AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la senad_flamin » 04 feb 2013, 07:47

Alegri: "Nije bio penal"
Pobedili smo zbog sudijskog previda. Nije bilo penala. Sportski je da kažem da nam je poklonjena pobeda.
-RIVALDO-

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 04 feb 2013, 09:27

Moze li video ove izjave?
Keep walking.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 feb 2013, 09:30

Ocjene za sinoćnju pobjedu na San Siru doppiettom Balonje ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 04 feb 2013, 09:37

Ja bi boneri zabranio da igra fudbal
Sloboda Tuzla !!!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 04 feb 2013, 10:13

Zar može išta na svijetu biti licemjernije nego kad ti đubrentini govore jel bio ili nije penal...ko kad bi karadžića pozvali da diskutuje o oprvavdanosti formiranja konc. logora :oops:

meni je jedino žao što u jednoj utakmici kao onoj sinoć, gdje realno razvališ protivnika, propustiš priliku da ih nakantaš 3-4 razlike, dovedemo sebe u poziciju da pobjeđujemo u sudijskoj nadoknadi uz nekakav penal. Čak i da je 100% čist, uvijek u ovakvim situacijama (kraj utakmice, domaći teren itd...) ostaje mjesta za nekakve glupave komentare i prozivanja, a to nam ne treba...

trebali smo ih sahranit u prvom poluvremenu i tačka

šta se ovaj Niang navalio na prečke, trga ih ko pit bull koskice :o

i za kraj, jedna za sve hejtera, s ljubavlju od mene i Balotellija :lol:

slika

jah, još mi nije jasno, šta su ovi đubrentini toliko isfrustrirani Milanom :lol:
Undici stelle - ACM 1899

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 04 feb 2013, 10:32

Ali 1980. godine, nakon velikog skandala i dokazane umiješanosti u namještanje utakmica, zajedno s Laziom izbačeni su u Serie B, koju odmah sljedeće sezone osvajaju te se vraćaju u Serie A. Slijedila je najslabija sezona u historiji kluba te Milan opet ispada u Serie B. Ko o cemu,qrva o postenju.

Prosle godine vam svirano bruku penala,ove godine vam se pomaze nevjerovatno i ti nesto pricas o Juventusu. Pogledaj sta sve Juventusu nije svirano ove godine a sta je vama poklonjeno. Niko nije istrustrian Milanom, Juventus uopste ne razmislja o Milanu u prvenstvu,zaostajete toliko bodova da bi Juve mogao odmarat 4 utakmice a da vi ovako pobjedjujete s penalima,ruku na srce,pravedno dosudjenim.
Milan i vi navijaci ne bi trebali pricat o postenju jer je vas klub izbacen prvi iz lige zbog namjestanja, tako da manite Karadzica i logora. Trebate se obuc,hladno je na -12..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 feb 2013, 12:16

5 penala svirano za Milan u 23 utakmice ove sezone, dvojbeni odnosno najvjerovatnije pogrešno suđeni su onaj protiv Juveta i onaj od sinoć , i ako nakon gledanja snimke više puta , jasno se vidi da ja stoper pokupio Shaarawy-a ali je i zakacio loptu prakticki u istoj sekundi . To je za sudiju nenormalno tesko prosuditi jer on to vidi samo jednom u tom trenutku , a ne kao mi gledamo više puta snimke iz više uglova .
Kakve su ovdje priče nastale , čovjek bi' pomislio da se Shaarawy bacio pola metra prije ikakvog kontakta jbt , znači jedini razlog zašto je penal sumnjiv je to sto je stoper zakacio i loptu prilikom starta i to je sve .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 feb 2013, 12:34

Sto vise gledam snimku sve mi se vise cini kao penal, to je jedna od onih situacija gdje sudija ne bi pogrijesio koju god odluku donio. Jedina otezavajuca okolnost je sto je svirao u 93-oj minuti, ali cini mi se da smo vec imali jedan nedosudjeni penal tako da je po meni ova pobjeda sasvim korektna.

slika

ponos nas :cry:
dobro bilo je tu jos klasika dobrih igraca poput Monta, Nianga, Constanta, ali oni su ga sinoc rasturili, jedan bez drugog sinoc nisu mogli i oni su nam i donijeli ovu pobjedu.
Samo se pitam, sta bi bilo da se panj nije povrijedio ? Nasao je perfect trenutak za to. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 04 feb 2013, 12:41

FORZA MILAN PER SEMPRE!!!!

hejteri ba voz sa stranice, imate druga mjesta pa prosipajte svoje intelektualne zakljucke, normalni navijaci su uvijek dobbrodosli i nije bitno za koga navija dok god je to post bez pljuvanja po drugom, tako da @jasko_juve prosetaj bogati, pocisti ispred svoje avlije pa onda drugom pricaj nesto :D

nisam gledao tekmu, ali cu reprizu svakako pogledat pa cu onda komentarisati penal, kad sam vidio strijelac Balloteli srce mi ko dzamija :D

tri boda su u svemu najvaznija, lagano prilazimo i mislim da je trece mjesto sa ovakvom igrom i vise nego realno
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 feb 2013, 13:12

47 000 navijača sinoć na utakmici .
Podatak nisam našao na službenoj stranici Serie A , jer ga tamo nema , ne znam zašto .
Već sam našao na portalu " Soccerway "
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 feb 2013, 13:38

Ja sam se sinoc uvjerio da je dovodjenje Bale pravi posao. Sjetite se one situacije kad je proigrao Nianga, onda druga situacija kad je prebacio loptu na drugu stranu do Faraonea a ovaj odigro dupli pas sa Noceom i ubacio a Flamini zakasnio na loptu. Te onaj majstorski sut iz mjesta te dobro izveden slobodnjak. Siguran sam da ce u odsustvu pravog kreatora igre Mario razigravati saigrace jer je on fantastican igrac i tehnicki potkovan. Da ne govorim da je navijac Milana i veliki prijatelj sa moram to naglasiti prvom zvijezdom Milana El Sharaawyem 8-) a vidimo da se i odlicno slaze sa Niangom.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 feb 2013, 13:57

jasko_juve je napisao/la:Ali 1980. godine, nakon velikog skandala i dokazane umiješanosti u namještanje utakmica, zajedno s Laziom izbačeni su u Serie B, koju odmah sljedeće sezone osvajaju te se vraćaju u Serie A. Slijedila je najslabija sezona u historiji kluba te Milan opet ispada u Serie B. Ko o cemu,qrva o postenju.

Prosle godine vam svirano bruku penala,ove godine vam se pomaze nevjerovatno i ti nesto pricas o Juventusu. Pogledaj sta sve Juventusu nije svirano ove godine a sta je vama poklonjeno. Niko nije istrustrian Milanom, Juventus uopste ne razmislja o Milanu u prvenstvu,zaostajete toliko bodova da bi Juve mogao odmarat 4 utakmice a da vi ovako pobjedjujete s penalima,ruku na srce,pravedno dosudjenim.
Milan i vi navijaci ne bi trebali pricat o postenju jer je vas klub izbacen prvi iz lige zbog namjestanja, tako da manite Karadzica i logora. Trebate se obuc,hladno je na -12..
Kako se Berlusconiju digne tako i cijela Italija pleše oko njega 8-)
slika
baltazar1 je napisao/la: al znaš šta je bilo 1289 p.n.e. Bratstvo iz Gračanice sa drvenim kopačkama i kamenim loptama pobijedi Đubrentusa u finalu srednjoilirskog kupa :lol:

pa jado jadoslave jadni, mrš na svoju temu, kakve veze ima đubrentus sa utakmicom Milan-Udineze, maloumniče jedan, nisu ono vađi crno-bijeli dresovi :ugeek:
slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 04 feb 2013, 13:57

francobaresi je napisao/la:5 penala svirano za Milan u 23 utakmice ove sezone, dvojbeni odnosno najvjerovatnije pogrešno suđeni su onaj protiv Juveta i onaj od sinoć , i ako nakon gledanja snimke više puta , jasno se vidi da ja stoper pokupio Shaarawy-a ali je i zakacio loptu prakticki u istoj sekundi . To je za sudiju nenormalno tesko prosuditi jer on to vidi samo jednom u tom trenutku , a ne kao mi gledamo više puta snimke iz više uglova .
Kakve su ovdje priče nastale , čovjek bi' pomislio da se Shaarawy bacio pola metra prije ikakvog kontakta jbt , znači jedini razlog zašto je penal sumnjiv je to sto je stoper zakacio i loptu prilikom starta i to je sve .
Pa, brate, ta sitnica čini razliku između faula i čistog starta.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 04 feb 2013, 14:03

Ali de skuzite da bi El Sharawi stigao loptu kad je ovaj izbio da ga nije pokosio....znaci igrac Udina je jako lagano izbio, to niko ne gleda, a vidi se na gif_u da bi je Seraf stigao da ga nije poskosio!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 04 feb 2013, 14:05

baltazar1 je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:Ali 1980. godine, nakon velikog skandala i dokazane umiješanosti u namještanje utakmica, zajedno s Laziom izbačeni su u Serie B, koju odmah sljedeće sezone osvajaju te se vraćaju u Serie A. Slijedila je najslabija sezona u historiji kluba te Milan opet ispada u Serie B. Ko o cemu,qrva o postenju.

al znaš šta je bilo 1289 p.n.e. Bratstvo iz Gračanice sa drvenim kopačkama i kamenim loptama pobijedi Đubrentusa u finalu srednjoilirskog kupa :lol:

pa jado jadoslave jadni, mrš na svoju temu, kakve veze ima đubrentus sa utakmicom Milan-Udineze, maloumniče jedan, nisu ono vađi crno-bijeli dresovi :ugeek:
halo bolan ti si prvi spomenuo Juventus i navijace koje zoves đubrentinima,to je smijesno koliko si i ti smijesan s Bratstvom iz Gračanice. Penal sinoc NIJE bio kako nije bio i protiv Juventusa pa vam svirano. Žao mi vas sto necete osvojit jos nista barem 10-tak godina al sta ces,imate Berlusconija to je bitno :lol: :lol: :lol: Smijesni ste i vi i vasa ekipa,zao mi samo Udinesea sto je sinoc izgubio na onakav nacin,na smijesan nacin. Al ajd,po vama je start na loptu penal i moze se u neku ruku pogledat drugacije,pa iz razlicitog ugla pa ovo pa ono.. Smijesni ste ko i klub za koji navijate. Svaka cast za historiju al vas trenutno nema 5 godina nit ce vas bit narednih bog zna koliko.. Pozz veliki, toliko se brinem za Milan to je strasno,nisam mogao sinoc zaspat dok nisam legao. mwaaaaaaaa
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 04 feb 2013, 14:13

meskalin je napisao/la:Ali de skuzite da bi El Sharawi stigao loptu kad je ovaj izbio da ga nije pokosio....znaci igrac Udina je jako lagano izbio, to niko ne gleda, a vidi se na gif_u da bi je Seraf stigao da ga nije poskosio!
Ma nema to veze, start na loptu nije faul. Al ne znam šta su se uopšte svi nakačili na to, nepravedno dosuđen, pa šta, ni prvi ni zadnji, dešava se.

Meni je zanimljivija vijest da je Alegri rekao da je penal bio nepostojeći. Baš mi je nekako porastao u očima. :)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 04 feb 2013, 14:19

teferič je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Ali de skuzite da bi El Sharawi stigao loptu kad je ovaj izbio da ga nije pokosio....znaci igrac Udina je jako lagano izbio, to niko ne gleda, a vidi se na gif_u da bi je Seraf stigao da ga nije poskosio!
Ma nema to veze, start na loptu nije faul. Al ne znam šta su se uopšte svi nakačili na to, nepravedno dosuđen, pa šta, ni prvi ni zadnji, dešava se.

Meni je zanimljivija vijest da je Alegri rekao da je penal bio nepostojeći. Baš mi je nekako porastao u očima. :)
Ali da nije srusio Serafa on bi stigao loptu i isao 1 na 1 na gloman...nije on uklizao na loptu pa da je izbio u gol-aut nego jedva i da je dirao... Znaci igrac treba samo dirnuti loptu i igracu noge polomiti da ne bude faul :roll:
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 04 feb 2013, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 04 feb 2013, 14:21

a guzova bi vi dali da imate samo dio nase istorije sine dragi!
Stvarno ovdje djeca sama, ovi junentusovi gori od nase dječurlije..čuj ne zanima ga Milan a visi ovdje. Bolan ja nikad nisam usao na pdf intera i juventusa, al ne mogu reći da me ne zanimaju i da ne pratim ponesto vezano za te male klubove. Moram znati kad će se Morati ubiti :), i kolko će Moggi i u njega jataci zaraditi prdekane!

Sto se tiće penala, moje misljenje da nije, start je na loptu, e sad "da je babi, bila bi deda". Allegri spominje da nije penal, pa sto bolan ne bi frajer i ne spomenu da si retardiran kada je Bonera Bog i batina! Koja licemjernost, ne znam sta je s tim samo htio postiči?! Zbog ovakvih stvari volio bih da mu mahnemo na kraju sezone,ali tesko Ćelo moze dovesti Spaletija ili Prandelija.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 feb 2013, 14:23

teferič je napisao/la:

Sta hoces i time reci,Allegri uvijek realne izjave daje,kad god su diskutabilne odluke.
Nije mu prvi put da izjavljuje da je penal ili nesto drugo nastetilo drugoj ekipi,mada po meni ima sredstava da se za ono svira penal ;)

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 feb 2013, 14:24

+1

Upravo tako, tacno se na gifu vidi da lopta ne bi pobjegla Šarafu, slabo je Udinezeov igrač zakačio loptu. I već sam pisao kako je ovo po meni jasan penal. Malo je delikatna situacija zbog minute u kojoj je dosuđen, ali to je sve.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.