Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: Chat
Ne kontam ni ja wannabe amere, ateističko-napredne persone koji glume da su pokupili svu pamet svijeta i da su yebeni politički analitičari pa se dive potezima ovog orangutana koji je samo igračka u rukama onih koji se za sve pitaju. A i čuj "od boga zaboravljene zemlje" koje imaju historiju koja datira nekoliko hiljada godina više od ove amerike i njenih rasističkih i klerofašističkih vlada na koju vam se vlaže klitorisi.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Logika na nivou "ti nisi Seseljevac, al ste obojica protiv Vucica..."DANTES je napisao/la: Ti nisi neonacista. Ali tvoji stavovi jesu. Jbg

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
I ja sam expert za QBasic, tako da mozemo zajedno osnovati neku kompaniju.Donnie Darko je napisao/la: Znači moje je samo da budem strpljiv, samo je pitanje vremena kada ću postati direktor svemira preko svog znanja u Liberty Basicu![]()

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
fkt o cemu je rijec?Puma je napisao/la:Cash me outside, howbow dah ?
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Nerminovic
- Kontakt:
Hahahahahaha pa ovo nisu istine, kud ti ovdjeCartman je napisao/la:Selam momcima, Nerminovicu i Badi.

Dobrodosao nazad kloco, idi sad vodi Jedinstvo Manchester do titule ipak je to tvoj klub

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jesi ti poslušao novi Run the JewelsDonnie Darko je napisao/la:
Jesil poslušao Unreleased LP

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa gdje te poredim?DANTES je napisao/la:Ti nisi neonacista. Ali tvoji stavovi jesu. JbgKawhi je napisao/la:Svaka čast.Besic je napisao/la:Zahtjevam moderatorsku protekciju.
@kawhi toliko te dobro kopiram da se ne zna ko je original.Meni je takva spika jer je idiotski samo puštati ljude iz ratnih zona bez ikakve provjere. Ova Trumpova zabrana će biti na snazi dok ne budu mogli razlikovati pravu izbjeglicu koja bježi od rata, od nekog ratnog zločinca, potencijalnog teroriste, ili čovjeka koji uopšte nije iz ratne zone. Nemoj me porediti s neonacistima. Vrijeđaš me.Vijadukt je napisao/la: Pa tu vam je negdje spika, barem oko izbjeglica.

Ovi sto su protiv Arapa u BIH imaju istu pricu, ali nema tu neonaciste s glave.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kawhi možda jest šupak, ali neonacista nije 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:jest šupak
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
što si mene citirao gosn diplingu?Vijadukt je napisao/la:
Pa gdje te poredim?Nisam toliki levat. Gdje cu to reci, i ko sam ja da ti to govorim. Ne etiketiram ljude, daleko od toga. Kazem samo da imate slicnu, znaci ne istu, spiku za izbjeglice.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Još sutra ispit i onda pauza do popravnih.Federer17 je napisao/la: Mrtva tema bez knjizevnika, haman svi ucimo.

Ne treba odbacivati dobre stvari samo zbog toga što se loši ljudi slažu s tobom. Druga su stvar Arapi i BiH. Oni ne migriraju nego dolaze turistički, a i da migriraju sve dok rade to na legalan način uredu je. Tu je problem što kod gradnje objekata dosta stvari ide ispod stola kao i sve drugo u BiH. To je naš problem ipak.Vijadukt je napisao/la:
Pa gdje te poredim?Nisam toliki levat. Gdje cu to reci, i ko sam ja da ti to govorim. Ne etiketiram ljude, daleko od toga. Kazem samo da imate slicnu, znaci ne istu, spiku za izbjeglice.
Razumijem ja na koje ti ljude misliš. I da takvi uvijek na sebe privuku pažnju pa i odgovaraju onim koji prave sranja poput Angele. Šta god da uradi ona može reći "evo alternativa su neonacisti" što nažalost i radi. Ko što kod nas korumpirana klika na vlasti uvijek ima nekog komunjaru, Dodika, dr. Đokanovića i slične.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hrvati se žale na Arape. Bošnjaci se žale na Arape. Jedino Srbima odgovaraju Arapi.
Posao je posao i od Srba nema boljih ljudi za trgovinu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kawhi je napisao/la:Još sutra ispit i onda pauza do popravnih.Federer17 je napisao/la: Mrtva tema bez knjizevnika, haman svi ucimo.
Ne treba odbacivati dobre stvari samo zbog toga što se loši ljudi slažu s tobom. Druga su stvar Arapi i BiH. Oni ne migriraju nego dolaze turistički, a i da migriraju sve dok rade to na legalan način uredu je. Tu je problem što kod gradnje objekata dosta stvari ide ispod stola kao i sve drugo u BiH. To je naš problem ipak.Vijadukt je napisao/la:
Razumijem ja na koje ti ljude misliš. I da takvi uvijek na sebe privuku pažnju pa i odgovaraju onim koji prave sranja poput Angele. Šta god da uradi ona može reći "evo alternativa su neonacisti" što nažalost i radi. Ko što kod nas korumpirana klika na vlasti uvijek ima nekog komunjaru, Dodika, dr. Đokanovića i slične.
eto vidis, preletim tekst, ugledam angelu i odmah nemam potrebu da citam ostatak. Budi mi pozdravljen.
Mrsko mi bilo traziti gdje je sam napisao.DANTES je napisao/la:što si mene citirao gosn diplingu?Vijadukt je napisao/la:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Jer smo budaleBosniacum Lilium je napisao/la:Hrvati se žale na Arape. Bošnjaci se žale na Arape. Jedino Srbima odgovaraju Arapi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne znate se bas cjenkati. Najposteniji ste u trgovanju :pDANTES je napisao/la:Jer smo budaleBosniacum Lilium je napisao/la:Hrvati se žale na Arape. Bošnjaci se žale na Arape. Jedino Srbima odgovaraju Arapi.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Nego hoće li biti posla oko meksičkog zida, za majstora diplinga?Vijadukt je napisao/la:...

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.