Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2013, 01:21

Mozambik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Al zato se Zahirovic naigro, ne moze da stoji na nogama kolko je umoran od igranja ovaj mjesec.
Hahahhahahahhahahahhahahahha kakav si kralj sviju mi :P
Al znas sta je nevjerovatno, Rahimic 3 godine sjedi na klupi, nikad nije usao i redovno je dobijao poziv. Prije dvije sedmice prvi put usao nakon 3 godine, odigrao poluvrijeme, i onda nakon toga nije dobio poziv. :lol:

Nevjerovatan je nas Pape :lol: :lol:
Hahahhah o tim nelogicnostima sam ja i pisao al' ne smije covjek nista reci hahahhaha kako prejako,i rece nece igraci koji ne igraju dobiti poziv i dobi ga bas Zahirovic,a ja ga vidio u apoteci kupuje kremu za hemeroide :lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 15 nov 2013, 08:46

Rahimic bi igro u Bohumu standardno Sa svojih 37/5 prema tome Rahimaga pravac Brazil

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 15 nov 2013, 10:03

tulln je napisao/la:Rahimic bi igro u Bohumu standardno Sa svojih 37/5 prema tome Rahimaga pravac Brazil
Gdje si to procitao? U službenom glasniku VFL Bochuma? Molim da mi citiras tu trenerovu izjavu ili izjavu uprave, da bi Rahimic imao standardno mjesto u Bochumu ali mu se ne ide, i gdje toplo preporučuju Susicu da ga pozove u Brazil.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 15 nov 2013, 10:31

Upalite mozak: Mora jednog destruktivca povesti sa sobob. Znaci uzeo je mladjeg, a taj mladji moze igrati i ljevog beka.

Ali vazno je da se mi mozemo ovdje zafrkavati ko je 37 a ko nije duze igro.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 nov 2013, 11:37

MaksuzBaksuz je napisao/la:
HazardEden je napisao/la:Ova mu je na mjestu, dosta ima zasluga Ciro za sadasnju repku, on je ovo sve zapoceo a Pape dovrsio ;)

Ima vala onda i Muzurovic i Sliskovic :) :) :) ZEZA

Kao sto je Spahic u svojoj izjavi i rekao, Ciro ih je izvuko iz pepela a Pape digu na jedan nivo vise.
Na koji to nivo majke ti ??? :cry:
0-1 protiv Litvanije i pusionu protiv Slovaka???? :cry:
Daje te malo realnosti...
Koja je razlika izmedju Vladine "sestice" i Safetove ???? 8-)
MaksuzBaksuz je napisao/la:Upalite mozak: Mora jednog destruktivca povesti sa sobob. Znaci uzeo je mladjeg, a taj mladji moze igrati i ljevog beka.

Ali vazno je da se mi mozemo ovdje zafrkavati ko je 37 a ko nije duze igro.
Ja bih onda prije ovog pozvao:
slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 15 nov 2013, 11:42

nisam koristio ovu opciju ignore, kako to radi? stavis nekoga na ignore i ne dobijas vise njegove komentare? znam ko mi je prvi na listi, a i drugi, a i treci :)
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 15 nov 2013, 11:45

džakailibu je napisao/la:nisam koristio ovu opciju ignore, kako to radi? stavis nekoga na ignore i ne dobijas vise njegove komentare? znam ko mi je prvi na listi, a i drugi, a i treci :)
radi, radi!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 nov 2013, 12:04

gringobih je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:
HazardEden je napisao/la:Ova mu je na mjestu, dosta ima zasluga Ciro za sadasnju repku, on je ovo sve zapoceo a Pape dovrsio ;)

Ima vala onda i Muzurovic i Sliskovic :) :) :) ZEZA

Kao sto je Spahic u svojoj izjavi i rekao, Ciro ih je izvuko iz pepela a Pape digu na jedan nivo vise.
Na koji to nivo majke ti ??? :cry:
0-1 protiv Litvanije i pusionu protiv Slovaka???? :cry:
Daje te malo realnosti...
Koja je razlika izmedju Vladine "sestice" i Safetove ???? 8-)
Jedan visi nivo predstavlja odlazak u Brazil, na veliko takmicenje, a nikada u historiji naseg postojanja nismo bili na jednoj takvoj smotri. Razlika izmedju Vladine sestice i Papetove je ta sto prvi puta u historiji odlazimo na MUNDIJAL koji smo samo pratili preko TV-a, a sada cemo imati i nasu repku za koju cemo navijati. Samo je u tome razlika izmedju Papeta i ostalih selektora nase reprezentacije...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2013, 13:45

Opet,Papetove bi Zmajeve da igraju protiv Spanije podrzao dupke pun stadion,a Vladine 50 ljudi,ili u kljucnoj tekmi prosle kvale protiv Svaba jedva 1000 :oops: Opet,Vladi se povrijedio kljucni igrac u vezi Zolotic,iz odbrane je us*ro Besic,a u napadu svakako nemamo neko vrhunsko rjesenje.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 nov 2013, 13:58

Nije poenta u tome što je Vlado vodio mladu repku, pa da su ljudi zato bojkotovali utakmice mlade reprezentacije. Naši ljudi u većim gradovima, u gradovima koji su navikli na utakmice mlade reprezentacije, više vole utakmicu na tv pogledati, ako je uopšte i gledaju. :?

Slaba je naša osviještenost što se tiče mlađih selekcija uopšte. Treba samo pogledati koliko se pažnje posvećiva mladoj ( U - 21 ) selekciji u odnosu na " A " tim, da ne pominjemo uopšte ove niže selekcije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2013, 14:18

zizu1991 je napisao/la:Nije poenta u tome što je Vlado vodio mladu repku, pa da su ljudi zato bojkotovali utakmice mlade reprezentacije. Naši ljudi u većim gradovima, u gradovima koji su navikli na utakmice mlade reprezentacije, više vole utakmicu na tv pogledati, ako je uopšte i gledaju. :?

Slaba je naša osviještenost što se tiče mlađih selekcija uopšte. Treba samo pogledati koliko se pažnje posvećiva mladoj ( U - 21 ) selekciji u odnosu na " A " tim, da ne pominjemo uopšte ove niže selekcije.
Ma to je cinjenica,jedino sto se zaista bodri iz naseg sporta jeste fudbalska A-reprezentacija,kakva mlada itd.Kosarkasi igraju prvenstvo u Jasenicama i bude vise Latvijaca,Makedonaca itd. A zamislite da je fudbalska selekcija igrala prvenstvo tamo. ;)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 nov 2013, 10:10

"Argentina je s Messijem među tri najbolje reprezentacije na svijetu, a bez njega među šest-sedam. Šteta je za spektakl što neće igrati Messi, a i sam sam volio da igramo protiv najjače selekcije Argentine. Ne mogu obećati pobjedu, ali borbu devedeset minuta mogu."

Koji kralj. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 nov 2013, 10:33

Henderson je napisao/la:"Argentina je s Messijem među tri najbolje reprezentacije na svijetu, a bez njega među šest-sedam. Šteta je za spektakl što neće igrati Messi, a i sam sam volio da igramo protiv najjače selekcije Argentine. Ne mogu obećati pobjedu, ali borbu devedeset minuta mogu."

Da im je otpao recimo i higuain, pape bi strucno procijenio da su oni bez njih dvojice medju prvih 11-12 :mrgreen:

Kralj presica, dalje ne postoji ! :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 18 nov 2013, 10:39

gringobih je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la: Ja bih onda prije ovog pozvao:
slika

Profulio si temu!! Igra se ipak fudbal! :mrgreen:

A za ostalo, tesko te skontati...
--> izgleda nisi jos uzeo teblete :mrgreen:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 18 nov 2013, 10:42

Sabinho je napisao/la:Opet,Papetove bi Zmajeve da igraju protiv Spanije podrzao dupke pun stadion,a Vladine 50 ljudi,ili u kljucnoj tekmi prosle kvale protiv Svaba jedva 1000 :oops: Opet,Vladi se povrijedio kljucni igrac u vezi Zolotic,iz odbrane je us*ro Besic,a u napadu svakako nemamo neko vrhunsko rjesenje.

Ma nemoze se nikad porediti mlada selekcija i A-repka! Naravno da mlade slabo ko prati i slabo ko ide na stadion, ne samo u BiH nego i u drugim drzavama.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 18 nov 2013, 22:23

Ma Pape veze nema,kako su ovdje neki rekli protiv slabasne i raspale Grcke je uzeo dole samo bod,a u Zenici ih pregazio,stvarno veze covjek nema,a Grcka jadna jedva dobi Rumuniju 3-1

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 nov 2013, 22:29

Gringo ovo jutro ces pasti na kladionici, pobjedit cemo Argentice. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 nov 2013, 22:35

Papastathopoulos je napisao/la:
Henderson je napisao/la:"Argentina je s Messijem među tri najbolje reprezentacije na svijetu, a bez njega među šest-sedam. Šteta je za spektakl što neće igrati Messi, a i sam sam volio da igramo protiv najjače selekcije Argentine. Ne mogu obećati pobjedu, ali borbu devedeset minuta mogu."

Da im je otpao recimo i higuain, pape bi strucno procijenio da su oni bez njih dvojice medju prvih 11-12 :mrgreen:

Kralj presica, dalje ne postoji ! :D
Ma bi bez Susica bili top 10. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 nov 2013, 22:43

Mi bez Papeta bi bili bez SP i vrtjeli bi se oko 30-tog mjesta.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 nov 2013, 23:06

http://yugopapir.****/2013/05/f ... susic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.