jel to nisi slusao Atrocity Exhibition do sadDex je napisao/la:Miki yebi se, kako je pjesma zarazna

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jel to nisi slusao Atrocity Exhibition do sadDex je napisao/la:Miki yebi se, kako je pjesma zarazna
Npr meni pare nisu problem al zato naci nekoga cak i za more je nemoguca misija, kad bih rekao da idem sam pitali bi sta mi je, rekli bi da mijenjam dilera.Stone Island je napisao/la:Samo putovati treba, vjeruj mi.Marsal je napisao/la:Imacu oko nekih 450 maraka. 180 kad platiš put ostane mi 270... trebalo bi bit **** ga. ide mi se haos ali strah me boga potrošit tolike pare
Nisam pratio uopšte u zadnjih godinu skoro nikakve albume, ko izbacuje, osim Weekndovogmiki_92 je napisao/la:jel to nisi slusao Atrocity Exhibition do sadDex je napisao/la:Miki yebi se, kako je pjesma zarazna
SlušamDonnie Darko je napisao/la:Dex je napisao/la:Miki yebi se, kako je pjesma zarazna
Ako je Pneumonio zarazna šta je tek ovo
I vala baš bježi tamo sa njim sad, ako nije druga polovica Olda ****, previše sam raspoložen za njega, a ne mogu preskočit šta god se postavimiki_92 je napisao/la:jel to nisi slusao Atrocity Exhibition do sadDex je napisao/la:Miki yebi se, kako je pjesma zarazna
Ako nisu pare problem hajmo ti i ja na ljeto, ti plaćaš sav alkohol a ja ulijećem ženamario_Ferdy88 je napisao/la: Npr meni pare nisu problem al zato naci nekoga cak i za more je nemoguca misija, kad bih rekao da idem sam pitali bi sta mi je, rekli bi da mijenjam dilera.
cuj Green Day, bas su zivi josDex je napisao/la:
Nisam pratio uopšte u zadnjih godinu skoro nikakve albume, ko izbacuje, osim Weekndovog![]()
Lažem, još Green Day, Metallica![]()
ja dok sam vjezbao Silverstone za ligu stavio Rolling Stone, Tell me what I don't know i 25 bucks na spotify playlist i slusao ih jedno 20x taj dan jer me mrzilo promjeniti playlistuDonnie Darko je napisao/la:
I vala baš bježi tamo sa njim sad, ako nije druga polovica Olda ****, previše sam raspoložen za njega, a ne mogu preskočit šta god se postavi
Šta god postaviš ja na kraju završim na Torture i puštam je 30 puta u nizu.
bio sam u Pragu par puta, zadnji put jesen 2015 od 19-25 studenog prijatelj slavio 30 rođendan,vjerovatno te zanimaju cijeneMarsal je napisao/la:Je l' ko bio u Pragu?
Ima ponuda 5 dana za 180 maraka pa se kontam vrijedi li?
Sjetili se, da nije 2004ta godina, pa izbacili album, koji je ispodprosječan, s dvije-tri respektabilne pjesmemiki_92 je napisao/la:cuj Green Day, bas su zivi josDex je napisao/la:
Nisam pratio uopšte u zadnjih godinu skoro nikakve albume, ko izbacuje, osim Weekndovog![]()
Lažem, još Green Day, Metallica![]()
![]()
ja dok sam vjezbao Silverstone za ligu stavio Rolling Stone, Tell me what I don't know i 25 bucks na spotify playlist i slusao ih jedno 20x taj dan jer me mrzilo promjeniti playlistuDonnie Darko je napisao/la:
I vala baš bježi tamo sa njim sad, ako nije druga polovica Olda ****, previše sam raspoložen za njega, a ne mogu preskočit šta god se postavi
Šta god postaviš ja na kraju završim na Torture i puštam je 30 puta u nizu.
fala ljudinobranimir85 je napisao/la:bio sam u Pragu par puta, zadnji put jesen 2015 od 19-25 studenog prijatelj slavio 30 rođendan,vjerovatno te zanimaju cijeneMarsal je napisao/la:Je l' ko bio u Pragu?
Ima ponuda 5 dana za 180 maraka pa se kontam vrijedi li?iznenadio sam se bio što i u to vrijeme ima dosta turista ,ali najvažnije što ima puno ruski studentica
hotel je bio u starom gradu i mislim da je cijena bila 25e po osobi za noć.najviše smo pješačili jer nam je sve bilo blizu ,restorani ,klubovi,pivovare-tu je najbolja hrana,što se cuge tiče najskuplja je voda
u klubovima cijene su ok,posebno kratke-whiskey ,votka gdje ne dobivaš kao kod nas one male doze nego u velikim čašama a noćni život je
![]()
posebno običnim danima jer nije velika gužva a i grad je pun znamenitosti. Prag
![]()
nećeš požalitiMarsal je napisao/la:fala ljudinobranimir85 je napisao/la:bio sam u Pragu par puta, zadnji put jesen 2015 od 19-25 studenog prijatelj slavio 30 rođendan,vjerovatno te zanimaju cijeneMarsal je napisao/la:Je l' ko bio u Pragu?
Ima ponuda 5 dana za 180 maraka pa se kontam vrijedi li?iznenadio sam se bio što i u to vrijeme ima dosta turista ,ali najvažnije što ima puno ruski studentica
hotel je bio u starom gradu i mislim da je cijena bila 25e po osobi za noć.najviše smo pješačili jer nam je sve bilo blizu ,restorani ,klubovi,pivovare-tu je najbolja hrana,što se cuge tiče najskuplja je voda
u klubovima cijene su ok,posebno kratke-whiskey ,votka gdje ne dobivaš kao kod nas one male doze nego u velikim čašama a noćni život je
![]()
posebno običnim danima jer nije velika gužva a i grad je pun znamenitosti. Prag
![]()
![]()
ma skoro sam prelomio da idem
I ja sam slično, samo sa Thugom, nisam mogao smisliti lika zbog nekih trash singlova, a zadnjih sedmicu dana ga slušam 24/7, dok vježbam zadatke, formule, kad ništa ne radim, stalno. Podsjeća me na Dannya, samo bez supstance, savršena background muzika. Dugo se nisam ovako okrenuo za 180 stepeni preko noćimiki_92 je napisao/la: ja dok sam vjezbao Silverstone za ligu stavio Rolling Stone, Tell me what I don't know i 25 bucks na spotify playlist i slusao ih jedno 20x taj dan jer me mrzilo promjeniti playlistu
Ljudi imaju genijalnih pjesama, ali to nije to, odavno.Trenutni pregledi što im dolaze su na staru slavu.Ali ono wake me up when september ends i boulevard of broken dreams.Amerivcan idiot mi već nikada nije sjeo, ali pjesma je hit.SiamoNoi je napisao/la:Nemojte Green Day spominjat još malo žalim što ni ovaj put nisu oni taj bend koji dolazi InMusic.A bilo je bliže nego ikad![]()
Dao bih tih 300 kn makar samo dvije,tri stare pjesme otpjevali.
Bio u Žepču za 80 kuna, u Busovači za 40 kunaVijadukt je napisao/la:Ja bih samo za Janu dao 300 kn. Mozda i za Tomsona.
Grupa koja treba da bude za primjer svim ostalim.Ako žele da vide kako preživjeti u ovom dijelu 21 stoljeća.Thousdand Feet Krutch mi es još sviđa od ovih novijih bendova, koji se za čudo, ugledaju na LPmiki_92 je napisao/la:meni je kod LPa super sto uvijek nesto novo rade, kamo srece da je vise bendova kao oni a ne da vrte jedno te isto na 3-4 albuma
Nije.Najbolji Green Day se završava 2002. sa albumom Shenanigans.Od 2004. i American Idiota to nije onaj bend zbog kojeg sam ih poceo slusat.Al ono,zaboli me.Nije da patim za novim materijalima,slusam vecinom staro.Za čut live i samo par pjesama iz prvih 15ak godina karijere bi platio bez problema.Mozda i odem na kraju u Mađarsku ili Italiju na ljeto pošto tko zna kad će idući put u Europu.I imaju kasnije nekoliko odlicnih,vrlo dobrih pjesama,dosta dobrih,ali generalno nije to ono kako je pocelo.Što je i ok,nije za očekivat da traju toliko godina i uvijek su isti.Ono najbitnije je da ljudi svaki put uživo je*eni show naprave.Pogledao sam hrpetinu snimaka live i nikad ne razočaraju pa taman samo nove stvari pjevali.Zato vjerojatno toliko ljudi i dalje dolazi na njihove koncerte i slusa ih.Taman izbacili jos deset ovakvih albuma kao zadnji uz Smithse i Ramonese će mi uvijek biti najdrazi bend.Ovo dvoje nisam imao priliku uživo slušat,a ne mislim u grob dok Green Dayu ne svjedočim liveDex je napisao/la:Ljudi imaju genijalnih pjesama, ali to nije to, odavno.Trenutni pregledi što im dolaze su na staru slavu.Ali ono wake me up when september ends i boulevard of broken dreams.Amerivcan idiot mi već nikada nije sjeo, ali pjesma je hit.SiamoNoi je napisao/la:Nemojte Green Day spominjat još malo žalim što ni ovaj put nisu oni taj bend koji dolazi InMusic.A bilo je bliže nego ikad![]()
Dao bih tih 300 kn makar samo dvije,tri stare pjesme otpjevali.
Weeknd to radi u nekoj mjeri do sada sa svakim albumom, samo je na ovom albumu pretjerao, džaba ti što mijenjaš zvuk, kada ti taj zvuk dosadi dok završi album, jer je fakat predug.Dex je napisao/la: Čudno je, da je The Weeknd, isto pokušao na ovom novom albumu, a i pogodio je.Naravno ima tu nekih ziheraških pjesama, a i failova.Ali sve u svemu, solidan album.Kanye to isto radi već godinama
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], JayCatwright i 18 gostiju.