FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
espirit sebi ne vjerujem po pitanju Okiću , da sam trener i da znam da je zakovan negdje na tribini , opet bih dobro gledao po terenu i prebrojavao igrače da vidim jel se kako ugur'o.Fakat me lik podsjeća na one besmrtne oblike života ex. meduze , ne možeš ga se otrest pa hajd .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Jeste l' bili na dzumi? Pomolili se?

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Jesmo al opet sam skeptičan 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ja usao na pl prepucavanja i izgubio abdestrasavoje je napisao/la:![]()
Jeste l' bili na dzumi? Pomolili se?

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
I ti nas'o dje ces uc' sa abdestom. Tamo se ograise na pragu, ne moras ni uc'. 
A vidim ja nema Skakica, a mukica, bio suspendovan. Valjda je dos'o tobe makar malo.

A vidim ja nema Skakica, a mukica, bio suspendovan. Valjda je dos'o tobe makar malo.

Pokloni Okić nekom dres na Istoku u Srijedu ja kontao oprašta se od FKS 

SRETAN BROJ - 1725
Besicu garant, a nas fura ovdje.pitic je napisao/la:Pokloni Okić nekom dres na Istoku u Srijedu ja kontao oprašta se od FKS

rasavoje je napisao/la:Besicu garant, a nas fura ovdje.pitic je napisao/la:Pokloni Okić nekom dres na Istoku u Srijedu ja kontao oprašta se od FKS

@Besicu ložiš ovde raju, a dresovi dolaze džabalesku.

SRETAN BROJ - 1725
ako mu je u medjuvremenu skocila cijena na tm, onda je @zukanovicpitic je napisao/la:Pokloni Okić nekom dres na Istoku u Srijedu ja kontao oprašta se od FKS
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHA , a sto se ismija , poslije one sramote on prica o sportistima i kako su neke stvari smjesne pahahhhahahahahhaahha
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mulalic- ... sne/193561
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mulalic- ... sne/193561
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Kako ste pogodili da sam dobio dres 

Jedino ako se je @zukanovic popeo na vrh ograde željan Okićevog dresa.Rinuka je napisao/la:ako mu je u medjuvremenu skocila cijena na tm, onda je @zukanovicpitic je napisao/la:Pokloni Okić nekom dres na Istoku u Srijedu ja kontao oprašta se od FKS

Ne stvarno, gledam siđe Okić skroz u onaj kanal kod Istoka nakav lik ga grli i govori mu nešto na uho ovaj njemu dres pokloni. Valjda mu rekao ja sam Besic

SRETAN BROJ - 1725
pa sad je meni jasan ovaj besicev postpitic je napisao/la:Jedino ako se je @zukanovic popeo na vrh ograde željan Okićevog dresa.Rinuka je napisao/la:ako mu je u medjuvremenu skocila cijena na tm, onda je @zukanovicpitic je napisao/la:Pokloni Okić nekom dres na Istoku u Srijedu ja kontao oprašta se od FKS![]()
Ne stvarno, gledam siđe Okić skroz u onaj kanal kod Istoka nakav lik ga grli i govori mu nešto na uho ovaj njemu dres pokloni. Valjda mu rekao ja sam Besic![]()
![]()

Evo jedan fact
Zadnja 2 gola FK Sarajevo na Tušnju postigao je Ševko Okić .
Ili je uzeo dres, da bi mu sihre bacio. 

Shame on me

[youtube][/youtube]
Ponavljanje je majka znanja !
Trebaju raja češće sada na Istok zalaziti svako malo neko dres hajruje.
Prvo Bekić pa sad Okić.
Valjda što im daju aplauz nakon tekme odnosno aplauz samo u slučaju pobjede

SRETAN BROJ - 1725
U doba ove Portugalske ublehe i ja bih dao gol SlobodiBesic je napisao/la:[youtube][/youtube]

SRETAN BROJ - 1725
pa koliko nas je ostalo na sjeveru, da igraci imaju dusu mogli bi nam poslije utakmice svima po jedan dres datipitic je napisao/la:Trebaju raja češće sada na Istok zalaziti svako malo neko dres hajruje.![]()
Prvo Bekić pa sad Okić.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.