Husref ni pod razno,dosta je vise toga,odi mi-dodji mi..Daj ba,sta vam je,uozbiljite se..Osim toga njegov fudbal,kako ga on vidi,nije uopste afirmativan,nije napadacki,pomalo je stereotipan,izlizan...Neka,hvala njemu,ali nemoj ziv bio...
Gotivim fudbalske znalce koji za svaku tekmu ima dvije pa cak mozda i tri varijante,i da u svakom momentu zna povuci pravi potez,gubio ili vodio podjednako je bitno voditi utakmicu/e,da zna citati fudbalsku igru..Jedini kojeg sam u ovoj ligi vidio kao takvog je Ćelo,eventualno jos uz njega Vlado..
Zaista ovo ostalo je bas samo da se zadovolji forma...Hurta,ne sto je nas,ali covjek je sigurno da dobrom putu da napravi trenersko ime,da li ce uspjeti,to cemo vidjeti..
I,da,ima u ovoj ligi i takvih trenera koji su od nazovi fudbalera uspjeli napraviti kung fu borce,điuđica,i ostale borilacke vjestine..mange,huligane,zajebane likove,koji na taj nacin pokazuju privrzenost,šatro..
Edit: Krste Velkoski je igracko ime,koje ce ostati upisano kao neko ko je u svakom slucaju svojim igrama ostavio pozitivan trag u nasem klubu..Za mene ima posebno mjesto,kao i svi njegovi prethodnici i nasljednici koji su i koji ce ga zabiti neokupanim!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!