Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Vidio sam ti Koketa.Dex je napisao/la:...

djevojka za jednu vece, mislim, briga me ...

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ispunjava predizborna obećanja.madridist je napisao/la:karan
Inace Dump odobrio gradnju meksickog zida koji bi mogao kostati oko 12 milijardi dolara

Doduše, još to nigdje nisam vidio. Možda je samo izmišljotina CNNa i ostalih.
Zasad znam da je zabranio migraciju iz Jemena, Sirije, Iraka, Somalije i još poneke od boga zaboravljene zemlje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Najjaci komentar na zid jeKawhi je napisao/la:Ispunjava predizborna obećanja.madridist je napisao/la:karan
Inace Dump odobrio gradnju meksickog zida koji bi mogao kostati oko 12 milijardi dolara![]()
Zasad znam da je zabranio migraciju iz Jemena, Sirije, Iraka, Somalije i još poneke od boga zaboravljene zemlje.
"Droga ce poskupit"

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Otežava ilegalnu migraciju i dilanje droge jednim potezom. Kakav vizionar.madridist je napisao/la:Najjaci komentar na zid jeKawhi je napisao/la:Ispunjava predizborna obećanja.madridist je napisao/la:karan
Inace Dump odobrio gradnju meksickog zida koji bi mogao kostati oko 12 milijardi dolara![]()
"Droga ce poskupit"

U prevodu ukida uvoz i distribuciju 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Tebe bi trebalo poslati u Jamel. Jesi kad cuo za taj Nazidorf? Tamo imas istomisljenike.Kawhi je napisao/la:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Nikad čuo. Google mi kaže da ima grad u Tunisu i selo u Njemačkoj. Pretpostavljam da ti misliš na ovo drugo.Vijadukt je napisao/la:Tebe bi trebalo poslati u Jamel. Jesi kad cuo za taj Nazidorf? Tamo imas istomisljenike.Kawhi je napisao/la:

A signpost near the main road pointed to Vienna, Paris, and to the birthplace of Adolf Hitler: Braunau am Inn.

Dođe lik u Zavidoviće, koncert u rupi u koju niko ne dolazi imao, cijelu noć lik kafanu častioVijadukt je napisao/la:Vidio sam ti Koketa.Dex je napisao/la:...![]()
djevojka za jednu vece, mislim, briga me ...

Vidio sam ga i ja neki dan

Zar sexy biznismen nije druga pjesma

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Pa ja. citavih 11 kuca.Kawhi je napisao/la:Nikad čuo. Google mi kaže da ima grad u Tunisu i selo u Njemačkoj. Pretpostavljam da ti misliš na ovo drugo.Vijadukt je napisao/la:Tebe bi trebalo poslati u Jamel. Jesi kad cuo za taj Nazidorf? Tamo imas istomisljenike.Kawhi je napisao/la:
Zasad znam da je zabranio migraciju iz Jemena, Sirije, Iraka, Somalije i još poneke od boga zaboravljene zemlje.Wiki kaže da je poznato po neonacistima. Gdje ćeš me među njih.
A signpost near the main road pointed to Vienna, Paris, and to the birthplace of Adolf Hitler: Braunau am Inn.
na ulazu u selo
Ucite da ne bi radili u banci.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
2 u 1. gacice i biznismenDex je napisao/la: Zar sexy biznismen nije druga pjesma
Kuci kuci kuci kuci kucii sad kod nje, ne trebas mi sada trebo si mi malopre
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- legenda reala
- Kontakt:
Sta si to okreno leda mentoru 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Ucite da ne bi radili u banci.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Tri je noći spojilaVijadukt je napisao/la:2 u 1. gacice i biznismenDex je napisao/la: Zar sexy biznismen nije druga pjesma

Šta je ovorasavoje je napisao/la:

Uštipak likes big booty women, uštipak likes big booty womenrasavoje je napisao/la:Dzej Lo.
Jos dva dana i godisnji.
Kako me noge bole. Sta je reci? kuknjava
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.