bojler je napisao/la:Ne pita se on bracala nego onaj predsjednikMajkl je napisao/la:Da li ce Celavac pustiti Borcu danas i pokazati da je klosar ili ce pokazati da je sportista .
Hocu da vjerujem da su obojica sportisti.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
bojler je napisao/la:Ne pita se on bracala nego onaj predsjednikMajkl je napisao/la:Da li ce Celavac pustiti Borcu danas i pokazati da je klosar ili ce pokazati da je sportista .
Pita se Mico Micic.bojler je napisao/la:Ne pita se on bracala nego onaj predsjednikMajkl je napisao/la:Da li ce Celavac pustiti Borcu danas i pokazati da je klosar ili ce pokazati da je sportista .
e onda od toga nema nista, Mićo je iz SDS-a, a Banja Lukom hara SNSDSabinho je napisao/la:Pita se Mico Micic.bojler je napisao/la:Ne pita se on bracala nego onaj predsjednikMajkl je napisao/la:Da li ce Celavac pustiti Borcu danas i pokazati da je klosar ili ce pokazati da je sportista .
reba nam neko ko ce udara ko zeljo na derbiju hinjski i brz napad tj kontra , Rustemovic moze proc ja bi ostavio Benku samog gore a Radovca ispod njega , problem je koga savi na dugog DM ako cemo igrat dva krila , Emerson ne dolazi u obzir , Kallasi je bolji defanivno od Bekica ..... ne znam , sa bi dao za Velkovskog i Cimija danas, Cak i stojcevaSiouxLukavac je napisao/la:Ako ikako može danas bez Okića, molba Hurtiću, za bolje svih nas.
Izvesti nešto defanzivniju varijantu sa pojačanim veznim i pokušati napraviti nešto.
Ebiga takav je zivot mora se nekad i izgubit 3 za redomMajkl je napisao/la:Jebote nadam se pobjedi danas ali mi malo nevjerovatno da ce Sloboda tri za redom igubiti kod kuće.
Tako piše, mada mislim da će ići tekma iz Tz s javljanjima iz Travnika kada se desi šta bitnije (tipa 100% prilika ili gol)...Rahma je napisao/la:Ovo ide kombinovan prijenos?
Prenose našu ali će ubacivati golove iz utakmice Olimpica.Rahma je napisao/la:Ovo ide kombinovan prijenos?
I odmah nakon ovog samaranja, covjek pise komentar i hladno ovo preskoci samo ko da nije izofiran!PitarBordo je napisao/la:Da se osvrnemo malo na trenutno najvećeg trola na temi. Kako je na početku govorio da za njega trenutno najbolja opcija Branko Karačić, u međuvremenu je trolao činjenicu da treba Hurtić da nas preuzme, pa je onda prozivao Hurtu kako ne zna ko će mu igrati ako je skautirao, pa je onda govorio je8o licence daj Dženu il' Hurtu, pa je onda govorio nama treba neko sa licencom, pa onda opet se vratio na spinovanje o Dženi... Više u nastavku priloga.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 32 gosta.