,a viallia se bas i ne sjecam toliko,vise iz perioda celzija :D a ibra je car bio...sjecas se super kup evrope celzi-real madrid gus poyet za 1-0,tada je celzi najljepse igrao u evropi.zola,vialli,di mattero,gullit,casiraghi,dessai,bogarde,wise,ed de goy na golu,tore andre flo :D zambrotta ispred chiellinija :mrgreen:
Ti seguiremo anche noi

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 23 jan 2012, 00:21

Manje trollanja :mrgreen:
Pridružujem se akciji,evo mog tima,ima tu još kandidata,ali igrači poput Viallija ili Ravanellia ne mogu sa Alexom i 3zeguetom.
Ferrara ide ispred Montera jer je previše crvenih dobijao.
Conte ispred Deschampsa.

slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jan 2012, 00:23

@Montero

Igrali su oni jedne godine i CL protiv Barce, baš sa Viallijem, kući dobiju 3:1 i u gostima izgube 5:1, Rivado ih uništio golovima sa 30 metara, engleski klubovi nikad nisu imali dobre golmane, to im je najveća bojka, izuzev ove posljednje generacije Uniteda sa van der Sarom na golu.

Ali nećemo o njima, bolje da mi pričamo o našem Juventusu. ;) :D
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.