ma slusam i ja nekad mrtvu depresiju i kad se dobro osjecam, npr. ova pjesmu uvijek mogu slusati bez obzira na raspolozenjeSiamoNoi je napisao/la:
Ja slušam depresivne bez obzira na raspoloženje
hvala Peaky Blindersima
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma slusam i ja nekad mrtvu depresiju i kad se dobro osjecam, npr. ova pjesmu uvijek mogu slusati bez obzira na raspolozenjeSiamoNoi je napisao/la:
A ne nemabranimir85 je napisao/la:imali ovdje ljubitelja Goribora
https://www.youtube.com/watch?v=876qxKE2I5k
nešto najbolje što sam gledao uživo,a bio sam na raznim koncertima raznih žanrova od coxa do arsena
Novi "klinci" su u graduDex je napisao/la:U Hrvatskoj ko god da se pojavi, Hladno Pivo će ostati nenadyebivo![]()
Ne obilazis Lijepu nasu. Nisi mogao promasiti reklamu na ulazu u Vitez.Besic je napisao/la:Kad se nisam ranio sad,kako ja nisam znao da Thompson nastupa u Žepču,mene treba ubit.
@Slevine ti bi ovo trebao znati,kad se saberu sve titule u američkim najvećim sportovima koji grad ih ima najviše?
Mayweather u boxu, McGregor u MMA, CM Punk u WWE.Bezbroj je primjera.Oprobana taktika, koja prolazi kod publike, iako ti je bukvalno svejedno kako će odreagovati.They still tune in.Jedine tri pjesme od Drakea koje valjaju su Hotline bling, što je catchy, i Only, s Minaj, Wayneom, i Brownom, gdje se malo čuje, valjda pa zatoDonnie Darko je napisao/la:Ma boli njega za publikom, zato ga i gotivim. Postao je ovo što jeste po svojim pravilima, sada kada je na vrhuncu sigurno se to neće mijenjati. Uspješan je kada vrti svoj stari zvuk, uspješan je i sa komercijaliziranim zvukom, pronašao je formulu nema zime za njega, ako ovako nastavi dostići će i Drakeov nivo, a ovaj izbacuje istu pjesmu već dvije godine. Realno, trilogija je 50 puta kvalitetnija od Starboya, ali uopšte mu ne zamjeram to, jer je već tada pjevao o tome kako će se prodati jednog dana, poštenije od toga ne može da ga yebeš.Dex je napisao/la: Taktika da izbacuje svake godine album, će možda piti vode godinu-dvije-tri, ali šta će kada se publika zasiti.Iako američka fanbaza, svršava na svaku njegovu pjesmu, pa čak i na party monsterStarboy je prosječan album, sa nekoliko svjetlih tačaka.Die for you, bih izdvojio kao nešto najbolje sa ovog albuma, iako je još nema na yt.Sreća torrentao sam album, pa sam je i preslušao
Naravno, uvijek se može vratiti i izbaciti nešto slično kao Hills, Often, Can't feel my face.
Uvijek će mi biti zagonetka kako je neko sa tako vulgarnim tekstovima kao Weeknd postao ovako popularan. Pa poslušaj samo kraj King of the Fall, pa onda Often, a baš te dvije pjesme su mu bile odskočna daska u mainstream
Ali Trilogija je nešto posebno, jedan od najboljih projekata ove decenije sigurno, ne samo u njegovom žanru, gdje mu samo Frank Ocean može parirati.
Btw. skini kolekciju njegovih leakova iz prošle godine, bolja je od albuma. Ako hoćeš poslat ću ti link
Mislis da ce ga Atletico pustiti da dodjeDex je napisao/la:Morel KokeA samo Jana II dolazi u obzir
A dobro, malo jeste čudno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Npr meni pare nisu problem al zato naci nekoga cak i za more je nemoguca misija, kad bih rekao da idem sam pitali bi sta mi je, rekli bi da mijenjam dilera.Stone Island je napisao/la:Samo putovati treba, vjeruj mi.Marsal je napisao/la:Imacu oko nekih 450 maraka. 180 kad platiš put ostane mi 270... trebalo bi bit **** ga. ide mi se haos ali strah me boga potrošit tolike pare
Ne idem u Vitez. Samo sam na M17.Vijadukt je napisao/la:
Ne obilazis Lijepu nasu. Nisi mogao promasiti reklamu na ulazu u Vitez.
Bices kad legne brza cesta.Besic je napisao/la:Ne idem u Vitez. Samo sam na M17.Vijadukt je napisao/la:
Ne obilazis Lijepu nasu. Nisi mogao promasiti reklamu na ulazu u Vitez.
Poslao sam, poserem se i na spotify i na youtube kada tamo ne možeš naći Tell Your Friends demo, beat dropDex je napisao/la: Mayweather u boxu, McGregor u MMA, CM Punk u WWE.Bezbroj je primjera.Oprobana taktika, koja prolazi kod publike, iako ti je bukvalno svejedno kako će odreagovati.They still tune in.Jedine tri pjesme od Drakea koje valjaju su Hotline bling, što je catchy, i Only, s Minaj, Wayneom, i Brownom, gdje se malo čuje, valjda pa zatote Fake Love, koja opet bolje zvuči u acousticu, kad je neko normalan pjeva, a ne antitalent ko Drake.
Ja sve imam feeling, da je Starboy, samo prelazna faza, u nešto novo, da ubere malo keša, jest da mu ne nedostaje toga.Valjda sluša Party Monster, ass shaped like SelenaVulgarnost u pjesmama mi nije primamljiva, ali ipak, na nekom mjestu je poželjna, i to direktno, a ne suptilno
Pošalji, da skinem
Meni Zavidovići- Sa - Mostar dostaVijadukt je napisao/la: Bices kad legne brza cesta.
Sve je zavrseno, ceka se novac, tj. ove akcize folovi, golovi. Uglavnom prioritet je.Besic je napisao/la:
Meni Zavidovići- Sa - Mostar dostakad će zaživit ta brza cesta?
Šta ja znam,takva muzika mi najbolje pašeDex je napisao/la:Šta će ti to u životu
Opa,zanimljiva stvar.Spremljeno u kolekciju.miki_92 je napisao/la:ma slusam i ja nekad mrtvu depresiju i kad se dobro osjecam, npr. ova pjesmu uvijek mogu slusati bez obzira na raspolozenjeSiamoNoi je napisao/la:
hvala Peaky Blindersima
Znači li to da je će Visoko biti centar BIH?Vijadukt je napisao/la: Sve je zavrseno, ceka se novac, tj. ove akcize folovi, golovi. Uglavnom prioritet je.
i bez toga je. bilo i ostalo.Besic je napisao/la:Znači li to da je će Visoko biti centar BIH?Vijadukt je napisao/la: Sve je zavrseno, ceka se novac, tj. ove akcize folovi, golovi. Uglavnom prioritet je.
Šta piše na najvećem bilbordu u Visokom?Vijadukt je napisao/la: i bez toga je. bilo i ostalo.
i ovo je visokoBesic je napisao/la:Šta piše na najvećem bilbordu u Visokom?Vijadukt je napisao/la: i bez toga je. bilo i ostalo.
A jel ima kakvih putovanja u aranžmanima kakvih agencija. Bila je ponuda za Beč centre 27.-29.1 ali su je ukinuli nešto, kad sam zvao rekli su da nemaStone Island je napisao/la: A dobro, malo jeste čudno.![]()
Zato valja ženu imati.
Tamo u aprilu sam u Beču bio, kod prijatelja. On na fakultet, ja na metro i čitav Beč uzduž i poprijeko obišao sam. Baš mi nešto leglo, bez ikakvog srkleta. S njim sam samo noću sijevao.