Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne znam na koju formaciju je mogo mijenjati sa ovim izborom igraca. Jedino da se odlucio za romb u sredini, zbog jos jednog ekstra veznjaka u sastavu.
Ili je jednostavno Szobu stavio lijevo
Ili je jednostavno Szobu stavio lijevo
Srce, čast i ponos!
Nešto je morao mijenjati u taktici, već par utakmica nemamo kontrole u sredini i mora nesto drugačije uraditi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Jel ovo nema prenosa na Areni? Na Moja TV po rasporedu nema tekme.
A2Tshabalala je napisao/la: ↑19 feb 2025, 20:20Jel ovo nema prenosa na Areni? Na Moja TV po rasporedu nema tekme.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Nisu azurni haman sa rasporedom hehe.
On topic, bice interesantno odmah sad da se vidi kakav je plan, da li zgusnuti sredinu ili samo neka rotacija.
On topic, bice interesantno odmah sad da se vidi kakav je plan, da li zgusnuti sredinu ili samo neka rotacija.
Opet nastavljamo sa ocajnim igrama.
-
- Kontakt:
Ma nije to bas toliko ocajno, a ja sam bas tezak sto se tice igre. Jota se mora malo dozvati
I'll take it
-
- Kontakt:
Sve je plod visokog pritiska. Nesto se ne sjecam da smo isli ovako visoko i jako u prethodnim tekmama. Da li su momci naspanovani ili je ova rokada napravljena da se ubije sredina, vjerovatno oboje.
Sto meni ovo treba
Ma idi u tri picke materine
Ma idi u tri picke materine
-
- Kontakt:
Ma morali su dati gol. Jota usra odmah 100% priliku
Očekivani raspad sezone u februaru
Ispuha titula ko dusica
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dva suta dva gola
Mi u napadu imamo salah i gakpa te 4 invalida

Mi u napadu imamo salah i gakpa te 4 invalida

Pa nisu uopšte loši, al' iz aviona se vidjelo da je opasnost ova lijeva strana Ville.
U najgore vrijeme primljen gol.
U najgore vrijeme primljen gol.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sto je najtuznije od svega ova njihova odbrana sa Garcijom i Disasijem se bukvalo nudi, ali mi ne znamo iskoristit. A s druge strane jako jeftine golove primamo. Szobo je fino zayebo kod prvog gola, mogo je mirne duse Allisonu pustit loptu, drugi gol Watkins iz svlavionice utrcava u prostor, a niko ga ne prati.
Nek sa Dijazom proba malo opeterit ovu desnu stranu, u kakavoj god da je formi opet moze problema naparvit. Da je nekako izjednacit, a do tri boda necemo
Nek sa Dijazom proba malo opeterit ovu desnu stranu, u kakavoj god da je formi opet moze problema naparvit. Da je nekako izjednacit, a do tri boda necemo
Srce, čast i ponos!
Vrijeme je za Darwizzzzzyyyyy time
- SoloControTutti
- Kontakt:
Zavrsnica uzasna kao i prosle godine u ove vrijeme, cak se i Jota uklopio u istu, kad najvise treba on je zakazao jos od Plymoutha kako je igrao nije uspio da isporuci, ako ne racunamo Salaha zavrsnica je katastrofalna, a prilika naprijed je bilo dosta, prelagano se dolazilo do 16erca Ville i fakat su losi nazad cijelu tekmu, dosta prostora i rupa, steta sto ovi nisu uspjeli da kazne osim one jedne situacije. Sredina teska borba ocekivano ali nazad te bekovske pozicije prije svega pustaju propuhu ali generalno defanziva losa i alergicna na clean sheetove u drugoj polovini sezone.
Nije problem izgubiti uzimajuci sve okolnosti ali od jace Ville, kompletne bez povreda koja te moze nadigrati, a ne ovakve Ville koja je zrela da primi 3 komada i da uzmes 3 boda jbg. Nejasno je da igraci koji su se naosvajali trofeja i kolektiv sa iskusnim pojedincima pati zbog nekog pritiska.
Po meni treba ubaciti Diaza na ovu stranu dole jer im je to slaba tacka veceras, Garcia tanak, a Disasi sa zutim kartonom neinteligentan stoper sklon kiksu, ali s uputstvom Diazu da ne igra kao picka i vraca lopte nazad nego da sparta, dribla i igra direktno prema golu Ville.
Nije problem izgubiti uzimajuci sve okolnosti ali od jace Ville, kompletne bez povreda koja te moze nadigrati, a ne ovakve Ville koja je zrela da primi 3 komada i da uzmes 3 boda jbg. Nejasno je da igraci koji su se naosvajali trofeja i kolektiv sa iskusnim pojedincima pati zbog nekog pritiska.
Po meni treba ubaciti Diaza na ovu stranu dole jer im je to slaba tacka veceras, Garcia tanak, a Disasi sa zutim kartonom neinteligentan stoper sklon kiksu, ali s uputstvom Diazu da ne igra kao picka i vraca lopte nazad nego da sparta, dribla i igra direktno prema golu Ville.
Zadnja izmjena: SoloControTutti, dana/u 19 feb 2025, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.