FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Joj koliki je Petrović, al ce raditi aščinice po šeheru
Samo me strah da ga ne strefi srce poslije "komplimenta" sa istoka ako nekad ne daj Bože krene po zlu

Samo me strah da ga ne strefi srce poslije "komplimenta" sa istoka ako nekad ne daj Bože krene po zlu

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Slavko ako hoce kod nas, mora slobodi pustiti kup
ako budemo cetvrti, da igra evropu sa nama 

- Evolution87
- Kontakt:
Na nekim pripremama je dobio bolest od uboda insekta, i zbog toga mu je opala kosa i ima problem sa kilazom.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
insekta jos uvjek lijece od napada panikeEvolution87 je napisao/la:Na nekim pripremama je dobio bolest od uboda insekta, i zbog toga mu je opala kosa i ima problem sa kilazom.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rinuka je napisao/la:insekta jos uvjek lijece od napada panikeEvolution87 je napisao/la:Na nekim pripremama je dobio bolest od uboda insekta, i zbog toga mu je opala kosa i ima problem sa kilazom.![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vidi nema blekice večeras , a procuri informacija da Deni nije otputovao u Tz , šta li rade večeras
Prave nove nickove

Prave nove nickove

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Au kakva spicaaa auuu kakvaa spicaaaaa
- muhamedhulk
- Kontakt:
Joj sutra ce biti svega...udaranja najvise
Zbog toga ocekujem da Hus izvede drugi sastav, da sacuva igrace za Kup...i da nasi to iskoriste, a ne kao protiv Mladosti, ne jedvite jade.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kad vidim znak ove moje tv pored Sarajeva kad igra u gostima ja bi se sad isjeko
DroljaTV.bojler je napisao/la:Kad vidim znak ove moje tv pored Sarajeva kad igra u gostima ja bi se sad isjeko
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znaci brate,svaki drugi vikend si u dilemi,rezati se ili nebojler je napisao/la:Kad vidim znak ove moje tv pored Sarajeva kad igra u gostima ja bi se sad isjeko

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma uvalim se rodjaku šatro ga pozelio ima on bht al nmg svaki put ****miky_hz je napisao/la:Znaci brate,svaki drugi vikend si u dilemi,rezati se ili nebojler je napisao/la:Kad vidim znak ove moje tv pored Sarajeva kad igra u gostima ja bi se sad isjeko![]()
Stupanje u rodbinski odnos zarad interesa. 
Član 29. Porodičnog zakona FBiH

Član 29. Porodičnog zakona FBiH
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Vidim zadnji post THEC reko evo ga došao sa sastavom kad ćorak .
ma znas i sam 80% koji ce biti sastav, Sevko i jos desetoricaBesic je napisao/la:Vidim zadnji post THEC reko evo ga došao sa sastavom kad ćorak .

Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BordoArmy88, bordobijelisampion, budzak, DzemoSmjecanin i 37 gostiju.