FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FaraonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 22 feb 2015, 13:57

super je napisao/la:04.03 je skupstina,
Ok, hvala :)

@fcz

Zlatan Muslimović, ma šuplja žestoka, nemamo mi para za te zayebancije :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 22 feb 2015, 14:01

Neandertalac je napisao/la:
fcz je napisao/la:Moze li objasnjenje ko je ZM za nas malo "sporije"? :mrgreen:
Zlatan Muslimovic. Ma nigdje veze...
Ni na kraj pameti mi covjek nije bio. :) Prebirem sadasnje i bivse igrace iz nase lige pa nikako da skontam...

Pa, pod uslovom da nije zajebancija neka, moje misljenje je da bi mogao koristiti (vise iskustvom nego nekom snagom i svjezinom), ALI ako se nece nista posebno placati.

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 22 feb 2015, 14:21

Pustite se pitarluka

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 22 feb 2015, 14:37

Slovenački biznismen Izet Rastoder stigao je sinoč u Sarajevo gdje se susreo s čelnicima Fudbalskog kluba Željezničar.

U jednom sarajevskom restoranu, on je obavio prvu rundu razgovora s vodećim ljudima najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba, saznaje portal ****.ba.
Slovenački ''kralj banana'' i ranije je bio u određenim kombijacijama za učešće u radu sarajevskog kluba, ali novi Statut na kojem se na Grbavici intenzivno radi, konačno će mu ponuditi mogućnost da postane jedan od ulagača.

Nisu poznati detalji razgovora, ali pretpostavlja se da će u novom načinu funkcionisanja Fudbalskog kluba Željezničar, značajna uloga pripasti upravo Izetu Rastoderu kao i još nekim uglednim domaćim i biznismenima iz regije koji su pokazali ozbiljan interes za ulaganje.

Više informacija bit će poznato u narednim danima.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 feb 2015, 15:10

Ljudi, sta nam je sa Nerminom u Gentu? Nije sto je nas, ali nemoze me niko ubjediti da on nema kvaliteta za prosjecni belgijski klub (iako ove sezone igraju odlicno, ali nemojte se zavaravati)... Nazalost povreda je uradila svoje ali je se oparavio fantasticno i sama cinjenica da je posle te iste ostvario ovakav solidan transfer pokazuje da se radi o dobrom igracu. Ali da za skoro 8 mjeseci nije odigro sta tri utakmice je za mene neshvatljivo. Zna li neko nesta vise o ovome slucaju? Nije valjda opet povrijedjen... :(
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 22 feb 2015, 15:14

sajo10 je napisao/la:Ljudi, sta nam je sa Nerminom u Gentu? Nije sto je nas, ali nemoze me niko ubjediti da on nema kvaliteta za prosjecni belgijski klub (iako ove sezone igraju odlicno, ali nemojte se zavaravati)... Nazalost povreda je uradila svoje ali je se oparavio fantasticno i sama cinjenica da je posle te iste ostvario ovakav solidan transfer pokazuje da se radi o dobrom igracu. Ali da za skoro 8 mjeseci nije odigro sta tri utakmice je za mene neshvatljivo. Zna li neko nesta vise o ovome slucaju? Nije valjda opet povrijedjen... :(
Trebali smo ga posuditi do kraja sezone
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 22 feb 2015, 15:54

Ja koliko sam upratio, od ona dva ekspresna zuta kartona nema ga ni na mapi

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 feb 2015, 16:01

zeljeznicar1 je napisao/la:Imamo li se čemu nadati od skupštine?
To je trenutno jedino rjesenje svih problema u klub, usvajanje statuta i da konacno pocnu pristizati partneri, sponozori tj. NOVAC.

Ako to ne prođe ili ne uspije, tek cemo onda imati probleme jer mi ovako mozemo do kraja ove sezone a od naredne Bog zna kako cemo u ligi a nesto vise i ne spominjati.
Sve da izborimo europu to je nekih cirka 150-200 hiljada €, jer realno mi ako jedno pret-kolo prođemo dobro je, a koliko imamo dugova, obaveza, pa tek onda plate igracima, razno razni troskovi to je nista.

I onda ti neko dođe spominje pojacanja, pripreme, hoce jak tim itd.

Vec sam ranije napisao da klube ne smije i ne moze da zivijet od europe do europe, jer cemo istu vec od naredne sezone jos teze izboriti !

:|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 22 feb 2015, 16:04

https://www.youtube.com/watch?v=rc7P-jAKAD4

Gostovanje predsjednika Gredića na face tv-u..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 22 feb 2015, 16:08

sajo10 je napisao/la:Ljudi, sta nam je sa Nerminom u Gentu? Nije sto je nas, ali nemoze me niko ubjediti da on nema kvaliteta za prosjecni belgijski klub (iako ove sezone igraju odlicno, ali nemojte se zavaravati)... Nazalost povreda je uradila svoje ali je se oparavio fantasticno i sama cinjenica da je posle te iste ostvario ovakav solidan transfer pokazuje da se radi o dobrom igracu. Ali da za skoro 8 mjeseci nije odigro sta tri utakmice je za mene neshvatljivo. Zna li neko nesta vise o ovome slucaju? Nije valjda opet povrijedjen... :(
Glup crveni karton dobi i od tad ga nigdje nema..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 feb 2015, 16:22

Željooooo je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=rc7P-jAKAD4

U ovom razgovoru je zaista sve ljepo ispricao, uljeva mi neku nadu za bolju buducnost.

Skupstina je na potezu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 feb 2015, 16:42

Elegant je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=rc7P-jAKAD4

U ovom razgovoru je zaista sve ljepo ispricao, uljeva mi neku nadu za bolju buducnost.

Skupstina je na potezu.
Fino stvarno govori Gredic.
Jos da ova teorija prede u praksu, bice super... :)

@Super, ajde pisi da je status usvojen vise... :D

incara
Kontakt:

Post Postao/la incara » 22 feb 2015, 16:53

Evo vas i u PES-u :D
" onclick="window.open(this.href);return false;

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 feb 2015, 17:32

treba biti realan, to je drugi svijet u odnosu na našu ligu. zola nema ranijeg iskustva u jačoj ligi od naše, a godinu dana od 20. do 21. godine je propustio. i da je sad potpuno isti, izgubio je godinu razvoja i napretka u najkritičnijem periodu. ja se nadam i vjerujem da će on to prevazići jer je riječ o velikom talentu i radniku.

a statut je gotov u smislu da je napravljen, usvojen bi trebao biti na toj skupštini. ja lično očekujem da bude opušteno usvojen.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 feb 2015, 18:09

fcz je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
fcz je napisao/la:Moze li objasnjenje ko je ZM za nas malo "sporije"? :mrgreen:
Zlatan Muslimovic. Ma nigdje veze...
Ni na kraj pameti mi covjek nije bio. :) Prebirem sadasnje i bivse igrace iz nase lige pa nikako da skontam...

Pa, pod uslovom da nije zajebancija neka, moje misljenje je da bi mogao koristiti (vise iskustvom nego nekom snagom i svjezinom), ALI ako se nece nista posebno placati.
znam da je šuplja, ali jedan takav igrač bi u posjeti i publicitetu vratio dobar dio para koje bi mu dali čak i ako rezultat izostane. a konkretno sa njim, bio bi san da baja igra polušpica malo iza njega.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 feb 2015, 20:11

Bravo Cengic Wila u tom i jest fazon jer najmanje ima navijaca izmedju 30-40 kuka a ti navijace hoce da fudbal gledaju njih neinteresuju ni baklje ni neka furanja nego brate akcije driblinzi golovi a bez te da tako kazem srednje publike je tesko bit odrziv plus ta vrsta publike bi i placala skuplju kartu ali da imaju sta gledat.Treba ih vratit jer vecina raje sto dolazi su mladji i penzija.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 feb 2015, 20:28

Znači sad se čeka skupština :)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 22 feb 2015, 20:33

Manite se navijači priče o skupštini i statutu, što se manje nadate manje ćete se razočarati. Pustite to ljudima kojima i jeste to posao, da to rade.

Naš je posao da u što većem broju dođemo na Grbavicu na utakmicu protiv Olimpica i da što jače i vatrenije podržimo svog Želju u borbi za prva 3 važna boda u novoj polusezoni, a svaki bod će nositi svoju težinu u narednom periodu.

Forza Željo!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 feb 2015, 21:21

Nas posao je da dodjemo, a siguran sam da 50% tih navijaca sa derbija i evropskih tekmi i nema pojma da se liga igra sljedeci vikend a da ne pricam da 90% ljudi ne zna termin, dan, i sl. Opet 2,3 milje standardnih a i kola u kolo, zavisno od rezultata jos i gore. Barem ja tako mislim, **** je nasa raja...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 feb 2015, 21:25

Ma ne osuđujem ja ni ove euro i derbi navijače, ljudi dođu da vide neku ekipu i kvalitet a takve utakmice su kod nas par puta godišnje, a i taj kvalitet je sasvim upitan... ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 51 gost.