AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Vezi ti pertle Musa..........
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Piši propalo, Pulišić je imao šansu da nas vrati u meč, sad je gotovo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne moze biti, ovdje je po mnogima samo trener kriv. To sto pojedini igraci ne znaju fudbalske osnove to nista.galia95 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:11Uvijek ista priča, druže. Sve se svodi na to ko je kriv za sterilnu i nekreativnu igru, trener ili igrači. Odgovor jednostavan - i trener i igrači.milanist je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:06Gdje nam je Geri, kazu nije u Parizu, sredjuje neki biznis po Arabiji, ajde makar ce biti para, ybes rezultat ba
Opaaaaa, samo sto je krenulo, Nelos Pariz
Kad mi uvijek gubimo radi individualni gresaka j.bes ti onda takve igrace, ovo Klop ne moze nauciti nista bolje.
Tako je Slavko, ukidaj to![]()
![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ja bi rekao kardani Ameri, njihov klub dovode i otpustaju i igrace i trenere....galia95 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:11Uvijek ista priča, druže. Sve se svodi na to ko je kriv za sterilnu i nekreativnu igru, trener ili igrači. Odgovor jednostavan - i trener i igrači.milanist je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:06Gdje nam je Geri, kazu nije u Parizu, sredjuje neki biznis po Arabiji, ajde makar ce biti para, ybes rezultat ba
Kad mi uvijek gubimo radi individualni gresaka j.bes ti onda takve igrace, ovo Klop ne moze nauciti nista bolje.
![]()
Ovakvih kao Musah i Krunić ima u našoj Premijer ligi. Maestralan nastavak. Ništa ni s čim.
Reakcija kod kornera u rangu ekipa iz kantonalne lige. Musah veze kopacke dok ljudi izvode korner
Il Club più titolato al mondo!
Ako se sjetimo, mi smo osvojili scudetto zahvaljujući nevjerovatnoj hemiji u svlačionici i luđačkoj energiji i prije svega, odličnoj igri u odbrani. Sada više nema ni odlične igre u odbrani, a nema više ni Ibre u svlačionici ni Maldinija na tribinama koji su sve to motivisali. Sada tapkamo u mjestu.
Ko je kriv? SVI su krivi!
Ko je kriv? SVI su krivi!
Sad ce ovo Jovic da okrene 
Da Bog da da je Pobega poceo tekmu
Gledaj sudije nije normalan covjek, crko dabogda....
Sto nisu ponistili gol? Ne kontam nikako... Musah si vezao kopacke dok je PSG napdao. To je dozvoljeno zar ne??
Ma sjajno, i kad mislis da smo ozbiljni oni ovako primaju gol, al neka, nadat se da ce nesto naucit. Ja sam barem dobio kladionicu 2x protiv Milana 2x za Inter, jbg sigurica.
Al najbitnije je, da ih je Pioli nadigrao, ubili smo ih takticki, nema bolan PSG pojma ovo je sve na srecu.
Na srecu Mbappe predrioblo, na srecu se odvezala pertla Musah u 16cu.
al ko sam ja da pametujem, ja sam glupan koji pojma nema o fudbalu, nikad nije gledao ili igrao fudbal, pesimista koji samo vidi lose,...
forza Milan,
u nedjeljuje je Napoli, nadam se da ce te do tada opamet da ovo sto radite je glupost i nadanje da ce protivnik past na takvu budalestinu.
Al vi idalje vjerujte Pioliju koji radi fantastican posao, nadigrao je sve protivnike izgubivsi 3 boda. Jer na kraju se ne pita pozicija na tabeli vec koliki posijed lopti si imao..
Ma sjajno, i kad mislis da smo ozbiljni oni ovako primaju gol, al neka, nadat se da ce nesto naucit. Ja sam barem dobio kladionicu 2x protiv Milana 2x za Inter, jbg sigurica.
Al najbitnije je, da ih je Pioli nadigrao, ubili smo ih takticki, nema bolan PSG pojma ovo je sve na srecu.
Na srecu Mbappe predrioblo, na srecu se odvezala pertla Musah u 16cu.
al ko sam ja da pametujem, ja sam glupan koji pojma nema o fudbalu, nikad nije gledao ili igrao fudbal, pesimista koji samo vidi lose,...
forza Milan,
u nedjeljuje je Napoli, nadam se da ce te do tada opamet da ovo sto radite je glupost i nadanje da ce protivnik past na takvu budalestinu.
Al vi idalje vjerujte Pioliju koji radi fantastican posao, nadigrao je sve protivnike izgubivsi 3 boda. Jer na kraju se ne pita pozicija na tabeli vec koliki posijed lopti si imao..
Slažem se! Vratili smo brand, finansije u plusu, Ameri zadovoljni, pare se obrću, a igra na nivou sezona prije COVID-19. Ko yebe igru, opet smo IN u svijetu fudbalamemaga je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:13Ja bi rekao kardani Ameri, njihov klub dovode i otpustaju i igrace i trenere....galia95 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:11Uvijek ista priča, druže. Sve se svodi na to ko je kriv za sterilnu i nekreativnu igru, trener ili igrači. Odgovor jednostavan - i trener i igrači.milanist je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:06Gdje nam je Geri, kazu nije u Parizu, sredjuje neki biznis po Arabiji, ajde makar ce biti para, ybes rezultat ba
![]()
Sličnu priču gledamo u Manchester Unitedu. Takođe Ameri
al kako je moguce da svaku tekvu ova naša dva krilna tikvana ne udju nekad u sredinu, ono da ih lopta povuće. oni prosto zakucani ko ekseri.
Fali mi Salemakers , ovaj Polišik mi se nikako ne svidja
Fali mi Salemakers , ovaj Polišik mi se nikako ne svidja
Pusi ga leao
Jović se povrijedio na zagrijavanju

Ovo nisu istine.
Ovo nisu istine.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Haha pa nema covjek koga ni ubaciti, gdje su toliki dovedeni igraci, od 10 tri mozda igraju
Kakvu mi sirinu ove sezone imamo....
Kakvu mi sirinu ove sezone imamo....
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 25 okt 2023, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
milanist je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:13Ne moze biti, ovdje je po mnogima samo trener kriv. To sto pojedini igraci ne znaju fudbalske osnove to nista.galia95 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:11Uvijek ista priča, druže. Sve se svodi na to ko je kriv za sterilnu i nekreativnu igru, trener ili igrači. Odgovor jednostavan - i trener i igrači.milanist je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:06Gdje nam je Geri, kazu nije u Parizu, sredjuje neki biznis po Arabiji, ajde makar ce biti para, ybes rezultat ba
![]()
pa sta mislis sta rade ozbiljne ekipe?? Onako izadu na teren pa sta bude? Tacno znaju zatvori leau lopte, pulisicu nedaj ulaz u sredinu, pritisni ih na duboke lopte jer tu su jos slabi, siri igru jer to im ne ide, al brani usko jer pokusavaju proci igrace kroz sredinu...
...al opet ko sam ja da pametujem ovakve gluposti. nemam ja pojma o fudbalu, ja gledam kriket. Ima ovdje Pioli fanova koji ce opravdat ovo "fantasy" silom koja je zelila da ispadnemo iz CH. Lige
buona notte, odo ja spavat jer ovo je zavrseno
Ponoviću što sam rekao odmah nakon utakmice s Juventusom. Bataliti Ligu prvaka, gubljenje vremena! Od Napolija NE SMIJEMO izgubiti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.