pa nek zasjedaju 17. a 16. se igra protiv borca ove ostale ekpicie sto nam dolaze mislim da mozemo dici i bez publike sta reci osim vjerujmo svi u slaviju veceras,iskreno se nadam bar bodu slavije
čestitke igračima i stručnom štabu a za apelacionu komisiju se nesekirajte nema od toga ništa ,bio je izolovani incident to je samo pritisak na najaču ekipu u ligi
drop je napisao/la:Pitanje : Može li Želje uopšte izgubiti ove sezone
Odgovor : Naravno da ne može
Jos 4 za.ebana gostovanja su pred nama i mislim da ce biti i poraza. Tuzla, Mostar, AFH i Trebinje. Nemogue je ne izgubiti ...
Postavicu tebi licno isto pitanje na kraju sezone , pa cemo vidjeti hoceš li i tad sumnjati u ovaj tim i tako odgovarati.
Živi bili pa vidjeli
Ja bih bio sretniji od tebe kad bi se obistinilo to sto ti kazes, vjeruj mi! Ne sumnjam ja u ovaj tim ali nedam da me puca euforija jer, opet kazem, dugo je do kraja i svasta se moze desiti.Nisam sezonski navijac i ne propustam utakmice na Grbavici pa znam gdje smo bili proteklih godina i kako smo igrali. Sve je to neka skola da se ne radujem dok sudija ne odsvira kraj.
Racunica je veoma jasna,do kraja prvenstva pobiejditi sve kuci,i uzeti 1 bod u gostima,za titulu 10000%.Ko ne vjeruje neka pogleda raspored prvo Želje,a i Borca
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Bosnier je napisao/la:Idemo protiv BORCA svi , ima da ori Grbavicom !
istok se pusta u prodaju protiv Borca bit ce to jedna jebb... organizacija utkamice imam neki osjecaj da nece dopustit dolazak lesinara
EDIT: Za ovaj raspored utakmica i to zelj ima povoljni raspored uz to da dobijemo sve kuci sto nece biti veci problem,ali mi iz gostiju mozemo donjet po mojim procjenama jos 5,6 bodova tako ako bude sve islo kao do sad titula je na grbavici
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 10 apr 2010, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bude li protiv Borca 15.000 djaba ovo sve, jer samo na taj nacin sa maximalnom posjetom se mozemo izdici iznad ostalih timova u nasoj ligi..
Svaka cast igracima za danasnju pobjedu, skakao sam ko lud.. FORZA ZELJO, ZELJO JE SAMPION !!!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
borac_sampion je napisao/la:Borac prvih 8 kola 7 pobjeda 1 nerjeseno..prekida niz kod Rudara (gubi 1:0)
Zeljo isti takav niz da li je Rudar koban za oba tima
koja koincidencija
Ma jok, mi smo u nizu od 5 pobjeda i 1 nerjesene (od pocetka drugog djela) pa se prekid identicnog niza moze desiti tek na sljedecem gostovanju u Tuzli ...
Navijac tima koji je svojevremeno ispao od ekipe sastavljene od finskih ribara (KUSISI) sa nikom ekipe koja je izbacila ZELJU u polufinalu kupa UEFA postavlja video sa himnom BORCA.