To našao ikonu na tavanu doma u Nedžarićima?Dex je napisao/la:Kad spoznaš da ti je srpska verzija imena glasi Zoran

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To našao ikonu na tavanu doma u Nedžarićima?Dex je napisao/la:Kad spoznaš da ti je srpska verzija imena glasi Zoran
Nisam tražioKawhi je napisao/la:To našao ikonu na tavanu doma u Nedžarićima?Dex je napisao/la:Kad spoznaš da ti je srpska verzija imena glasi Zoran
Guglaotuzlak1987 je napisao/la:Gdje si to nasao?Dex je napisao/la:Kad spoznaš da ti je srpska verzija imena glasi Zoran
Jednom na svirku, ostatak je kafa bila.Kakav su kapučino s jafom imali, kada sam bio zadnji putBesic je napisao/la:Dex je napisao/la:Kad spoznaš da ti je srpska verzija imena glasi Zoran![]()
Ne znam jesam li ikad bio u koroni po noci, nisu mainstream
Šta ti ko kanom studiraš?tuzlak1987 je napisao/la:Kod mene u generaciji ima jedna cura prosjek tacno 8, svi ostali ispod. Pokupis sesticu na prvom ili drugom roku, ima jedno 10 predmeta gdje je 6 najvise i sto mozes dobiti. A i nema se vremena da se ponistava nesto, sto dobijes dobijes. Ta cura je ponistavala pa izlazila na drugom, na trecem, cetvrtom i nabila 8 ..
Tako da je ponistavanje cisti luksuz ili nemoguce iz nekih predmeta
ElektrotehnikaDANTES je napisao/la:Šta ti ko kanom studiraš?tuzlak1987 je napisao/la:Kod mene u generaciji ima jedna cura prosjek tacno 8, svi ostali ispod. Pokupis sesticu na prvom ili drugom roku, ima jedno 10 predmeta gdje je 6 najvise i sto mozes dobiti. A i nema se vremena da se ponistava nesto, sto dobijes dobijes. Ta cura je ponistavala pa izlazila na drugom, na trecem, cetvrtom i nabila 8 ..
Tako da je ponistavanje cisti luksuz ili nemoguce iz nekih predmeta
Dal je ovo Sefić 2 il je starac žurio na tramvaj?Dex je napisao/la:
Jednom na svirku, ostatak je kafa bila.Kakav su kapučino s jafom imali, kada sam bio zadnji put![]()
U pm, prolazim tamo kod Remize, kad zastoj, ne možeš nigdje.I ono jedva prođeš i vidiš leš.Ode mi već dan u pm
Ne bih se kladio u to, al mislim da je ovaj prešao preko crvenog, al ništa nije isključeno.Kawhi je napisao/la:Dal je ovo Sefić 2 il je starac žurio na tramvaj?Dex je napisao/la:
Jednom na svirku, ostatak je kafa bila.Kakav su kapučino s jafom imali, kada sam bio zadnji put![]()
U pm, prolazim tamo kod Remize, kad zastoj, ne možeš nigdje.I ono jedva prođeš i vidiš leš.Ode mi već dan u pm
Krenuo ja s Ilidže do McDa iako nikad ne jedem tu. Nešto mi se jeo hambaš. I gužva ispod mosta na Stupu počela i samo skrenem na autoput.
Sam jedešDex je napisao/la:Kesten pire
Kad se trenira, mora jes jestBvB09 je napisao/la:Sam jedešDex je napisao/la:Kesten pire
Dex je napisao/la:Kad se trenira, mora jes jest
Šuti u šoku sam, gledam ko se sve udaje kod nas, tugaBvB09 je napisao/la:Dex je napisao/la:Kad se trenira, mora jes jest
Tako cu i ja govorit za godinu,kad se ti ozenis..Dex je napisao/la:Šuti u šoku sam, gledam ko se sve udaje kod nas, tugaBvB09 je napisao/la:Dex je napisao/la:Kad se trenira, mora jes jest
Neću se ja sljedeće godine ženitNarin je napisao/la: Tako cu i ja govorit za godinu,kad se ti ozenis..
Tacan odgovor.madridist je napisao/la:karan
Inace Dump odobrio gradnju meksickog zida koji bi mogao kostati oko 12 milijardi dolara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.