FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Zna se na koga sam mislio, a to sigurno nije bio geronimo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Normalno, to su skoro svi skontali osim ovih JN dickridera.
Tuchel je (kao uostalom i Ancelotti) imao muda da pojedinim "zvijezdama" neke stvari kaze u lice i tu mu je bio kraj.
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
ali u londonu ,u minkenu slwdi zavrsavanje posla600 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 20:23https://www.facebook.com/share/v/MediJc ... tid=oFDknk
Moglo bi i protiv topnika ovako

nego ljudi bez zezancije,mislio sam da smo ufatili zalet i da je tekma protiv bvb trebala biti potvrda toga ,medjutim izgubismo na domacem terenu , ovo je ozbiljna oscilacija sto se igre tice kako dani idu iskreno malo me strah sta bi moglo biti protiv prčije londonske

Pravda za Tyson Furya
ljudi wirtza ne smijemo izgubiti ali zaista momci ako nam ga reala uzme mi smo jedna **** od kluba alii zaista ,to je igrac kapitalac za narednih 10+ a jos nas svabo ,halalit cu fonzija ali wirtza NE!!!!!!
Pravda za Tyson Furya
- Centre forward
- Kontakt:
Ne mogu svi ni u Real ybg. Pero uzima i kapom i šakom od španske sirotinje, al' ne može ih poslat' 20 na teren.
Wirtz će kod nas, sem u slučaju neke lude ponude sa Otoka tipa da novi šef kod Jedinstva, hemičar inače, pobudali i ponudi ono što mi nikad nećemo i sl.
Wirtz će kod nas, sem u slučaju neke lude ponude sa Otoka tipa da novi šef kod Jedinstva, hemičar inače, pobudali i ponudi ono što mi nikad nećemo i sl.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Centre forward je napisao/la: ↑03 apr 2024, 19:31Ne mogu svi ni u Real ybg. Pero uzima i kapom i šakom od španske sirotinje, al' ne može ih poslat' 20 na teren.

Pravda za Tyson Furya
sta je ovo decki mogli bi bez šanea ,gicbria , protiv prčije nista ne komentarisete,dajte nesto ,ima li ko od prčijaneraa da je povređen ako nije da se molimo da se povreda neka desi
,(jesam zao
) ,ha **** cilj opravdava sredstvo sta da se radi ha ja

Pravda za Tyson Furya
Nema nikoga povrijedjenog kod Arsenala,ali ce Arteta svakako protiv Bayerna odmarati igrace jer ga za vikend ceka tezi mec sa Aston Vilom u prvenstvu

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pod ovim okolnostima, upitnošću Neuera, Comana, Pavlovića, Sanea, Mazre, poraz u Londonu od jedan razlike bi bio puna šaka brade.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
alii..... imamo i mi keca u rukavu ,svi pripadnici islamske vjeroispovjesti obiljezavaju sveti mjesec Ramazan ,koliko ja znam veceras je najsvetija noc u tom mjesecu Lejletul-kadr ,gdje ko provedde noc u molitvi, ibadetu ispunice mu se zelje ,pa eto molim sve pripadnike Islamske vjeroispovjesti koji su simpatizeri bajerna ,navijaci ,da noc provedu max u ibadetu i da mole da se koji igrac prčije sto prije i ozbiljno povrijedi ,dva dosta

Pravda za Tyson Furya
Noer skijaš ima da brani pod injekcijama **** ga tata da ga **** tetkasti ,dvije sezone ce nam ujebati zbog skijanja,Coman je bio van stroja 2 mjeseca ima da igra kako zna i umije nije mu bajern drzavana firma

Ne bih se slozio da bi bas bilo dobro da uzijanim u Londonu narocito 1:0 ,nisam bas siguran da necemo od prčije primiti na A.areni .Ne znam momci se moraju dohavizati ali ozbiljno i pokazati da su profesionalci ,unatoc svim problemima i nesuglasicama koje nas zadnjih mjeseci prate ,nemamo vise sta izgubiti ostala je ta jos Lp i ako su ljudi i profesionalci da ce sve od sebe da idu dalje ,pa i da dodju do finala i na kraju i da osvoje .
Ovo je trenutak kada trebamo jedinstvo ,unatoc svemu MIA SAN MIA

post scriptum:usotalom dje su ove nase tetkice iz stare garde

Pravda za Tyson Furya
- Centre forward
- Kontakt:
Onaj mudrac Effe 
jup ljudina samo takva.
Fakat, gdje je šećer, je li ko u kontaktu sa njim? Meni je žao što nisam nikad popio kafu sa njim.

jup ljudina samo takva.

Fakat, gdje je šećer, je li ko u kontaktu sa njim? Meni je žao što nisam nikad popio kafu sa njim.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
To onaj efendija što savjetuje forumaše kako guzitCentre forward je napisao/la: ↑05 apr 2024, 19:30Fakat, gdje je šećer, je li ko u kontaktu sa njim? Meni je žao što nisam nikad popio kafu sa njim.

Rajaz je napisao/la: ↑05 apr 2024, 20:08To onaj efendija što savjetuje forumaše kako guzitCentre forward je napisao/la: ↑05 apr 2024, 19:30Fakat, gdje je šećer, je li ko u kontaktu sa njim? Meni je žao što nisam nikad popio kafu sa njim.![]()

Pravda za Tyson Furya
- Centre forward
- Kontakt:
E to već ne znam. Makaš, ofiran si ybt, ako te treba nasavjetovat' glede toga, obrati se forumskom puku, vjerujem da ima momaka spremnih za pomoć'.Rajaz je napisao/la: ↑05 apr 2024, 20:08To onaj efendija što savjetuje forumaše kako guzitCentre forward je napisao/la: ↑05 apr 2024, 19:30Fakat, gdje je šećer, je li ko u kontaktu sa njim? Meni je žao što nisam nikad popio kafu sa njim.![]()

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Prije par godina na chatu, moguće da je i @Riu sredio neku hanumu, ali nisam siguranJup je napisao/la: ↑05 apr 2024, 20:13Rajaz je napisao/la: ↑05 apr 2024, 20:08To onaj efendija što savjetuje forumaše kako guzitCentre forward je napisao/la: ↑05 apr 2024, 19:30Fakat, gdje je šećer, je li ko u kontaktu sa njim? Meni je žao što nisam nikad popio kafu sa njim.![]()
![]()
gdje to kad
![]()
INSTITUCIJA
![]()
![]()
![]()

Nisam mu se ja obraćao za pomoćCentre forward je napisao/la: ↑05 apr 2024, 22:41E to već ne znam. Makaš, ofiran si ybt, ako te treba nasavjetovat' glede toga, obrati se forumskom puku, vjerujem da ima momaka spremnih za pomoć'.Rajaz je napisao/la: ↑05 apr 2024, 20:08To onaj efendija što savjetuje forumaše kako guzitCentre forward je napisao/la: ↑05 apr 2024, 19:30Fakat, gdje je šećer, je li ko u kontaktu sa njim? Meni je žao što nisam nikad popio kafu sa njim.![]()
![]()

Kako lijepo izgleda klupa 3 dana pred Arsenal.
-
- Kontakt:
Najveći amateri na planeti. Rupamecana treba deportovati iz Minhena.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.