e sad famozna 3/4
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Tuzno s kim sve dijelimo zrakVelaGooner je napisao/la:Mnogi ovdje bi htjeli da ispušimo pa da dokažu svoje teoreme o Nurkiću, Mulaomeroviću, opijanju itd.
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
Gdje će mi biti drago, nose dres Bosne, to kakvi su oni lično njima ide na čast. Hoću i ja da nas bude na EuroBasketu, nek se čupaju kako znaju i umiju. Serem im zato što je to na šta imam pravo, čak i da je neopravdano, kamo li ovako.pinoglavi je napisao/la: @wobly bil ti bilo drago kad bi mi izgubili, iskreno? Posto u svakom postu samo seres
U Rusiji su, sta ce im jeger pored njihove Votkecalcio je napisao/la:Sad drmnuti po jedan jegermaister na poluvremenu i ima da grizu jos vise
Admir_Sa je napisao/la:vlado majer malo pretjeruje, cuj kao odlična igra naše reprezentacije u prvom polodličan je rezultat realno, al osim skoka mi ni u cemu nismo odlični ovo poluvrijeme
e sad famozna 3/4
Daleko su ovi igraci ruski od dobrih sutera. Da su drugi sad u repki njihovoj mozda bih i mogao progutati to da ih je "stao" sut. Samo nek oni forsiraju te suteve sa distance, mnogo vecim ekipama se to zna odbiti od glavu.pinoglavi je napisao/la:Tuzno s kim sve dijelimo zrakVelaGooner je napisao/la:Mnogi ovdje bi htjeli da ispušimo pa da dokažu svoje teoreme o Nurkiću, Mulaomeroviću, opijanju itd.
Sent from my Lenovo K50-t5 using TapatalkA Rusima dodajte koju tricu kad ste navalili, nama slobodna i na isto dodje. Ko da su nekakvi prejebeni suteri pa nas eto samo vadi jer ih ne ide sut.
Daleko su ovi igraci ruski od dobrih sutera. Da su drugi sad u repki njihovoj mozda bih i mogao progutati to da ih je "stao" sut. Samo nek oni forsiraju te suteve sa distance, mnogo vecim ekipama se to zna odbiti od glavu.pinoglavi je napisao/la:Tuzno s kim sve dijelimo zrakVelaGooner je napisao/la:Mnogi ovdje bi htjeli da ispušimo pa da dokažu svoje teoreme o Nurkiću, Mulaomeroviću, opijanju itd.
Sent from my Lenovo K50-t5 using TapatalkA Rusima dodajte koju tricu kad ste navalili, nama slobodna i na isto dodje. Ko da su nekakvi prejebeni suteri pa nas eto samo vadi jer ih ne ide sut.
LakersiFk_zeljo_1921 je napisao/la:Bravo Juka, Mozgov pored njeg izgleda ko neki kadetKo bi reko da ima ugovor od 64 miliona
![]()
![]()