DANTES je napisao/la:Nego hoće li biti posla oko meksičkog zida, za majstora diplinga?Vijadukt je napisao/la:...
Ne znam, meni nudili da idem u Zagreb, neka se zgrada radi. Daleko mi do Zagreba, jos da idem u Meksiko.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
DANTES je napisao/la:Nego hoće li biti posla oko meksičkog zida, za majstora diplinga?Vijadukt je napisao/la:...
Najpošteniji smo u organizovanom kriminalu :mrgreenBosniacum Lilium je napisao/la:Ne znate se bas cjenkati. Najposteniji ste u trgovanju :pDANTES je napisao/la:Jer smo budaleBosniacum Lilium je napisao/la:Hrvati se žale na Arape. Bošnjaci se žale na Arape. Jedino Srbima odgovaraju Arapi.
Posao je posao i od Srba nema boljih ljudi za trgovinu
Na ovo ti se pristalo u Dejtonu.IlProfessore je napisao/la:.
Monolog je to u korijenu sasjekao, pa nije biloFederer17 je napisao/la:Je l' se to opet kak'a fina rasprava vodila dok mene nije bilo, vidim @Hendo dobio ban?
Sumnjam da u januaru 2017. ove članke na teletekstu čitaju i oni koji ih moraju odraditi. Prekopirali dio članka sa Nezavisnih novina i to je to...IlProfessore je napisao/la:![]()
Nije valjda zbog Aćif-efendije? Upratih nekad da je nešto postavljao kad sam listao temuMokes je napisao/la:Monolog je to u korijenu sasjekao, pa nije biloFederer17 je napisao/la:Je l' se to opet kak'a fina rasprava vodila dok mene nije bilo, vidim @Hendo dobio ban?
Ovo bih kupio isti časFederer17 je napisao/la:![]()
Ne pricas da si posto novinarMonolog je napisao/la:Hendo će se vratiti kad nauči osnovne pojmove.
lik ti rekao cao, nije izvadio noz da te izboderasavoje je napisao/la:Cekam bus. I sad ispred mene klupa. I odjednom neki lik prilazi iza mene, dolazi pred tu klupu, stavlja na nju kesu koju je nosio, okrece se za 45 stepeni, pogleda me i kaze cao. Ja 'vakoi samo lagano pocnem hodati gore-dolje.
Nakon pet minuta takvog hodanja, idem pravo i sad ne gledam pravo, ali vidim preko oka da prilazi neko, kontam u sebi, evo jos jedne budale, staje pored i vice selam, ja stala, pogledam preko oka, kad jaran iz osnovne. A mati moja ovo sve ludo. [emoji38]
Za*ebano je biti corav. Moze ti prici neko, i izbosti te dok skontas koliko je sati.
miki_92 je napisao/la: lik ti rekao cao, nije izvadio noz da te izbode