Ok, hvalasuper je napisao/la:04.03 je skupstina,

@fcz
Zlatan Muslimović, ma šuplja žestoka, nemamo mi para za te zayebancije

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ok, hvalasuper je napisao/la:04.03 je skupstina,
Ni na kraj pameti mi covjek nije bio.Neandertalac je napisao/la:Zlatan Muslimovic. Ma nigdje veze...fcz je napisao/la:Moze li objasnjenje ko je ZM za nas malo "sporije"?
Trebali smo ga posuditi do kraja sezonesajo10 je napisao/la:Ljudi, sta nam je sa Nerminom u Gentu? Nije sto je nas, ali nemoze me niko ubjediti da on nema kvaliteta za prosjecni belgijski klub (iako ove sezone igraju odlicno, ali nemojte se zavaravati)... Nazalost povreda je uradila svoje ali je se oparavio fantasticno i sama cinjenica da je posle te iste ostvario ovakav solidan transfer pokazuje da se radi o dobrom igracu. Ali da za skoro 8 mjeseci nije odigro sta tri utakmice je za mene neshvatljivo. Zna li neko nesta vise o ovome slucaju? Nije valjda opet povrijedjen...
To je trenutno jedino rjesenje svih problema u klub, usvajanje statuta i da konacno pocnu pristizati partneri, sponozori tj. NOVAC.zeljeznicar1 je napisao/la:Imamo li se čemu nadati od skupštine?
Glup crveni karton dobi i od tad ga nigdje nema..sajo10 je napisao/la:Ljudi, sta nam je sa Nerminom u Gentu? Nije sto je nas, ali nemoze me niko ubjediti da on nema kvaliteta za prosjecni belgijski klub (iako ove sezone igraju odlicno, ali nemojte se zavaravati)... Nazalost povreda je uradila svoje ali je se oparavio fantasticno i sama cinjenica da je posle te iste ostvario ovakav solidan transfer pokazuje da se radi o dobrom igracu. Ali da za skoro 8 mjeseci nije odigro sta tri utakmice je za mene neshvatljivo. Zna li neko nesta vise o ovome slucaju? Nije valjda opet povrijedjen...
U ovom razgovoru je zaista sve ljepo ispricao, uljeva mi neku nadu za bolju buducnost.Željooooo je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=rc7P-jAKAD4
Gostovanje predsjednika Gredića na face tv-u..
Fino stvarno govori Gredic.Elegant je napisao/la:U ovom razgovoru je zaista sve ljepo ispricao, uljeva mi neku nadu za bolju buducnost.Željooooo je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=rc7P-jAKAD4
Gostovanje predsjednika Gredića na face tv-u..
Skupstina je na potezu.
treba biti realan, to je drugi svijet u odnosu na našu ligu. zola nema ranijeg iskustva u jačoj ligi od naše, a godinu dana od 20. do 21. godine je propustio. i da je sad potpuno isti, izgubio je godinu razvoja i napretka u najkritičnijem periodu. ja se nadam i vjerujem da će on to prevazići jer je riječ o velikom talentu i radniku.sajo10 je napisao/la:Ljudi, sta nam je sa Nerminom u Gentu? Nije sto je nas, ali nemoze me niko ubjediti da on nema kvaliteta za prosjecni belgijski klub (iako ove sezone igraju odlicno, ali nemojte se zavaravati)... Nazalost povreda je uradila svoje ali je se oparavio fantasticno i sama cinjenica da je posle te iste ostvario ovakav solidan transfer pokazuje da se radi o dobrom igracu. Ali da za skoro 8 mjeseci nije odigro sta tri utakmice je za mene neshvatljivo. Zna li neko nesta vise o ovome slucaju? Nije valjda opet povrijedjen...
znam da je šuplja, ali jedan takav igrač bi u posjeti i publicitetu vratio dobar dio para koje bi mu dali čak i ako rezultat izostane. a konkretno sa njim, bio bi san da baja igra polušpica malo iza njega.fcz je napisao/la:Ni na kraj pameti mi covjek nije bio.Neandertalac je napisao/la:Zlatan Muslimovic. Ma nigdje veze...fcz je napisao/la:Moze li objasnjenje ko je ZM za nas malo "sporije"?Prebirem sadasnje i bivse igrace iz nase lige pa nikako da skontam...
Pa, pod uslovom da nije zajebancija neka, moje misljenje je da bi mogao koristiti (vise iskustvom nego nekom snagom i svjezinom), ALI ako se nece nista posebno placati.