Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
A jest vam uvala sto je dosao ovaj zlatni. Ne mozete spavati zbog toga, lijecite frustracije na tim djecijim slikama i fazonima.
Ah to zlatni mece sirokim narodnim masama. Jos da zaustavi sirenje demokratije bombama kako bi vam tek bilo. Samo ga meci jaro, samo ga meci.
Ah to zlatni mece sirokim narodnim masama. Jos da zaustavi sirenje demokratije bombama kako bi vam tek bilo. Samo ga meci jaro, samo ga meci.
Zadnja izmjena: Vijadukt, dana/u 24 jan 2017, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Dex je napisao/la:

Dip je najbolja hype pjesma
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ovo već znam od ranijemiki_92 je napisao/la:Dex je napisao/la:
![]()
Dip je najbolja hype pjesma

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kush Coma boljamiki_92 je napisao/la: Dip je najbolja hype pjesma

- Nail for Real
- Kontakt:
Od ovih forumasa sto znaju njemacki, ko mi moze reci kako da najlakse savladam govorni njemacki, posto ne mogu da se patim vise sa ovim uzdbenicima a volio bih znati
?

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
koliko sam je puta odslusao na Radio Los Santos (GTA V)Donnie Darko je napisao/la:Kush Coma boljamiki_92 je napisao/la: Dip je najbolja hype pjesma

ma u 5 deka su
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bosnje ne znaju sta da misle.rio_Ferdy88 je napisao/la:Report: Obama quietly sent $221 million to the Palestinian Authority hours before leaving office

Gledaj filmove, crtane, emisijeNail for Real je napisao/la:Od ovih forumasa sto znaju njemacki, ko mi moze reci kako da najlakse savladam govorni njemacki, posto ne mogu da se patim vise sa ovim uzdbenicima a volio bih znati?

- Nail for Real
- Kontakt:
Ma htio sam, samo im serije nemaju titlove, ili ja nisam mogao naci...Dex je napisao/la:Gledaj filmove, crtane, emisijeNail for Real je napisao/la:Od ovih forumasa sto znaju njemacki, ko mi moze reci kako da najlakse savladam govorni njemacki, posto ne mogu da se patim vise sa ovim uzdbenicima a volio bih znati?
DSF iza 12
![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trebalo bi negdje bit titlova, ali nisam siguranNail for Real je napisao/la:Ma htio sam, samo im serije nemaju titlove, ili ja nisam mogao naci...Dex je napisao/la:Gledaj filmove, crtane, emisijeNail for Real je napisao/la:Od ovih forumasa sto znaju njemacki, ko mi moze reci kako da najlakse savladam govorni njemacki, posto ne mogu da se patim vise sa ovim uzdbenicima a volio bih znati?
DSF iza 12
![]()

- Nail for Real
- Kontakt:
Ja njemacki nisam imao u skoli, uskracen sam te privilegije. Osam godina francuskog, steta sto sam se zaebavao u srednjoj, da mi je sad vratitDex je napisao/la:
Trebalo bi negdje bit titlova, ali nisam siguranVjerovatno jer sam odustao od tog njemačkog davno, iako sam većinu znao, dok sam manji bio
Sad samo engleski

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kasno Marko...SlevinKelevra je napisao/la:Bosnje ne znaju sta da misle.rio_Ferdy88 je napisao/la:Report: Obama quietly sent $221 million to the Palestinian Authority hours before leaving office
@Nail slusaj Kollegah za njemački

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ŠTa bih dao, da sam imao priliku u srednjoj da učim, ili francuski ili talijanski, a ne njemačkiNail for Real je napisao/la:Ja njemacki nisam imao u skoli, uskracen sam te privilegije. Osam godina francuskog, steta sto sam se zaebavao u srednjoj, da mi je sad vratitDex je napisao/la:
Trebalo bi negdje bit titlova, ali nisam siguranVjerovatno jer sam odustao od tog njemačkog davno, iako sam većinu znao, dok sam manji bio
Sad samo engleski
...

- Nail for Real
- Kontakt:
Realno, njemacki je vise potreban, ali francuski je mnogo ljepsi jezik, a i jbg, stvar je prestizaDex je napisao/la:ŠTa bih dao, da sam imao priliku u srednjoj da učim, ili francuski ili talijanski, a ne njemačkiNail for Real je napisao/la:Ja njemacki nisam imao u skoli, uskracen sam te privilegije. Osam godina francuskog, steta sto sam se zaebavao u srednjoj, da mi je sad vratitDex je napisao/la:
Sad samo engleski
...

Ja sam ucio i francuski i njemacki u srednjoj,francuski katastrofa, za 2 godine sam naucio samo osnoveDex je napisao/la:ŠTa bih dao, da sam imao priliku u srednjoj da učim, ili francuski ili talijanski, a ne njemačkiNail for Real je napisao/la:Ja njemacki nisam imao u skoli, uskracen sam te privilegije. Osam godina francuskog, steta sto sam se zaebavao u srednjoj, da mi je sad vratitDex je napisao/la:
Sad samo engleski
...

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne znam, evo sad kobajagi ucim njemacki, francuski mi je mnogo laksi bio. Oni clanovi su bili laksi za zapamtit, a o govoru i citanju da ne pricam.
Hahahha DSFDex je napisao/la:Gledaj filmove, crtane, emisijeNail for Real je napisao/la:Od ovih forumasa sto znaju njemacki, ko mi moze reci kako da najlakse savladam govorni njemacki, posto ne mogu da se patim vise sa ovim uzdbenicima a volio bih znati?
DSF iza 12
![]()

Oh šize

- Stone Island
- Kontakt:
Upisao srednju, tamo stavio njemački jezik da učim i na kraju previše đaka bilo u tom razredu i prebace me na francuski. Za četiri godine, ništa nisam naučio. Ama, baš ništa. Komplikovan jezik do pm a nisam nešto ni redovan na času bio. Srećom, profesorica nije težak insan bila pa sam znao i četvorku zaključenu imati u neka doba.Nail for Real je napisao/la:Ne znam, evo sad kobajagi ucim njemacki, francuski mi je mnogo laksi bio. Oni clanovi su bili laksi za zapamtit, a o govoru i citanju da ne pricam.

- Nail for Real
- Kontakt:
E jbg, bad luck sta da ti kazemStone Island je napisao/la:Upisao srednju, tamo stavio njemački jezik da učim i na kraju previše đaka bilo u tom razredu i prebace me na francuski. Za četiri godine, ništa nisam naučio. Ama, baš ništa. Komplikovan jezik do pm a nisam nešto ni redovan na času bio. Srećom, profesorica nije težak insan bila pa sam znao i četvorku zaključenu imati u neka doba.Nail for Real je napisao/la:Ne znam, evo sad kobajagi ucim njemacki, francuski mi je mnogo laksi bio. Oni clanovi su bili laksi za zapamtit, a o govoru i citanju da ne pricam.Nešto najžalije što sam pristao da me prebace u francusku grupu. Kao dijete, znao njemački ali ga totalno zapostavio i računao da ću nešto uspijeti povratiti u srednjoj. Međutim desi se što se desilo, kontam nema veze i evo danas sam tu, ne znam ni francuski niti njemački jezik.

Nisam dobro quto al hajd.Dex je napisao/la:
Dođite u Retro Pub u Portlandda l:
Scena I Retro su utilitarni.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.