Udati se u neko mjesto, ne znaci automatski i zivjeti u istom.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa eto, možeš li činjenicu da još uvijek programiramo u Liberty Basicu izvrnuti u neko proročanstvo?Dex je napisao/la: To je jezik budućnosti, profesor je predvidio pobjedu Donalda Trumpa.Treba ga iskoristit, za kladionice, možda bude tako uspješan![]()
Pa draga tetka, ko ti je malo pilerasavoje je napisao/la:A pile je ko?
Udati se u neko mjesto, ne znaci automatski i zivjeti u istom.
U jednom trenutku, svijet će krenuti unazad, a tada će poznavanja Libertya biti poželjnoDonnie Darko je napisao/la:Pa eto, možeš li činjenicu da još uvijek programiramo u Liberty Basicu izvrnuti u neko proročanstvo?Dex je napisao/la: To je jezik budućnosti, profesor je predvidio pobjedu Donalda Trumpa.Treba ga iskoristit, za kladionice, možda bude tako uspješan![]()
Uzdam se u tebe
Znači moje je samo da budem strpljiv, samo je pitanje vremena kada ću postati direktor svemira preko svog znanja u Liberty BasicuDex je napisao/la: U jednom trenutku, svijet će krenuti unazad, a tada će poznavanja Libertya biti poželjno
Znaš kako je to u književnosti bilo, kad je nakon antike, i pauze poslije nje, nastupila klasika.Bilo je poželjo bit poznavalac antičke književnosti, liberty basic je isto, antika programera, a ipak će poslužiti, kada se vratimo korijenimaDonnie Darko je napisao/la:Znači moje je samo da budem strpljiv, samo je pitanje vremena kada ću postati direktor svemira preko svog znanja u Liberty BasicuDex je napisao/la: U jednom trenutku, svijet će krenuti unazad, a tada će poznavanja Libertya biti poželjno![]()
Ta tvoja budućnost zvuči kao Mad Max sa programerima.
Immortan Joe će biti slovenac koji barata libertijemDex je napisao/la:Znaš kako je to u književnosti bilo, kad je nakon antike, i pauze poslije nje, nastupila klasika.Bilo je poželjo bit poznavalac antičke književnosti, liberty basic je isto, antika programera, a ipak će poslužiti, kada se vratimo korijenimaDonnie Darko je napisao/la:Znači moje je samo da budem strpljiv, samo je pitanje vremena kada ću postati direktor svemira preko svog znanja u Liberty BasicuDex je napisao/la: U jednom trenutku, svijet će krenuti unazad, a tada će poznavanja Libertya biti poželjno![]()
Ta tvoja budućnost zvuči kao Mad Max sa programerima.![]()
Mad Max, vidiš, treba se odgledat opet
JesamDonnie Darko je napisao/la:[
Immortan Joe će biti slovenac koji barata libertijem![]()
Jesil poslušao Unreleased LP
Ja još uvijek preskočim tu pjesmu svaki putDex je napisao/la:JesamDonnie Darko je napisao/la:[
Jesil poslušao Unreleased LPTaman što sam izašao iz sobe, prođem kraj kafeterije u domu, pjeva False alarm
Party Monster sam svario, ima neki zvuk, al False alarmDonnie Darko je napisao/la:Ja još uvijek preskočim tu pjesmu svaki putDex je napisao/la:JesamDonnie Darko je napisao/la:[
Jesil poslušao Unreleased LPTaman što sam izašao iz sobe, prođem kraj kafeterije u domu, pjeva False alarm
Tačnije podešeno je da tačno prije refrena prebaci na sljedeću
UmjetnostFalse alarm (hey, hey, hey, hey)
False alarm (hey, hey, hey, hey)
False alarm (hey, hey, hey, hey, hey)
False alarm (hey, hey, hey, hey, hey)
Svaka čast.Besic je napisao/la:Zahtjevam moderatorsku protekciju.
@kawhi toliko te dobro kopiram da se ne zna ko je original.
Meni je takva spika jer je idiotski samo puštati ljude iz ratnih zona bez ikakve provjere. Ova Trumpova zabrana će biti na snazi dok ne budu mogli razlikovati pravu izbjeglicu koja bježi od rata, od nekog ratnog zločinca, potencijalnog teroriste, ili čovjeka koji uopšte nije iz ratne zone. Nemoj me porediti s neonacistima. Vrijeđaš me.Vijadukt je napisao/la: Pa tu vam je negdje spika, barem oko izbjeglica.
Ti nisi neonacista. Ali tvoji stavovi jesu. JbgKawhi je napisao/la:Svaka čast.Besic je napisao/la:Zahtjevam moderatorsku protekciju.
@kawhi toliko te dobro kopiram da se ne zna ko je original.Meni je takva spika jer je idiotski samo puštati ljude iz ratnih zona bez ikakve provjere. Ova Trumpova zabrana će biti na snazi dok ne budu mogli razlikovati pravu izbjeglicu koja bježi od rata, od nekog ratnog zločinca, potencijalnog teroriste, ili čovjeka koji uopšte nije iz ratne zone. Nemoj me porediti s neonacistima. Vrijeđaš me.Vijadukt je napisao/la: Pa tu vam je negdje spika, barem oko izbjeglica.
Its all trueKawhi je napisao/la: Ispunjava predizborna obećanja.![]()
Doduše, još to nigdje nisam vidio. Možda je samo izmišljotina CNNa i ostalih.
Zasad znam da je zabranio migraciju iz Jemena, Sirije, Iraka, Somalije i još poneke od boga zaboravljene zemlje.
rasavoje je napisao/la:Naravno da ne.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 237 gostiju.