FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nmeoze covjek da normalno prica o utakmici kad vidi ona maltretiranja nasih navijaca i sve one zastav kako da ostanes nijem i ravnodusan ja sam samo jos vise ubijedjen da je ova liga upravo otisla u k u r a c s ujedinjem s srbima i hrvatima gledajte samo sta se radi jednim velikanima bivse drzave gdje je sad Sarajevo,zeljo,celik sloboda ****.a drina, travnik i druge vukojebine i pi cke ma.terine ti kroje ligu 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Za En_Zo 85 buraz nismo imali ni sa Ćalom nikakvu igru ali nas je vadio uvijek ili Hadžija ili Škoro ili Mumi,a kakv je Ćala stručnjak sroza i Olimpic pravo mu ide ne može ni gluhe dobiti.Mi sad nemamo neku igru ali mi navedi bilo koji tim u državi da ima igru,je li to Široki nešto odigro juče puno bolje,ili Borac na Koševu ma daj.Jedini tim koji nas je nadigro i bio bolji po mom Mišljenju je Čelik a ljudi izgubiše isto mislim da su i na Grbavici (bez ljutnje manijaci)bili bolji a izgubili.I Čelik igra vruče hladno ka o i večina premijerligaša a naša najbolja tekma igrom je bila protiv Zrinjskog a po borbenosti protiv Želje.Nije ovo loše nemamo neku extra igru ali ipak uzimamo bodove i još da dodam da smo ostali bez :Škore,Mumija,Rizvanovića,Belog,Maksumića,Dude,Alaima,a povrijedili se Škoro Anel i Hadžić eto možda još dva igrača i pravo dobar premijerligaš, e ti meni reci koji bi to tim ili trener mogao podnijeti krenuti od nule ili čak iz minusa.Zar nismo (ovo važi za sve istinske prijatelje i navijače)bili zadovoljni plasmanom u Europu i složili se da nam je stabilizacija kluba koji je opljačkan i rasprodan prioritet.Treba vratiti dugove igračima oni od tog žive,treba se napraviti tim, posložiti sve na pauzi pa onda juriš a ako se ukaže šansa zašto ne i na titulu,kup nismo još izgubili ali činjenica je da su nam šanse minimalne ali dok postoji teorija treba igrati.Zato glavu gore nismo izgubili rat ako smo izgubili jednu bitku.Mirza nastavi raditi nije ovo tako loše a ovi što bi htjeli preko noći titulu nek prihvate realnost i skontaju da mi tek stvaramo tim i u hodu gledamo da napravimo nešto.Eto to mi je bio cilj da kažem i izvinite na podužem postu i pozdrav braći PITARIMA I HORDAŠIMA.P.S. Dragan Jović najbolji trener u ligi ubjedljivo i voli Sarajevo uvijek je bio korektan prema našem klubu i na terenu i u izjavama.

Sarajevo ljubavi moja!
Ja zadovoljan pravo kako smo tim skrpili na početku a ti si malo nerealan. Jest da smo ime ali samo ime, dobro kažu momci handre nas iz vukojebina Široki,Drina,Rudar pa Trebinje itd.Nadam se dsa če se otjerati bagara iz saveza e tad možemo da se nadamo boljem i Sarajevo i Željo i Čelik i Sloboda i Velež pa i Borac kao stari prvoligaš a dok je Iljo krme debelo i njegovi pajdaši tu gledat ćemo u Europi Orašje,Modriču,Žepće itd.BernardBarnjak je napisao/la:@mma_hz
citati, citati i samo citati. mozda ces skontati. hajd da ne ode ovo u raspravu živ ti meni 100 godina bio...
uglavnom, JA NISAM ZADOVOLJAN ovom polu sezonom. imamo 3 poraza (slavija, borac kuci i siroki)i 3 nerjesene tekme.
Sarajevo ljubavi moja!
Haveru ne furate vi to pa bi vas isto prozvali ko i nas ali dobro nek su počeli pisati realnije to je bit pa nisu nas nazvali pogrdno ali vrijeđa zbog Baneta i Vučine eto to je vjerovatno to.eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:pa pokusali su ljudi biti objektivni..prvi put vidim to od hrvatskih medija..johnnyHZ je napisao/la:muslimanski ,kako da ne![]()
vučina,arsinijević sve muslimanisvasta cuti
a zar vi ne furate onu: BOJA FESA, BOJA DRESA !![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Znaci Torlak se vrraca odmah odbrana jaca mnogo aa lede ide lijevo, mali Trebinjac previse ispadao mali Nuhic dobar bio mislim trcao borio see al brate s kojasevicem se mora popricat ba pa taj lik dribla kad netreba a i kad treba nezna prestat i dodat prvom do sebe stvarno pretjeruje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:Znaci Torlak se vrraca odmah odbrana jaca mnogo aa lede ide lijevo, mali Trebinjac previse ispadao mali Nuhic dobar bio mislim trcao borio see al brate s kojasevicem se mora popricat ba pa taj lik dribla kad netreba a i kad treba nezna prestat i dodat prvom do sebe stvarno pretjeruje.
Trebinjac ne bih igrao ni za raju u mojoj mahali!

- BernardBarnjak
- Kontakt:
sekac je napisao/la:Ja zadovoljan pravo kako smo tim skrpili na početku a ti si malo nerealan. Jest da smo ime ali samo ime, dobro kažu momci handre nas iz vukojebina Široki,Drina,Rudar pa Trebinje itd.Nadam se dsa če se otjerati bagara iz saveza e tad možemo da se nadamo boljem i Sarajevo i Željo i Čelik i Sloboda i Velež pa i Borac kao stari prvoligaš a dok je Iljo krme debelo i njegovi pajdaši tu gledat ćemo u Europi Orašje,Modriču,Žepće itd.BernardBarnjak je napisao/la:@mma_hz
citati, citati i samo citati. mozda ces skontati. hajd da ne ode ovo u raspravu živ ti meni 100 godina bio...
uglavnom, JA NISAM ZADOVOLJAN ovom polu sezonom. imamo 3 poraza (slavija, borac kuci i siroki)i 3 nerjesene tekme.
Boga ti cime si ti zadovoljan? De mi reci da i ja znam. Ja sam lijepo rekao da JA NISAM zadovoljan igrom i kao navijac Sarajeva, hocu, zelim i zahtjevam bolju i kvalitetniju igru.
Evo ja cu ti taksatvino nabrojati cime ja nisam zadovoljan pa ako si i ne slazemo u tome OK, svako ima pravo na misljenje:
1. Nisam zadovoljan selekicijom igraca. Avdic nicim nije opravdao da bude starter i da ima ovoliku minutazu.
2. Nisam zadovoljan taktim koju MV postavlja i forsira igru sam 1 spic igracem kako kuci tako i na strani.
3. Nisam zadovoljan sefom MV i mislim da pod hitno trba otici.
4. Nisam zadovoljan igrom u ovoj polusezoni i ne zelim da ova sezona bude kao prosla. Dakle, pored 3 poraza (od toga 1 kuci) i 3 nerjesene utakmice nisam zadovoljan pobjedama ni protiv travnika ni protiv olimpica ni protiv celika...
da ne bude da trazim previse ima stvari sa kojima sa zadovoljan:
1. Z. Blekic
2. Juniori koji su prekomandovani u prvi tim...
P.S. ja sam gledao sarajevo u svim utakmicama ove sezone osim u prijedoru...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- forza_juve
- Kontakt:
SVAKA CAST U PRAVU SI PA TREBAMO BITI KAO PARTIZAN ILI CELTIC,GLASGOW DA NAS DRUGI TIMOVI MOLE DA IM NE UTRPAMO PO PET KOMADA A NE DA SE PATIMO SA PROSJECNIM KLUBOVIMA
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- BernardBarnjak
- Kontakt:
tako je i nikako drugacije. da smo 2 gola uvalili sirokom dole znas koliko bi me bolilo nesto sta su pjevali ili koju su zastavu dole stavili...
pogledaj borca, 6 bodova vise od fcs a samo 19 golaova dali u 13 utakmica... eto nam lige...
pogledaj borca, 6 bodova vise od fcs a samo 19 golaova dali u 13 utakmica... eto nam lige...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- forza_juve
- Kontakt:
al to ce ostati san da sarajevo bude takva ekipa da hara ligom ostacemo prosjecna ekipa premijer liga a sa ovakvim navijacima i historijom kluba ne bi pobjeda trebala doci u pitanje a ne da se pati protiv travnika naguzove olimpika celika
❤️1946❤️
- BernardBarnjak
- Kontakt:
sve ce to doci ubrzo. pozitivna enregija i ljudi koji vole i vode klub su tu... polako... zato i toliko zelim izlazak u europu vise nego ista...
- forza_juve
- Kontakt:
svake godine se ceka izlazak u evropu i kada se izadje pare nestanu i opet u dugovma
❤️1946❤️
- BernardBarnjak
- Kontakt:
pa valjda smo zato i mjenjali upravu...
ne da mi gore pa ču ti ovde odgovoriti.Kao prvo ja pratim isto sve utakmice nisam bio u Prijedoru i Širokom ostale sve odgledo,nejse nije bitno nemoj mi odma reči a znam da hočeš da te drugi ne interesuju e pa vidiš niko se nigdje pa ni taj Borac ne naigra gledao sam i njega na TV pa Rudara ne može kući klepiti a ti nezadovoljan bodom iz Prijedora(hajde dobro)Izgubili od Slavije ali izgubili i Željo(izvinite) i Široki i niko ne kuka samo mi.Trener ima što ima, mi bolje trenutno nemamo,nisam taj ko može da kaže koliko je stručan.Opet izvinjenje manijacima dizali ste ga u nebesa(M.V.) i njega i sarajevo kad su Želji otkinuli bod bili ste prvaci Evrope,Alen Avdić( tako govore navijači)zbog poljupca dresa ima mjesto,moje mišljenje da su on i Jahović u pet deka.Lično ga gotivim što po stare dane pokazuje kako se gine za sveti dres ali da je kalibar za nas to je već upitno,ne znam šta je taktika ali znam da smo ove jeseni donijeli više bodova sa strane nego sa Ćalom za sezonu.Da je neko drugi umjesto Sarajeva i da mu ode onoliko igrača a to sam nabrojao žestoko bi se za opstanak borio a i mi bi da nam je Ćala trener vidi šta se dešava sa Olimpicom.I ima i nema Mirzinih zasluga u pobjedama i porazima ali ebi ga prošle sezone umirali u ljepoti a pušili mnogo više fora sad kad nemamo neku igru imamo rezultat pa malo i na sreču ali imamo, kako kažu sreča prati hrabre.Ja sam zadovoljan jer imamo novi tim igrači se bore to ne može niko poreči ,individualne vrijednosti tu i tamo ali zalaganje je dosta dobro,i opet podvlačim zadovoljan rezultatom iako tek stvaramo tim.Ne rezilim te niti ti solim pamet ja to tako shvatam. U onom donjem djelu texta se slažemo za sve ali nemoj ni ti brate previše da očekuješ nismo mi Glazgov niti je Željo Seltik a iskreno volio bi i ja ,ali buraz Široki i Borac trenutno mnogo bolje stoje materijalno i igrački(imena)mi jedino i jedni i drugi imamo navijače i ljubav kao niko na balkanu samo moramo malo biti realniji doči će rezultati kad sad stoka ode(savez).Živio ti meni i dalje gledaj kako hočeš ja imam svoje mišljenje i ono ne mora biti ispravno ali je to moje pravo a ja ga ne koristim da bi nekom naturio da misli kao ja nego samo razmjenjujem stavove i činjenice.Ipak mi volimo isti tim i želimo mu dobro svako na svoj naćin ali cilj je isti!BernardBarnjak je napisao/la:tako je i nikako drugacije. da smo 2 gola uvalili sirokom dole znas koliko bi me bolilo nesto sta su pjevali ili koju su zastavu dole stavili...

Sarajevo ljubavi moja!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@sekac
tesko te brate citati a jos teze skontati
haj samo nemoj da se naduravamo i raspravljamo Boga ti... ja sam rekao sto sam mislio i iza toga stojim. mentalitet nas navijaca sarajeva je tezak i kompleksan. avdicu je 80% ljudi na tekmama psovalo sve zivo i mrtvo i sad nakon zadnje na grbavici svi ga dizu u zvijezde nakon sto je poljubio dres. ja i...? tako je bilo i sa alaimom, skorom, repuhom, gogalicem, obucom i da ne nabrajam mogao bih do sutra... sjeceas li se anti alaim group?
ako si ti zadovoljan sto svaku tekmu pocinjemo sa 1 spicem bravo za tebe. nemojte mi samo govoriti nema se igraca, MV mora skopiti tim sa ovim sto ima i sl. Na pocetku sezone Blekic sa ostatkom uprave je lijepo pitao MV sta ti treba i na kojoj poziciji... MV nije pojacao napad i tada je rekao dobro smo pokriveni u napadu imamo i avdica i jahu a sada i harisa handzica koji ima 150 kg. e brate ako je tebi ovo sve ok onda smo dzaba mjenjali urpavu prosle sezone jer sa ovakom igrom i vodjenjem nigdje necemo doci ni dogurati...
ja kao navijac Sarajevu necu i ne zelim da se plasim ekipa tipa slavija, rudar(i), budocnost itd hocu i zelim pobjedu uvijek...
toliko od mene...
tesko te brate citati a jos teze skontati

ako si ti zadovoljan sto svaku tekmu pocinjemo sa 1 spicem bravo za tebe. nemojte mi samo govoriti nema se igraca, MV mora skopiti tim sa ovim sto ima i sl. Na pocetku sezone Blekic sa ostatkom uprave je lijepo pitao MV sta ti treba i na kojoj poziciji... MV nije pojacao napad i tada je rekao dobro smo pokriveni u napadu imamo i avdica i jahu a sada i harisa handzica koji ima 150 kg. e brate ako je tebi ovo sve ok onda smo dzaba mjenjali urpavu prosle sezone jer sa ovakom igrom i vodjenjem nigdje necemo doci ni dogurati...
ja kao navijac Sarajevu necu i ne zelim da se plasim ekipa tipa slavija, rudar(i), budocnost itd hocu i zelim pobjedu uvijek...
toliko od mene...
@Bernard dobar ti potpis
Slazem se da nam pod hitno treba napadac koji ce znati zabiti gol...ne mogu se sloziti sa situacijom da klub koji je u vrhu tabele nema igraca koji, najmanje, na petom mjestu liste strijelaca PLBiH, nema nas ni u prvih deset...
Zadovoljan sam rezultatima, ali moglo je i bolje, a igra se mora popraviti.....
Slazem se da nam pod hitno treba napadac koji ce znati zabiti gol...ne mogu se sloziti sa situacijom da klub koji je u vrhu tabele nema igraca koji, najmanje, na petom mjestu liste strijelaca PLBiH, nema nas ni u prvih deset...
Zadovoljan sam rezultatima, ali moglo je i bolje, a igra se mora popraviti.....
ja mislim da je ovo prva sezona da sarajevo nema napadaca robusnog koji bi se nadavao golova,da sarajevo kuci pati se sa svim protivnicima,pa sarajevo bi prije domacu utakmicu rjesi u prvih 20 minuta,a vidi sada jada i cemera,nesto sad neki moderan fudbal,pasovi hu ha,fudbal poslije rata na kosevu je bio za 5 klasa bolji i kvalitetniji,sve unazad do 3 godine,sta se desava stvarno nemogu da shvatim...dzaba i blekic i sve,treba odrjesiti kesu dovest par stranaca(tipa brazil,argentina) dobrog trenera,i napravit ekipu koja ce slijediti dinamo zg i partizan a ne cekat 94 minutu da ga neko zabije travniku,rudaru,zvijezdi,sirokom(cast ovim klubovima,al saraj'vo po svojoj tradiciji i imenu nemoze da se svrsta u navedene)...
Kesa je odrijesena do kraja, i stranci dolaze da igraju za dzabe, jer je kesa prazna. Mozda ti imas neku koja je puna kad se odrijesi pa posalji u klub.pastore je napisao/la:ja mislim da je ovo prva sezona da sarajevo nema napadaca robusnog koji bi se nadavao golova,da sarajevo kuci pati se sa svim protivnicima,pa sarajevo bi prije domacu utakmicu rjesi u prvih 20 minuta,a vidi sada jada i cemera,nesto sad neki moderan fudbal,pasovi hu ha,fudbal poslije rata na kosevu je bio za 5 klasa bolji i kvalitetniji,sve unazad do 3 godine,sta se desava stvarno nemogu da shvatim...dzaba i blekic i sve,treba odrjesiti kesu dovest par stranaca(tipa brazil,argentina) dobrog trenera,i napravit ekipu koja ce slijediti dinamo zg i partizan a ne cekat 94 minutu da ga neko zabije travniku,rudaru,zvijezdi,sirokom(cast ovim klubovima,al saraj'vo po svojoj tradiciji i imenu nemoze da se svrsta u navedene)...
Nemojte beze naprdjivat treba igrac, treba trener. Sve je to OK samo treba para.
@sekac
-Brate svaki post koji napises ti je na mjestu, morat cu ti negdje kafu platit sto tipkas umjesto mene, isto bi i ja napisao
...JA SAM SARAJEVO...
Sto se tice sredine terena ja sam prilicno zadovoljan, fino je kad akcija krene sa nekoliko pasova sa sredine terena, ali nastaje problem u zadnjem pasu, loptu treba poslati napadacu, kojem???
Neko iz sredine se ubacije u napad ali mu je u glavi njegova pozicija i briga o defanzivi i onda se spetlja i u.... situaciju.
U januarskom roku treba namaci neke pare i dovesti jednog klasicnog spica, i jednog kvalitetnog stopera da i Torlaka ima neko zamjeniti, jer kad njega nema odmah skripi.
Vidjelo se to juce..
Neko iz sredine se ubacije u napad ali mu je u glavi njegova pozicija i briga o defanzivi i onda se spetlja i u.... situaciju.
U januarskom roku treba namaci neke pare i dovesti jednog klasicnog spica, i jednog kvalitetnog stopera da i Torlaka ima neko zamjeniti, jer kad njega nema odmah skripi.
Vidjelo se to juce..
Kesa je odrijesena do kraja, i stranci dolaze da igraju za dzabe, jer je kesa prazna. Mozda ti imas neku koja je puna kad se odrijesi pa posalji u klub.farek je napisao/la:pastore je napisao/la:ja mislim da je ovo prva sezona da sarajevo nema napadaca robusnog koji bi se nadavao golova,da sarajevo kuci pati se sa svim protivnicima,pa sarajevo bi prije domacu utakmicu rjesi u prvih 20 minuta,a vidi sada jada i cemera,nesto sad neki moderan fudbal,pasovi hu ha,fudbal poslije rata na kosevu je bio za 5 klasa bolji i kvalitetniji,sve unazad do 3 godine,sta se desava stvarno nemogu da shvatim...dzaba i blekic i sve,treba odrjesiti kesu dovest par stranaca(tipa brazil,argentina) dobrog trenera,i napravit ekipu koja ce slijediti dinamo zg i partizan a ne cekat 94 minutu da ga neko zabije travniku,rudaru,zvijezdi,sirokom(cast ovim klubovima,al saraj'vo po svojoj tradiciji i imenu nemoze da se svrsta u navedene)...
Nemojte beze naprdjivat treba igrac, treba trener. Sve je to OK samo treba para.
@sekac
-Brate svaki post koji napises ti je na mjestu, morat cu ti negdje kafu platit sto tipkas umjesto mene, isto bi i ja napisao[/quote
koliko uspjenih ljudi u sarajevu ima,biznismena koji novac lupaju negdje u bezvezne stvari,a niko da te ljudi dovede u FKS,i da napravi instituciju od kluba za ovu drzavu,najbolji vam je primjer (listica,obicno selo sa puno poslovnih prostora i kojekavih centara,al svi ulazu u klub i zato su najorganizovaniji)da sam bog'do zoran mamic ili neko drugi pa da uz ovu ljubav prema klubu koju posjedujem doprinesem i na taj nacin,ali nisam,i sanjam dan kad ce sarajevo da bude u nasoj ligi nesto kao(zvezda vs ,partizan,dinamo vs hajduk,rangers vs celtic,kyev vs sahtar)da budes u svojoj ligi hadzija,redovno osvajas titule i igras evropu,mislim ad svaki navijac sarajeva silno zeli ovo sito kao i ja,ali izgelda samo da nam je se nadat...