FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
termin ne zna niko 

Cak se ni za dan ne zna sa sigurnoscu, jedni govore da je subota (k'o sto i pise na zvanicnoj), a drugi da je nedjelja, kod nas slabo ko nesto zna

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nikad se termin kod nas ne zna sedam dana prije. Vjerovatno će to biti nedjelja, ali nema zvanično ništa.
Ma hajde znat će se u petak sve 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Šiljak jučer u onom prilogu na Face TV reče da se utakmica igra 01.03.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Po meni je Nedjelja oko 18.00h dobar termin.
Jedino ako nece biti prenos na TV, pa se onda taj pita sto prenosi.
Ne znam sto kukake.
Bice izmedu 3.000-5.000 sigurno, a od pobjede zavisi mnogo toga, a s obzirom da nemamo para za marketing, ovo ce biti mila majka.
Jedino ako nece biti prenos na TV, pa se onda taj pita sto prenosi.
Ne znam sto kukake.
Bice izmedu 3.000-5.000 sigurno, a od pobjede zavisi mnogo toga, a s obzirom da nemamo para za marketing, ovo ce biti mila majka.
Nedjelja u 14:30
Neeedelja i svii smo tuu a Tooome s namaa neeeema 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Greda zvuci pametno, eh sad kad bi to iz price sprovelo u dijelo bilo bi cakum pakum. Stvarno se svi nadamo da ce nesto krenuti ka pozitivnom smijeru.
Drzava ne yebe sport ni 2%,njima sport nije bitan I bori se sam ako mozes, ako ne gasi klub I vozdra.
Drzava ne yebe sport ni 2%,njima sport nije bitan I bori se sam ako mozes, ako ne gasi klub I vozdra.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Drzava tj. politka je glavni problem, nista klubovi ne mogu uz svu dobru volju ako nam politka ne dozvoli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SarajlijaTM
Sport povezuje ljude,a njih nasa razjedinjenost u bih drzi godinama na vlasti. Nije tesko zakljuciti zasto nema zakona o sportu i zakona o huliganstvu
politika u nas ne koči namjerno sport. ona ga "samo" ignoriše u potpunosti jer nema tala za političare. nema nikakvog razloga da se sjednice, komisije, kolegijumi posvećuju sportu i da se gubi vrijeme koje se može mnogo konstruktivnije iskoristiti na donošenje nekog propisa gdje ima tal, gdje će ovlaštene firme od jarana vršiti usluge, prodavati robu, praviti servise 

Ne bi bilo dosta raje koja bi to uplatila. Plafon 30ak ljudi. Pitarima su uplatila, čini mi se 22 čovjeka (po 1.500,00 KM). U ostalom nama je vaučer za tekmu koja se igrala bez publike (5 KM) kupilo ispod 50 ljudi, tako da su sve ove priče, ja bi dao milju, i ja, i ja samo šuplja. Čast izuzecima, ali takvih je jako malo.mavi je napisao/la:Baš tako, i ja bih to uradio, ima dosta raje, nas "običnih navijača", koji bi to isto uradilipile87 je napisao/la:Kako sam ja cuo zavrsen je statut i obavljenji su jos neki razgovori sa eventualnim ulagacima osim onih koji su se pominjali.Ono sto je bitno je priliv novca da bi se oslobodili obaveza placanja dugova od ovog kostantnog sto imamo. Vjerujem da ce uspjeti u prvi mah upumpati novac u klub ali da bi to postalo dugorocno i uspjesno potrebna je transparentnost u klubu.Isto se nadam da ce omoguciti malim ulagacima da sudjeluju ljudi koji bi investirali po 1000 do sta ja znam 10000 prvi bi uplatio a bilo bi dobro dosta bi ljudi dalo novac a stekao bi se osjecaj pripadnosti jer bitno je da i navijaci mogu ucestvovati veca bi bila neka moralna sadisfakcija i povjerenje nego dobit ali bi bilo dobro i pametno.
Gdje je to "dosta raje" kad se kupuju članske, godišnje? Šuplja...
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne mislim ni da bi bilo puno raje bar ne u pocetku ali bi na taj nacin ponudio navijacima da odrze konekciju sa klubom mi imamo sigurno dosta vise nekih sitnih privatnika koji bi investirali na taj nacin.Samo treba pokazati da je to isplativo neki bi to uradili zbog nekih drugih razloga.ublehas je napisao/la:
Ne bi bilo dosta raje koja bi to uplatila. Plafon 30ak ljudi. Pitarima su uplatila, čini mi se 22 čovjeka (po 1.500,00 KM). U ostalom nama je vaučer za tekmu koja se igrala bez publike (5 KM) kupilo ispod 50 ljudi, tako da su sve ove priče, ja bi dao milju, i ja, i ja samo šuplja. Čast izuzecima, ali takvih je jako malo.
Sto se tice clanskih nije sve ni do raje pa nema broja koliko sam se puta vratio sa stadiona a da nisam mogao predati za novu clansku i isto tako vjerujem da se to nije samo meni desilo.Prosle godine sam otisao uzeo sa sebe i za bebu od nepun mjesec dana da zna gdje pripada.Clanarina bi trebala biti moguce uvijek i u svaka doba jer je to klubu u interesu oni se moraju prilagoditi onima koji bi htjeli uplatiti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jesu li u prodaji polugodisnje ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Vjeruj mi da bi bio itekakvog tala kroz sport i to se može vrlo lako provući lakše nego kroz druge firme. Politika to i radi ali sa manjim klubovima tipa ribolov itd, ali za ove velike klubove i popularne sportove opstruiraju i zbog velike medijske pažnje, ali prije svega što sport ujedinjuje ljude i pravi konekcije a nacionalistima to nije u interesu. Ja to ovim indijancima pokušavam objasniti kroz reprezentativne selekcije u košarci a kvarnjaci i ovi iz sportsport zbog svojih ličnih prepucavanja pljuju po recimo ligi mladih koju je savez formirao. Ima npr ona svojih falinki ali ne kontaju Jusuf i sl kakva je ovo država i šta sve treba da se poklopi da neka stvar prođe.ChWilla je napisao/la:politika u nas ne koči namjerno sport. ona ga "samo" ignoriše u potpunosti jer nema tala za političare. nema nikakvog razloga da se sjednice, komisije, kolegijumi posvećuju sportu i da se gubi vrijeme koje se može mnogo konstruktivnije iskoristiti na donošenje nekog propisa gdje ima tal, gdje će ovlaštene firme od jarana vršiti usluge, prodavati robu, praviti servise
Zlatan bi nam dobro došao prije svega što privlači publiku. Garantujem da bi bilo 10.000 na Grbi protiv Olimpica zbog Zlaje. To ja stalno govorim. Trebaš uvijek nekog takvog pokušati dovesti ako možeš. Znam da je šuplja ali samo navodim razlog.
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Upravo tako. Mi(kao narod) smo prvaci u bacanju šuplje. SRAMOTA JE ZVATI SE ILI PREDSTAVLJATI SE KAO NAVIJAC JEDNOG KLUBA A NEBITI NJEGOV CLAN!!!bagrcavi je napisao/la:Gdje je to "dosta raje" kad se kupuju članske, godišnje? Šuplja...
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Nebi bilo loše angažovati kakvu vaspitačicu zbog ovog vrtića na forumu.
Trenutno korisnika/ca: Exabot [Bot] i 13 gostiju.