Postao/la Neandertalac » 19 feb 2015, 14:50
Lazar@, perozdero@faraonTM@ trenutno tri naj negativnija lika koja pisu na ovoj temi. Znaci, min svaki drug post pljuvanje i omalovazavanje o cemu god da se prica. I svaki dan vrte istu pricu, ujutro, popodne, navece, svaki im post skoro isti, i tako vec zadnjih 2 mjeseca. Kako vam ne dosadi u pm, svi znamo da imamo problema, napisite nesto pozitivno za promjenu.
Vezano za temu, oko sponzora itd. Mi imamo prefiks najtrofejnijeg kluba, i tako ce ostati u min jos 3 sezone. Ne znam cemu panika ako se ne osvoji nista u recimo dvije tri sezone. Kakva ocekivanja vi imate, ako znate kakva je trenutna finacijska situacija, kakve igrace, ciljeve itd? Ako je receno iz kluba da nam je prioritet Evropa, a jos uvijek smo u igri i za titulu, teoretski, zasto se ne okrenete onome za sta navijaci sluze, to je podrska i pomoc klubu u ovim za nas sve "teskim" vremenima. Uostalom, sacekajmo skupstinu, vjerovatno i oni razmisljaju o buducnosti.
I jos jedan osvrt. Insajderi, i vi usraste motku debelo. Vazili ste danima o nekakvim pojacanjima, o pregovorima, o iznenadjenjima zbog kojih ce padati serveri, i kada se sva vasa prica izjalovila osuli ste paljbu po "nesposobnom" kako vi kazete; Alihodzicu. Niti je lijepo, nite posteno prema covjeku koji je tu tek od skora na ovoj novoj poziciji, niti imamo sredstava za te kapitalce, i ko zna da li bi se ti igraci sve i da imamo uslove za njihov dolazak isplatili, a niti nam trebaju jer smo zapoceli jedan skroz drugi projekat, a to je podmladjivanje!
Pustite se menadzera i njihovih interesa, bio sam u prilici x puta da ih slusam, ljudi samo sebe gledaju i zaboli ih ona stvar za Zeljom. A uvijek su tu, vrte se kao lesinari.
A sto se tice pitara, pa hebavali smo ih u mozak godinama, valjda na njih red dosao da malo pr*aju. Uostalom, to sto oni rade moze nam samo koristiti u unaprjedjivanju svega u i oko kluba, jer letvica sada ide stvarno visoko.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!