FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FaraonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 18 feb 2015, 13:27

perodeformero je napisao/la:
Ma znam ja to, al' čekaj oni su imali valjda statut usvojen a mi nemamo? To u startu znači da je naša uprava nemoćna zar ne?
Gredic se sprdao sa tim njihovim statutom, nemoj to da zaboravljas. I ne samo on, svi su mislili da je to ubleha zesca. E sad ti ja postavljam pitanje zasto ga mi nismo usvojili prije njih? Zasto kod nas niko to pitanje nije ni spomenuo dok ovi nisu poceli da ga mijenjaju?
Ne znam ti to, rek'o Amar ne treba nama to :hmmmmm:

@DANDY

Yebiga, nije garancija da će lova uletiti ali u ovakvoj sadašnjoj situaciji sigurno znamo da neće :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 18 feb 2015, 13:33

DANDY je napisao/la:Jah eto izglasas promjenu statuta i eto para.......jest al u qrcu
Zavisi od uprave kakva i od koga ce lova doci, ali da ce ponuda biti budi siguran da hoce.

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 18 feb 2015, 13:35

Pare nece povecati jubav prema mom klubu kome su pare bitne in mancester siti.....

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 18 feb 2015, 13:44

I oni su dugoo nakon statuta čekali da neko uleti. Uletio je TAN isključivo jer je vjerovao jednom moku sa kojim je imao dobru poslovnu saradnju od ranije. Taj momak nije ni Dino, ni Edis, ni bilo ko od ovih što se poljavljuju. I pord toga Tan je poslaio ljude da to ispitaju i prošlo je pa sad ide domino efekat. Uradili su i ovi ostali posao ali klkjučna stvar je bila to poznanstvo koje je malte ne pokrenulo sve. PItanje je šta bi bilo od statuta da nije toga. I nama sada sve to olakšava jer kad ljudi vide da je Tan uložio u sličan statut i nama će lakše biti. Treba čestitati ljudima, ali ne treba ni ovu našu upravu omalovažavati. Nije se ni Greda smijao pitarima nego je samo rekao da Željo ne može uraditi kao što je to uradilo Sarajevo i ne može to biti za te pare jer imamo stadion. VI previše kritikujete a zaboravljate sve što su ljudi uradili tj prije svih Greda i Šiljak. Trebamo prozivati ove što ne rade ništa. I trebamo se usmjeriti da se taj statut usvoji pa makar i prisiliti te kretene koji hoće da opstruiraju (ako je to tačno). Panika vas hvata uvijek kad pitari urade nešto pa onda dođete ovdje da pljujete. Ne može ništa preko noći. Pitari to sve još i napucavaju medijski pa onda nekima još gore vade živce pa onda ovdje poništavaju rad naših. Opustite se i pratite svoj klub. J... njih. JA npr tamo nit sam ikad pisao, nit ulazim u rasprave sa njima. Odem da gledam svog Želju i nastojim da on bude bolji.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 18 feb 2015, 13:59

zaboljisportuBiH je napisao/la:I oni su dugoo nakon statuta čekali da neko uleti. Uletio je TAN isključivo jer je vjerovao jednom moku sa kojim je imao dobru poslovnu saradnju od ranije. Taj momak nije ni Dino, ni Edis, ni bilo ko od ovih što se poljavljuju. I pord toga Tan je poslaio ljude da to ispitaju i prošlo je pa sad ide domino efekat. Uradili su i ovi ostali posao ali klkjučna stvar je bila to poznanstvo koje je malte ne pokrenulo sve. PItanje je šta bi bilo od statuta da nije toga. I nama sada sve to olakšava jer kad ljudi vide da je Tan uložio u sličan statut i nama će lakše biti. Treba čestitati ljudima, ali ne treba ni ovu našu upravu omalovažavati. Nije se ni Greda smijao pitarima nego je samo rekao da Željo ne može uraditi kao što je to uradilo Sarajevo i ne može to biti za te pare jer imamo stadion. VI previše kritikujete a zaboravljate sve što su ljudi uradili tj prije svih Greda i Šiljak. Trebamo prozivati ove što ne rade ništa. I trebamo se usmjeriti da se taj statut usvoji pa makar i prisiliti te kretene koji hoće da opstruiraju (ako je to tačno). Panika vas hvata uvijek kad pitari urade nešto pa onda dođete ovdje da pljujete. Ne može ništa preko noći. Pitari to sve još i napucavaju medijski pa onda nekima još gore vade živce pa onda ovdje poništavaju rad naših. Opustite se i pratite svoj klub. J... njih. JA npr tamo nit sam ikad pisao, nit ulazim u rasprave sa njima. Odem da gledam svog Želju i nastojim da on bude bolji.
Svaka ti je zlatna. Fakat ovdje pojedinci više prate komšije nego nas. Oni na sve dobro što urade to medijski utrostuče, a kod nas se pola paćenika primi i onda panika. De ba, malo se oputite i pratite Želju. Valjda ga pratite zbog njega samog, a ne zbog komšija. ;)

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 18 feb 2015, 14:25

ima druga tema za vas hvala unaprijed
drugcija je cijena kada imas nesto u posjedu osim kluba valjda kontas toliko

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 feb 2015, 14:31

Mislim da nemate pravo pisati na ovoj temi.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 feb 2015, 14:53

principi su drukčiji i cijela zamisao je drukčija. i moraju biti drukčiji kad imaš imovinu koja toliko vrijedi, mnogostruko više od obaveza. a bez normalnog zakona je sve čarlama, vrdanje i zaobilaženje.

"svježe" pare se traže i ako sve bude u redu doći će. i nemojte po tom osnovu pljuvati predsjednika koji je dvije godine tu i direktora koji je jednu, jer svi prethodni zajedno nisu napravili ništa, nego su se svi uzdali u prodaćemo ovog ili onog, ili ako bog da proći ćemo u evropi.

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 18 feb 2015, 15:11

Bit će ovo sve u redu :D, vjerujem u stručni štab i ekipu
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

MATORI
Kontakt:

Post Postao/la MATORI » 18 feb 2015, 15:36

samosarajvo je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:
Ma znam ja to, al' čekaj oni su imali valjda statut usvojen a mi nemamo? To u startu znači da je naša uprava nemoćna zar ne?
Gredic se sprdao sa tim njihovim statutom, nemoj to da zaboravljas. I ne samo on, svi su mislili da je to ubleha zesca. E sad ti ja postavljam pitanje zasto ga mi nismo usvojili prije njih? Zasto kod nas niko to pitanje nije ni spomenuo dok ovi nisu poceli da ga mijenjaju?
znam da nije tema za "nas sa strane" ali moram nesto nadodati pa makar me banovali :) (cisto dobronamjerno i fino s moje strane)
Ista ova uprava je lobirala po skupstini, molila i kumila da se statut usvoji.Prezentovali od kuce do kuce raznoraznim pekarima i pjevacima koji su bili u skupstini (apsurd).Znaci direktno su zasluzeni za usvjanje statuta, za implementaciju statuta (Tana) a uz Tanovu pomoc isto tako direktno su zasluzeni za sve ono poslje njegovog dolaska.

TOliko

Ko god misli da se bez promjene statuta može napraviti išta značajno za klub, dovesti investitori ... i da ne nabrajam, neka to učini sam ili dovede nekoga za ruku. Radim u privatnoj (ne svojoj) firmi od 1996.g i znam na koliko se "kantara" vaga svaka marka koja će se bilo gdje uložiti, pa i u sport pogotovo. Valjda na osnovu dosadašnjih iskustava se vidi da od države mema hajra. Pema tome..... ma pisao sam o tome već.

LP

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 feb 2015, 15:46

http://www.klix.ba/sport/nogomet/koldzo ... /150218083

"Ono što je najvažnije je konačna i potpuna rekonstrukcija stadiona Grbavica, koju svi očekujemo i priželjkujemo. To je obaveza i zadatak svih nas i jedan od strateških ciljeva Općine Novo Sarajevo", izjavio je Koldžo.

E pa zaista :tokralju:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 feb 2015, 15:47

Inace u medijima a i po portalima gotovo da nema nista na temu Zelje, statuta. Da li se uopste ista radi na tome pred ovu sjednicu ili se radi a nema informacija!? Uopste nije propraceno, kako da znamo bilo sta o tome?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 18 feb 2015, 15:47

Hordas Doboj je napisao/la: Puno vi furate taj stadion i sl. To nema veze ako klub finansijski nije stabilan.
Bez obzira koliko si finansijski stabilan, je li bolje imati kuću ili biti podstanar?
Znam da puno toga ne kontaš, al' opet ti uspije da me iznenadiš.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 18 feb 2015, 16:44

E cuj Koldzo obisao stadion, pa jel ga stid? Mozda opet ulozi 10 milja da napravimo stadion :oops: ccc
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 18 feb 2015, 16:49

mukitmovac je napisao/la:E cuj Koldzo obisao stadion, pa jel ga stid? Mozda opet ulozi 10 milja da napravimo stadion :oops: ccc
Taj covjek vise steti Zelji nego sto donese dobra. Ne znam ko ga samo reklamira preko naseg kluba :oops:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 feb 2015, 17:01

načelnik je klubu potreban za bukvalno sve i klub mora biti dobar sa njim. naročito klubu koji ima nekretninu u njegovoj opštini, jer može klub biti sutra 10 miliona u plusu, bez načelnika dozvola za radove nema.
ali kao što mi onda nije bilo jasno ono javno prozivanje, ni sad mi nije jasno ovo javno uvlačenje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 feb 2015, 17:07

ChWilla je napisao/la:načelnik je klubu potreban za bukvalno sve i klub mora biti dobar sa njim. naročito klubu koji ima nekretninu u njegovoj opštini, jer može klub biti sutra 10 miliona u plusu, bez načelnika dozvola za radove nema.
ali kao što mi onda nije bilo jasno ono javno prozivanje, ni sad mi nije jasno ovo javno uvlačenje.
Jednostavno je ova obnova svlacionica je po pravilu mogla jedino uz suinvestiranje lokalnih nivoa vlasti opcina ne koldzo su dali 50 000 KM. I ne vjerujem da ce biti ikad vise ikakvog hajra od njih.ja bi reklamirao svakoga za 50 000 jer je to biznis a biznis je prije nekih uvjerenja i nekog moralisanja.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 feb 2015, 17:09

slažem se, ali reklamiranje je ipak privredna kategorija.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 18 feb 2015, 17:32

sz21 je napisao/la:Bit će ovo sve u redu :D, vjerujem u stručni štab i ekipu
J*bo firmu u kojoj radnici crkoše od rada a rezultata nigdje, zbog uprave te firme..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Re: AW: FK Željezničar

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 18 feb 2015, 17:51

[/quote]

Fulio si temu

Naši bi trebali isto početi lizati dupe različitim likovima. Selimović nije ni jedan supak zaobišao u Istanbulu i isplati se na kraju. Imaju 2 jaka sponzora.[/quote]

Slazem se sa tobom!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.